Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

No na grzybach nie zagrasz ;/

Kusi mnie ten mortal, o ile online nie lubie za bardzo grac, to sporo do roboty solo tez bedzie. 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 388,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano
16 godzin temu, Observer napisał:

Tylko tej stulejarskiej Gry o Tron nie włączaj czasem, są tam kobiece cycki, znowu będziesz musiał wyspowiadać że widziałeś obrzydliwe kobiece ciało. Poczekaj lepiej na wersje z burkami. 

Lubie cycki. Tak czy siak jak ktoś je dodaje, albo ogranicza mnie specjalnie nie rusza, bo nie mam problemu z tym, żeby je zobaczyć na żywo. Bardziej przeszkadzają mi stulejarze, którzy robią z ich braku jakiś problem, bo ktoś zmienił kierunek gry na mniej komiksowy.

Godzinę temu, Shen napisał:

No na grzybach nie zagrasz ;/

Kusi mnie ten mortal, o ile online nie lubie za bardzo grac, to sporo do roboty solo tez bedzie. 

W MK w singlu od MK9 jest na pewno dużo do robienia w singlu niż w każdej innej mordobitce. Zwłaszcza w Street Fighter ;) 

Kilka(naście) dobrych godzin w Story Mode + kilka(naście) godzin z kryptą conajmniej.

Edytowane przez Drantzell

Opublikowano

Zapraszam do społeczności 

Mortal Kombat 11 

Może 

Cytat

Powerplay 

że jutro uda się dorwać kopię Gry ;)

Spoiler

Game4you 

Edytowane przez keczu78

Opublikowano
  • Autor

Dobry fatal ale głowa mogłaby wylatywać przez dupę!

Opublikowano

Złamałem się i poprzeglądałem wycieki odnośnie możliwości modyfikowania wyglądu bohaterów. Inne bijatyki mogą nowemu Mortalowi naskoczyć w tym względzie. Wszystkie akcesoria które widziałem doskonale pasują do postaci, opcji jest masa. Brawo. Duży budżet robi swoje.

Opublikowano

U nas jutro :lapka:

Opublikowano
Złamałem się i poprzeglądałem wycieki odnośnie możliwości modyfikowania wyglądu bohaterów. Inne bijatyki mogą nowemu Mortalowi naskoczyć w tym względzie. Wszystkie akcesoria które widziałem doskonale pasują do postaci, opcji jest masa. Brawo. Duży budżet robi swoje.
Tak jak pisałem, można sobie zmieniać wyglad i bronie

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
3 godziny temu, wodny1988 napisał:

Jakby Japońce to robiły to by była masa skrzydełek, aureolek, misiuf panda w rączkach, słodkich króliczych ogonków i okularek w serduszka ;) 

Opublikowano

yes

Opublikowano
Spoiler
Spoiler

Europa Centralna Gliwice 

Powerplay 

Mortal Kombat 11 

Dostępny info 

Facebook 

Cytat

Opublikowano

Kto to wspominał ostatnio, że ten motyw nie pasuje do gry?

Opublikowano

O take trailery MK nic nie robiłem :obama:

Dobra, panowie. Proponuję koniec (pipi)enia o burkach, cyckach i mongołach. Teraz mięsko :hi:

Opublikowano
W dniu 16.04.2019 o 11:04, aphromo napisał:

Te fatale jakieś takie sobie.

Brakuje tego czegoś jak np. Negan i kij bejzbolowy z The Walkin Dead. Proste, ale mroczne i klimatyczne a tutaj bardziej wszystko komiksowe aby było dopuszczone do sprzedaży. MK 2 to nadal wzór jeśli chodzi o fatale.

Łot?

Ten fatal Cage'a xD Za to przy Kano, mimo ze to glupia gierka az mi sie nieprzyjemnie zrobilo

Opublikowano

Nie mogę się doczekać jaka fala hejtu poleci jak ludzie obejrzą zakończenie. :D

Ja czekam grzecznie do premiery na PC, nie skusiłem się na pre-order chociaż ciężko wytrzymać.

Opublikowano
39 minut temu, Square napisał:

Kto to wspominał ostatnio, że ten motyw nie pasuje do gry?

niejaki grzybi

Opublikowano
14 minut temu, Shen napisał:

ale ten Geras nijaki

Niestety lwia większość nowych postaci pasuje mi bardziej wyglądem do Avengersów niż MK, no ale co zrobić :dunno:
Przedstawiciele starej gwardii na szczęście mają się dobrze. Preorder poleciał :lapka:

Opublikowano

Mortal Kombat 11 

Właśnie ogrywam 

Wszystko na tą chwilę działa 

Wieże 

Krypta 

Spoiler

Online też działa :-)