Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

TLDR, Senua staje się tym, co większość ludzi "to powinna być normalna gra a nie jakieś takie coś".

Nie jest to gra taka jak starsze siekanki studia. "Po równo walki, eksploracji i zagadek".

Nad grą pracuje całe Ninja Theory, prawie 100 osób. Project Mara zostal anulowany, jak się dowiadujemy.

Jedna mapa, 2x większa niż ta w Hellblade 2. Większe lokacje, ale nadal liniowa gra, z nawracaniem po świecie.

Opublikowano

Jakoś tak kurde nadal drętwo ta walka wygląda, a zapowiadali, że popracują nad nią. Może w ruchu to się będzie lepiej prezentować od poprzednich części. Boję się o fabułę też, bo pierwsza odsłona fajnie weszła, przy drugiej już było czuć zmęczenie materiału i teraz jeszcze trzecia część znów o tym samym.

Lubię Senue i na pewno ogram, ale tak czysto obiektywnie, to chyba lepiej jakby się już zabrali za co innego.

Edytowane przez Czokosz

Opublikowano

Może robią trylogię i później już przyjdzie czas na coś innego. Ja tam jestem zadowolony, lubię ten tytuł chociaż wiem, że pewnie jestem w mniejszości.

Opublikowano

Dość ciekawe rzeczy mówią - będzie można używać różnych broni po przeciwnikach, niektóre da się zabrać dalej. Powracanie do lokacji, więc pewnie będą nowe ścieżki. Platforming i zagadki. Jeśli tak będzie faktycznie, to niemal inna gra.

Chcą też szybciej wydawać kolejne gry.

Opublikowano

Liczyłem na to, że sobie dali siana z tą serią, ale chyba jednak już nie ma nadziei dla tego dewelopera. No nic, widzimy się za 10 lat przy premierze kolejnego cinematica.

Edytowane przez Josh