Opublikowano 14 godzin temu14 godz. W dniu 14.10.2025 o 07:14, Dud.ek napisał(a):Dodatkowo najzabawszne posty na forum z dopisanym lore przez redaktorów pisma.Zupełnie szczerze - totalnie czytałbym takie duże opracowanie historii forum, lore, topowych historii, spotkań live etc. To jest jednak ponad 20 lat historii, a społeczność wciąż trwa.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Odświeżałem sobie niedawno historię z bizariusza, do pewnych klasyków się wraca co jakiś czas. Mieć to na papierze? To by było coś
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Wydaje mi się, że biedni redaktorzy PE nie mają pojęcia, jaka patologia się czasami odwala w niektórych zakątkach forumka.Gdyby wiedzieli, to pewnie dawno by się nas wyparli ;/
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 godziny temu, Pix napisał(a):Wydaje mi się, że biedni redaktorzy PE nie mają pojęcia, jaka patologia się czasami odwala w niektórych zakątkach forumka.Gdyby wiedzieli, to pewnie dawno by się nas wyparli ;/Patole, ale nasi!