Opublikowano 22 października22 paź W dniu 14.10.2025 o 07:14, Dud.ek napisał(a):Dodatkowo najzabawszne posty na forum z dopisanym lore przez redaktorów pisma.Zupełnie szczerze - totalnie czytałbym takie duże opracowanie historii forum, lore, topowych historii, spotkań live etc. To jest jednak ponad 20 lat historii, a społeczność wciąż trwa.
Opublikowano 22 października22 paź Autor Odświeżałem sobie niedawno historię z bizariusza, do pewnych klasyków się wraca co jakiś czas. Mieć to na papierze? To by było coś
Opublikowano 22 października22 paź Wydaje mi się, że biedni redaktorzy PE nie mają pojęcia, jaka patologia się czasami odwala w niektórych zakątkach forumka.Gdyby wiedzieli, to pewnie dawno by się nas wyparli ;/
Opublikowano 22 października22 paź 3 godziny temu, Pix napisał(a):Wydaje mi się, że biedni redaktorzy PE nie mają pojęcia, jaka patologia się czasami odwala w niektórych zakątkach forumka.Gdyby wiedzieli, to pewnie dawno by się nas wyparli ;/Patole, ale nasi!
Opublikowano wtorek o 14:551 dzień @Square dałoby radę zrobić odliczanie do tych edycji specjalnych na górze forumka? Człowiek nie wie czasem ile jeszcze musi czekać na te dobra kulturowe
Opublikowano wtorek o 15:111 dzień Nie ma takiej opcji, ale ewentualnie w kalendarzu można dodać wydarzenie.