Opublikowano środa o 11:255 dni Na początku na pewno, zwłaszcza że nie wiadomo jaka będzie podaż, a hardkorowych Steamowych graczy gotowych zapłacić nawet wysoką cenę też trochę jest. Ale nie zapowiada się by miał być to sprzęt który jak to przewidywał np. Rysław zaora i wygra wojnę konsol
Opublikowano środa o 11:305 dni Ten Ryszard podobno nienawidzi Xboxa bo mu zabrali tłumaczenie diablo i musiał zamknąć firmę.A ten jego łysy kolega miał straszny ból dupy ostatnio o gearsy.Tak mam swoje wady np słucham takich podcastów.
Opublikowano środa o 11:555 dni Jakby to kosztowało 2799 to może bym podmienił za Pleja do małego pokoju. W sumie procek jest bardzo dobry, będą upscallery jakieś kaczuszki to może nie będzie tak źle
Opublikowano środa o 11:585 dni 26 minut temu, devilbot napisał(a):Ten Ryszard podobno nienawidzi Xboxa bo mu zabrali tłumaczenie diablo i musiał zamknąć firmę.A ten jego łysy kolega miał straszny ból dupy ostatnio o gearsy.Tak mam swoje wady np słucham takich podcastów.A ja to całkiem lubię Rysława i łysego. Za to słucham też Rocka i Borysa, ale nie wiem czemu to sobie robię, syndrom sztokholmski czy coś.
Opublikowano środa o 12:475 dni Rysiu dobry ziomek, uv też niezły wariat, sony go nienawidzi, bo zdradził metodę na granie za darmo na sonce.
Opublikowano czwartek o 13:034 dni Tech4GamersSteam Machine Benchmarks Leaked, Mediocre Performance Rai...New Steam Machine benchmarks have appeared on Geekbench, and the mediocre numbers have sparked concerns among gamers.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. To miała być ta konkurencja dla konsol MS, Sony i Nintendo za mało podwyżek sprzętu porobili XD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, XM. napisał(a):No ciekawe ile nowe konsole będą kosztować.Ja myślę że mogą kosztować 4-5 czy nawet 6k ale będą jednak sporo mocniejsze.Tutaj to jednak trochę prowokacja ;)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. OMFG no pojebało mocno. Najtańsza opcja bez pada i tak się mocno nie opłaca. Nie przy takiej mocy. Ja jednak odpuszczam.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Strach się bać ile będą kosztować next geny albo jak budżetowo będą się prezentować by nie szokować ceną jak sytuacja na rynku podzespołów się nie uspokoi
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja bym wolał mocny poślizg. Ta sytuacja nie będzie trwać wiecznie. Ceny muszą spaść.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Widać, że jest lipa z podzespołami, niewiele brakuje do 999 dolców / 3999 zł xd a i tak nie zdecydowali się na takie ceny.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):Ja bym wolał mocny poślizg. Ta sytuacja nie będzie trwać wiecznie. Ceny muszą spaść.Też kibicuje temu rozwiązaniu
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No cóż chyba kazdy się tego od pewnego momentu spodziewał. Nie zdziwię się też jak inne konsole zapożyczą pomysł sprzedawania sprzętu bez pada aby obniżyć cenę
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 17.06.2026 o 13:55, drozdu7 napisał(a):Jakby to kosztowało 2799 to może bym podmienił za Pleja do małego pokoju.źle się zestarzało xd