Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ankieta PSX Extreme 2026 - chcemy poznać Waszą opinię, jak możemy rozwijać pismo

Featured Replies

Opublikowano

Do 22 pytania o opóźnienia można było dodać zapytanie ile razy. Dwa na ostatnie sześćdziesiąt numerów to dobry wynik.

Screenshot.pngScreenshot 2.png

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
32 minuty temu, sadiker napisał(a):

Do 22 pytania o opóźnienia można było dodać zapytanie ile razy. Dwa na ostatnie sześćdziesiąt numerów to dobry wynik.

Screenshot.pngScreenshot 2.png

Tylko pytanie bylo czegoś byś nie zmienił w #21

Opublikowano

Jeśli chodzi o samo pismo- nic bym nie zmienił. Może poza większą ilością stron na niektóre recenzje. I uporządkował trochę stronę graficzną przy publicystyce. Chodzi głównie o te zbyt duże, momentami niepotrzebne grafiki.

Opublikowano
12 minut temu, tannerpl napisał(a):

Koniecznie zostawić listy i wyrzucić te wyrywki/statusy z forum bez kontekstu.

A to tu ja chętnie posłucham, bo to faktycznie ostatnio ciężary nawet pozbierać - 95% statusów to i tak jakieś embedy, grafy i inne cuda. No tylko inna rzecz, że to jest w Głosie Ludu, a Listy to Listy.

Opublikowano

W sumie o tym zapomniałem, ale z takich technicznych spraw, żeby kolorystycznie, czy jeśli chodzi o czcionkę nie wywoływać bólu oczu i łba. To jest klucz, żeby to nie była męka poza kwestiami merytorycznymi, czy korektą.

Opublikowano

Popieram przedmówców, że ankieta jest źle zrobiona. Jeśli nie jestem zainteresowany kursami online to konieczność zaznaczenia tematów, które mnie interesują, zakłamuje wyniki ankiety, bo na kurs, który teoretycznie mnie najbardziej interesuje, i tak nie przyjdę

Edytowane przez Grześ

Opublikowano

Powinna być osobna ankieta dotycząca samego pisma. Choć chyba lepiej zostawić miejsce na same opinie "co bym zmienił a co zostawił", bo takie ankietowane to też nie oddadzą w pełni czyjegoś zdania.

No i to co się często przewija- kwestia ceny, papieru i liczby stron.

Opublikowano

Ankieta wypełniona. Rzeczywiście można by ją trochę inaczej zbudować. Ale nic nie poradzisz. Jestem ciekaw wyników i ile osób wypełni.

Opublikowano
Godzinę temu, Tokugawa1982 napisał(a):

Kto to jest MatekDM?

Maciek Zabłocki

3 minuty temu, mitra napisał(a):

Ankieta wypełniona. Rzeczywiście można by ją trochę inaczej zbudować. Ale nic nie poradzisz. Jestem ciekaw wyników i ile osób wypełni.

Ankieta potrwa tydzien, poki co juz blisko 300 osob, wiec bardzo spoko.

Opublikowano

Zawsze chętnie biorę udział w takich akcjach, ale tutaj muszę powiedzieć to, na co już parę osób zwróciło uwagę: ankieta jest skonstruowana tak, że "muszę" odpowiadać na pytania dotyczące projektów, które w ogóle mnie nie interesują, co poniekąd skutkuje przekłamanym wynikiem.

Na wstępie do sekcji o PSX Premium powinna być opcja "nie podoba mi się/nie interesuje mnie taki pomysł".

Przy PSX Box jest lepiej, bo jest takie pytanie, ale dopiero jako drugie.

Kursy: mogę zaznaczyć, że mnie interesują "na poziomie 0", a dalej i tak muszę coś wybrać w kontekście ich tematyki.

Ze sklepu nie korzystam, a mogę odpowiedzieć tylko, że albo jest idealnie, albo mam jakieś zarzuty xD.

Jest otwarte pytanie "czego bym nie zmienił w PE" oraz "czego brakuje w PE, co ma konkurencja", a nie ma podstawowej opcji "co wprowadziłbyś/co wywaliłbyś z PE".

No chaotycznie i niekonsekwentnie to zrobione. Ale wypełniłem.

Edytowane przez kotlet_schabowy