Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 15.08.2019 o 23:11, MaZZeo napisał:

kur.wa nic nie rozumiem

Chodzi o to, że jest BARDZO OK. Niestety nie ma tu działu dla noobów:(

@Observer

No tak, trochę przeginają. 

Edytowane przez gekon

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 388,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano
  • Autor

Spawn, Joker i Terminator zapowiedzeni!

Opublikowano

Prawdopodobnie i tak będzie miał skórki z młodszym sobą, tak jak Sindel skórki nie-zombie, Shang i Nightwolf mają młodsze i starsze wersje, nie widzę powodu dlaczego Terminator miałby ich nie mieć :)

Postacie z trailera w zasadzie potwierdzają leak ze switcha: w kolejnym kombat packu na 100% dojdzie Sheeva, Fujin i Ash z Evil Dead.

Opublikowano
  • Autor

To ja poczekam na MK Ultimate Kollection!

Opublikowano

MK ma mieć wydłużony cykl, więc oprócz obecnego spodziewam się jeszcze ze dwóch kombat packów :v   

Opublikowano

Dobrze że Spawn i Joker mnie nie obchodzą, bo bym musiał użyć przekleństw patrząc na ich daty premier.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Pokemony wypad!

Kurczę, spodziewałem się jeszcze Fujina i Gorzycy w tej paczce... 

Chyba oleję kolejnego packa i będę brał tylko postacie z MK.

Opublikowano
  • Autor

A mi się podoba obsada tego DLC. Tylko Spawn mi tam średnio pasuje.

Opublikowano

No tak słabo, 3 postacie i 3 klaunów.

Gdzie reszta ninja jak Reptile, Ermac czy Rain.

Opublikowano

Mi tam akurat Terminator pasuje, bo film T2 wyszedł w tym samym czasie co MK więc za dzieciaka obiema produkcjami się mocno jarałem jednocześnie i jakoś wpadły na tą samą półkę nostalgii.

Ale Jokera i Spawna bym zamienił chętnie na jakieś postacie z MK. Zwłaszcza że ten pierwszy wygląda jak jakiś amatorski cosplay studenta polibudy, taki ma papuśny ryj.

Opublikowano

Jokera i Terminatora musieli dodać, bo w tym roku wychodzą filmy, którym flaguje WB. Dziwi mnie jednak fakt, ze ostatni dodatek otrzymamy dopiero w połowie marca. A później zapewne drugi i ostatni season pass z Fujinem, Sheeva, Ashem i pewno jednym bohaterem z MK i kolejnymi crapami z innych serii. Raczej nie spodziewałbym się już Raina, Reptile, Milenki i reszty kultowej wiary.

Opublikowano

Injustice 3 raczej nie wyjdzie w 2021, będzie większa przerwa, przeskok na następną generację swoje robi, zresztą Boon kilkukrotnie powtarzał, tym razem Mortal ma być dłużej wspierany, dlatego spodziewam się więcej dodatkowych postaci, zatem i więcej kombat packów. 

Osobiście zdecydowanie wolę trend "sezonów dlc" jeśli chodzi o bijatyki i wspierania jednej gry długi okres czasu niż poprzedniej metody, gdzie większe zmiany i dodatkowe postacie najczęściej oznaczały kolejne wydanie tej samej gry. Oby i Arc Sys poszedł tą drogą, a nie wydał 3 razy nowego Guilty Geara :v

Opublikowano

Myślisz, ze gdy wyjdzie nowa generacja, to będzie im się opłacało wspierać mk11 na starej?

Opublikowano

Będą wspierali, tym bardziej, że na obu przyszłych konsolach będzie można grać w gry z obecnej generacji. To też pozwoli właśnie na wydłużony cykl. Swoją drogą ciekawe, która seria wyda pierwszą grę tylko na PS5/Scarlett i jakie zmiany to za sobą poniesie. Powinna skończyć się też bolączka oczekiwania na walkę (hello Tekken) - przejcie z wyboru postaci i areny, dosłownie będzie odbywało się w sekundach. 

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Ciekawe czy sejwy się przeniosą na nową generację, bo ja tego grindu nie mam zamiaru zaczynac od początku.

Opublikowano

bqoWeD1.jpg

Panowie z QLOC, wstyd trochę :sapek: Komuś nie chciało się przetłumaczyć dwóch zdań i wrzucił w translator? Plecak Bojowy, (pipi)a :yao:

Opublikowano

Przypominają sie czasy ruskich tłoków z domowym tłumaczeniem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest i głos Schwarzeneggera, super zrobiona postać. Hasta la vista baby!