Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Każda część ma temat, to niech tutaj już siedzą rzeczy związane z najnowszą nadchodzącą odsłoną Silent Hill: Townfall.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. O, ciekawe, nie Bloober :) To Konami będzie teraz udzielać licencji na swoje IP? Bo Annapurna jest wydawcą, a nie deweloperem, o No Code nawet nie słyszałem (a, to oni zrobili Observation! Podobało mi się, ale "nie zakodowałem" ;) kto był deweloperem). Ciekawe czy to będzie jakaś... przygodówka bardziej?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor No ten Townfall był już zapowiedziany razem z SH2R i SHf 3 lata temu, już wtedy rozdysponowywali IP między różnych twórców na świecie przecież ;). Mówi się, że będzie to walking simulator z kilkoma opowieściami związanymi z miasteczkiem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wszystko, tylko nie rozbicie na odcinki. To przeżytek, i nigdy nie pasowało do gier. No chyba, że od razu wrzucasz całość i robi to bardziej za pewien koncept.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 minuty temu, SlimShady napisał(a):Wszystko, tylko nie rozbicie na odcinki. To przeżytek, i nigdy nie pasowało do gier. No chyba, że od razu wrzucasz całość i robi to bardziej za pewien koncept.Dispatch nawet dał radę, ale to dlatego, że odcinki wpadały bardzo szybko.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Alan Wake najlepiej to zrobił. Growy serial, gdzie od razu mieliśmy wszystkie odcinki.