Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Horizon Hunters Gathering

Featured Replies

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 646
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobrze, że jest super gruba baba ze sztuczną nogą (pewnie była cukrzyca i trzeba było uciąć). Inaczej nie widziałbym tam odpowiedniej postaci dla mnie.

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Aż przypomniał mi się najpotężniejszy mag w świecie Warcrafta gdzie w magicznym świecie gość lata na wózku inwalidzkim. Dzisiejszy gaming to jakaś abstrakcja.

Opublikowano

ktoś o to prosił? oby szybko zdechło

jedyny plus że nie będą tym straszyć na SoP

Opublikowano

Nawet nie chodzi o oprawę bo jeśli chodzi o stylizowaną/kreskówkową grafikę to wygląda bardzo dobrze (a że zrazi masę osób to już inna sprawa) ale sam koncept jest lipny. W Horizonie walki z maszynami miały ciężar i 'fizyczność' a tu jakieś teleporty, gwiazdki i akcje jak w Marvel Rivals. Takiego potknięcia to się nie spodziewałem a wystarczyło zrobić zrzynkę z Monster Hunter.

Opublikowano

Dobrze, że jest super gruba baba ze sztuczną nogą (pewnie była cukrzyca i trzeba było uciąć). Inaczej nie widziałbym tam odpowiedniej postaci dla mnie.

Opublikowano
7 minut temu, łom napisał(a):

Nawet nie chodzi o oprawę bo jeśli chodzi o stylizowaną/kreskówkową grafikę to wygląda bardzo dobrze

Sam początek to bardzo fajna animacja by była, oglądałbym.

Opublikowano

Trailer kojarzy mi się z pierwszym trailerem Veilguard, te same fiolety.

Opublikowano

To wygląda jak typowe guano na rynek chiński.

Opublikowano

FCwHXZDrdd2pwkz1.jpeg

200.gif

Ukradzione z neogafa ale dość trafne xD

Opublikowano

Szanuję za te detale, potężna nadwaga = noga cukrzycowa. No ale nie jestem modern audience więc nie dla mnie ale chłopaki bawcie się dobrze, hehe.

Widzę, że to jeszcze nie ten etap aby Sonka odpuściła GAASy. Ta generacja pomiędzy Sony a MS to jak olimpiada dla głuchych, niby coś się dzieje ale nikt nie klaszcze.

Opublikowano

Spóźcizna po Ryanie alkoholiku będzie się jeszcze dlugo ciągnęła jak widać. Przecież ta gierka dostala zielone światło na produkcję a tlou2 online zostało wywalone przez okno. Widać w jakim kierunki idzie online sony - dalekowschodnich gaasow by jak najwięcej skośnych dzieci zachęcić do grania na sony.

Opublikowano

Niesamowity tam jest burdel, ze dwie generację potrzeba, żeby to posprzątać. Kto by przypuszczał, że Aloha z żartu stanie się przepowiednią.

Opublikowano

E, to już koreański Horizon bardziej pasuje stylistyką do głównej serii (największy minus, że akurat na PS5 nie wychodzi na razie).

Animacja fajna, na cutscenkach widać dopracowanie, mocno przerysowane postacie jednym spasują, innym nie. Z nich fajne są tylko czarnowłosa z mieczem, ta druga, różowowłosa (xD), no i może dziadek z młotem.

Jak będą te bety od lutego to jak się załapię to z chęcią przetestuję - może gra zaskoczy pozytywnie.

No niestety, liczą na to, że przyciągną gównarzerię i pod nich jest gra głównie robiona a Sony liczy, że będzie stałym źródłem przychodu - sukces zależny też będzie od tego czy wypuszczą to jako F2P czy za 40$. P

A tak w ogóle to liczę, że w tym roku przedstawią Horizon 3!

Opublikowano

Niezła ekipa, brakuje tylko jakiegos transa i łowcy na wózku. Za darmo bym tego nie ściągnął. Kolejna po Concordzie gra z beznadziejnymi projektami postaci.

Opublikowano
17 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):

E, to już koreański Horizon bardziej pasuje stylistyką do głównej serii (największy minus, że akurat na PS5 nie wychodzi na razie).

No właśnie...

Horizon na PS5:

image.png

Horizon na telefon:

image.png

Im się tam chyba kiepsko etykiety nakleiły w tym sony ;).

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
  • Autor
48 minut temu, Moldar napisał(a):

Temat do zamknięcia.

A ja go nawet nie otwierałem pechowiec

Opublikowano

Mam nadzieję że to voś nie wpłynie na ewentualny rozwój i produkcję Horizona trójki. Ostatnio za sprawą Lego i dodatku do HZD wróciłem do tego cudownego uniwersum i chciałbym móc zagrać w dalszy ciąg przygód Alojki.

Zamiast tego jakiś co-op? Wygląda trochę jak Immortals Fenyx Rising połączony z Marvel Rivals. Kreska mi się podoba ale co-op już nie bardzo. W gierki, nawet te online wolę grać solo.

Ale z groobej Alohy śmiechłem srogo. Pewne środowiska alternatywnego myślenia zostały tą postacią usatysfakcjonowane, w końcu jest body positivity i health issues positivity D

Opublikowano

Ja naiwnie wierzyłem, że to będzie kozak kurwa gierka na tym samym silniku co og Horizonkekyayaya

Opublikowano

I ta grafa z generatora fortnajtów. Ile razy można oglądać ten sam chory design. Wszystkie te próby wyglądają jak jedna i ta sama gra. Sieczka