Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted: Drake’s Fortune

Featured Replies

Opublikowano

Nie, ale jest dobitnym przykładem jak wykorzystać znane schematy we właściwym kierunku.

• Odpowiedzi 783
  • Wyświetleń 219,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uncharted, Girsy, Bioshock, Mass Effect, LBP, RDR, Batman - ja tam nie umiałbym wymienić dwóch najlepszych, nowych IP generacji. A i tak pewnie o połowie zapomniałem.   Za to Uncharted czy w ogóle g

• dominalien
    dominalien

Tak, to bardzo ważne.

• To przy Uncharted 2 będziesz szukał szczęki na podłodze.

Opublikowano
A ja tak zapytam... skończyłem grę na normalu, czy jak przejdę wszystkie misje na tym save'ie na crushing wpadnie mi trofik, czy trzeba od nowa grać? Aj, pewnie już było o tym nie raz. ;P

Jeśli masz na myśli trofeum za ukończenie gry na poziomie Hard to owszem.

Chyba się zgubiłem. Owszem tak, trzeba na nowym save'ie, czy owszem nie, można na tym samym? ;]

Tak jak pisał Butcher - na tę chwilę nie możesz grać na Crushing'u gdyż poziom ten odblokowuje się dopiero po przejściu na Hard, zatem musisz ukończyć grę jeszcze dwukrotnie (Hard -> Crushing) na tym samym save'ie. Dla jasności dodam, że po ukończeniu gry za pierwszym podejściem na poziomie Hard otrzymujemy trofea za wszystkie niższe poziomy (Easy, Normal).

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

O dzięki :D Kiedyś to były tylko jakieś z obrazkami mierne poradniki :)

A ja mamj takie pytanie, czy moge odpalic jakis rozdzial, zdobyc skarb i wybrac innny rozdzial i mi zapisze? Czy trzeba gre przechodzic i zbierac? Bo mam save ze zbierania skarbów i wiem, że pare chapterów jeszcze mam do następnego skarbu.

Opublikowano

Tak. Można latać po chapterach, szukać skarbów i nie zapominać o sejwach ;)

Opublikowano

Genialna gra. Moglbym codziennie ogladac cutscenki z tej gry bez przerwy, sluchac dialogow. Mistrzowska gra aktorska w tej grze powoduje, ze gra sie niezwykle przyjemnie i nie raz teksty nas rozsmieszaja. No i wpadła platyna! ;)

Opublikowano

moze ktos tak na szybko opisac co sie dzialo w tej grze? przeszedlem ta gre z pol roku temu... szalu nie bylo i gra znalazla nowego wlasciciela ;] przed u2 wypadalo by sobie przyponiec zarys fabularny, a przynajmniej koncowke tzn. jak to wszystko sie skonczylo, bo poza szukaniem skarbu/nudnymi walkami/beznadziejnymi nazi zombie, to malo pamietam ;/

Opublikowano

Nie zapamiętałeś FANTASTYCZNEJ grafiki?!?!?!?! To jak podejdziesz do GENIALNEGO U2?!?!?!?!?!

A poważnie, postaram ci trochę pomóc chociaż grę przechodziłem w maju/czerwcu i też już nic nie pamiętam ;)

No więc, szukali skarbu, znaleźli, była klątwa co robiła z ludzi zombiaki, ze skarbu chcieli zrobić super broń, Drake pokonał przydupasa głównego złego (bo główny zły został zdradzony przez przydupasa głównego złego i zabity przez tegoż), uratował swoją kobietę, padł jakiś suchy żarcik i były creditsy

Mam nadzieję, że pomogłem ^^

Opublikowano

w sumie tyle samo pamietam xD i chyba, jednak nic wiecej waznego nie bylo...

Opublikowano

To nie była klątwa tylko wirus - przynajmniej ja to tak odebrałem. Coś ala RE.

Opublikowano

w ostatecznosci na jedno wychodzi ;] jak zwal tak zwal... efekt i tak byl przewidywalny

Opublikowano

To był efekt a la "narodzony żeby cierpieć przez cierpienie innych ludzi".

Tak, oglądam właśnie pana kominiarę.

Opublikowano

Źle to odebrałeś ;)

Opublikowano

U2 fabularnie nie będzie miał wiele wspólnego z U:DF, więc nowicjusze/cierpiący na amnezję nie muszą się obawiać :)

Opublikowano

Źle to odebrałeś ;)

Jak źle jak

ludziki zmieniali się w zombie po otwarciu sarkofagu - z tego więc wniosek, że to wirus, bakterie whatever. Widać to zresztą w ostatniej cut scence na wyspie. :P

?

Edytowane przez Berion

Opublikowano

nie no to nie jest

metal gear solid

xd

Edytowane przez sakiu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jestem po 4 epizodzie zaraz po crashu, pytanie czy przez dalsza czesc gry bedzie tyle strzelania co tutaj bo nie ukrywam zniechecilem sie do gierki jak przez 95% bylo samo strzelanie ...

Opublikowano

jestem po 4 epizodzie zaraz po crashu, pytanie czy przez dalsza czesc gry bedzie tyle strzelania co tutaj bo nie ukrywam zniechecilem sie do gierki jak przez 95% bylo samo strzelanie ...

Ogólnie strzelania jest bardzo dużo, ale i eksploracji kolejnych lokacji również nie zabraknie. Ale wierz mi, że w miarę postępów w grze będzie ona dla Ciebie coraz lepsza. Sam przyznasz, że grze towarzysz iście filmowa otoczka. 8)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie.

Czy da sie grac w Crushing, bez przechodzenia CALEJ gry na hard? Probowalem zrobic ostatni chapter na hard... ale nie odblokowal sie crushing :S

Nie wiem czy chce mi sie te gre przechodzic jeszcze 2 razy :(

Opublikowano

No tak, ale zwazywszy na to ze pierwszy raz przechodzilem na normal to teraz musze to zrobic JESZCZE dwa razy ;S

Nie ma to jak idiotyczny sposob zmuszenia mnie do przechodza gry XXX razy :(

Bah!

No nic, dzieki za info.

Opublikowano

No tak, ale zwazywszy na to ze pierwszy raz przechodzilem na normal to teraz musze to zrobic JESZCZE dwa razy ;S

Bah!

No nic, dzieki za info.

Nie jesteś pierwszym :) i pewnie nie ostatnim ;)

A gra jest fantastyczna, sam przechodziłem 3 razy.

Opublikowano

Bah!

No nic, dzieki za info.

Nie jesteś pierwszym :) i pewnie nie ostatnim ;)

A gra jest fantastyczna, sam przechodziłem 3 razy.

Ja przeszedłem siedem i nadal mi mało :P Czemu się denerwujesz, może i zmuszają ale do samej przyjemności ;) pozdro :)