Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Każda część ma temat, to niech tutaj już siedzą rzeczy związane z najnowszą nadchodzącą odsłoną Silent Hill: Townfall.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. O, ciekawe, nie Bloober :) To Konami będzie teraz udzielać licencji na swoje IP? Bo Annapurna jest wydawcą, a nie deweloperem, o No Code nawet nie słyszałem (a, to oni zrobili Observation! Podobało mi się, ale "nie zakodowałem" ;) kto był deweloperem). Ciekawe czy to będzie jakaś... przygodówka bardziej?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor No ten Townfall był już zapowiedziany razem z SH2R i SHf 3 lata temu, już wtedy rozdysponowywali IP między różnych twórców na świecie przecież ;). Mówi się, że będzie to walking simulator z kilkoma opowieściami związanymi z miasteczkiem.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wszystko, tylko nie rozbicie na odcinki. To przeżytek, i nigdy nie pasowało do gier. No chyba, że od razu wrzucasz całość i robi to bardziej za pewien koncept.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 minuty temu, SlimShady napisał(a):Wszystko, tylko nie rozbicie na odcinki. To przeżytek, i nigdy nie pasowało do gier. No chyba, że od razu wrzucasz całość i robi to bardziej za pewien koncept.Dispatch nawet dał radę, ale to dlatego, że odcinki wpadały bardzo szybko.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Alan Wake najlepiej to zrobił. Growy serial, gdzie od razu mieliśmy wszystkie odcinki.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 godzin temu, Szermac napisał(a):Mówi się, że będzie to walking simulator z kilkoma opowieściami związanymi z miasteczkiem.Ech, brzmi paskudnie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja tam się cieszę, że bawią się konwencją i próbują nowych rzeczy. Mieliśmy wierny oryginałowi rimejk dwójki, mieliśmy soulslikeowy horror akcji w postaci efki, teraz może jakiś walking sim. Niech kombinują.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 6 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Dispatch nawet dał radę, ale to dlatego, że odcinki wpadały bardzo szybko.A hitman prawie samobója przez to strzelił
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor A to ja czytając ploty o "kilku opowieściach" w ogóle nie pomyślałem, o motywie odcinkowym jako takim. Tylko po prostu xD Jak wszystkie gry Supermassive Games w jednym, niepowiązane ze sobą opowiastki w mieście Silent Hill. Ale to były tylko ploty, zobaczymy jutro w nocy co to się okaże