Opublikowano środa o 09:031 dzień W dniu 14.10.2025 o 07:14, Dud.ek napisał(a):Dodatkowo najzabawszne posty na forum z dopisanym lore przez redaktorów pisma.Zupełnie szczerze - totalnie czytałbym takie duże opracowanie historii forum, lore, topowych historii, spotkań live etc. To jest jednak ponad 20 lat historii, a społeczność wciąż trwa.
Opublikowano środa o 09:191 dzień Autor Odświeżałem sobie niedawno historię z bizariusza, do pewnych klasyków się wraca co jakiś czas. Mieć to na papierze? To by było coś
Opublikowano środa o 09:531 dzień Wydaje mi się, że biedni redaktorzy PE nie mają pojęcia, jaka patologia się czasami odwala w niektórych zakątkach forumka.Gdyby wiedzieli, to pewnie dawno by się nas wyparli ;/
Opublikowano środa o 13:101 dzień 3 godziny temu, Pix napisał(a):Wydaje mi się, że biedni redaktorzy PE nie mają pojęcia, jaka patologia się czasami odwala w niektórych zakątkach forumka.Gdyby wiedzieli, to pewnie dawno by się nas wyparli ;/Patole, ale nasi!