Opublikowano 3 godziny temu3 godz. TLDR, Senua staje się tym, co większość ludzi "to powinna być normalna gra a nie jakieś takie coś".Nie jest to gra taka jak starsze siekanki studia. "Po równo walki, eksploracji i zagadek".Nad grą pracuje całe Ninja Theory, prawie 100 osób. Project Mara zostal anulowany, jak się dowiadujemy.Jedna mapa, 2x większa niż ta w Hellblade 2. Większe lokacje, ale nadal liniowa gra, z nawracaniem po świecie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jakoś tak kurde nadal drętwo ta walka wygląda, a zapowiadali, że popracują nad nią. Może w ruchu to się będzie lepiej prezentować od poprzednich części. Boję się o fabułę też, bo pierwsza odsłona fajnie weszła, przy drugiej już było czuć zmęczenie materiału i teraz jeszcze trzecia część znów o tym samym.Lubię Senue i na pewno ogram, ale tak czysto obiektywnie, to chyba lepiej jakby się już zabrali za co innego. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Czokosz
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Może robią trylogię i później już przyjdzie czas na coś innego. Ja tam jestem zadowolony, lubię ten tytuł chociaż wiem, że pewnie jestem w mniejszości.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dość ciekawe rzeczy mówią - będzie można używać różnych broni po przeciwnikach, niektóre da się zabrać dalej. Powracanie do lokacji, więc pewnie będą nowe ścieżki. Platforming i zagadki. Jeśli tak będzie faktycznie, to niemal inna gra.Chcą też szybciej wydawać kolejne gry.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Liczyłem na to, że sobie dali siana z tą serią, ale chyba jednak już nie ma nadziei dla tego dewelopera. No nic, widzimy się za 10 lat przy premierze kolejnego cinematica. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Josh