Opublikowano czwartek o 16:314 dni Zamówione, nie mogłem się oprzeć w końcu to PSX sprawił, że w gry zanurzyłem się bez reszty. Ostatnio więcej magazynów i książek gotowych do czytania niż gier do ogrania.
Opublikowano czwartek o 21:554 dni Również zamowilem Kompendium PSX. Genialna okładka choć ta poprzednia czarna też podobała mi się. Playstation 1 to najważniejsza konsola w moim życiu i od tego zaczęło się moje kolekcjonowanie gier, czasopism, płyt demo i dzięki temu poznalem też dużo osób z polskiej branży czasopism. Dlatego po prostu musialem mieć to Kompendium PSX, tak jak i mam Kompendia PlayStaton dodawane niegdyś do Playstation Magazynu w latach 90. W sumie zaciekawił mnie też plakat bo są na nim moje ulubione postacie z gier oraz Polonezy i Maluchy w tle. Bardziej ciekawy jestem jaki format będzie miał ten plakat, bo chyba nigdzie wymiarów nie podano - a mam taką dużą antyramę niewykorzystaną więc mógłbym ten plakat tam umieścić i zawiesic na ścianie. Ciekawe czy przyjedzie w tubie czy złożony? 🤔 Nie lubię złożonych plakatów, bo widać te zagięcia potem. Edytowane czwartek o 21:554 dni przez Axelio