Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dla odmiany taki wygląd kogoś, kto robi najpierw rzeźbę a potem rzeźbę albo trenuje bieganie i optymalizuje sylwetkę pod kątem niesiły

0tAtnVM.jpg

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 644,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Zeciak zjedz coś chłopino bo jakby ci 2 patyki do pleców przyczepić to byś za latawiec mógł robić. O forumowym Szwarcenegerze z Holandii nawet się nie wypowiadam tylko podziwiam i bije brawo. 

Opublikowano

A do czego mu większa masa jak jest sportowcem wytrzymałościowym?

Opublikowano
2 godziny temu, kanabis napisał:

Stosunkowo wąska talia przy tak masywnej górze wygląda przekot.

Chyba mi stanął 

Gorzej że człowiek się przygotował na redukcje a tutaj zamykają mi kuźnie do 28 kwietnia więc już dupcia z tego będzie. Nawet nie wiesz jak zazdroszcze ci własnego sprzętu , u mnie hantle i pożyczony atlas muszą starczyć by podtrzymać sylwetke.

Opublikowano

Zetta jak przygotowania do przyszlorocznego turnieju czterech skoczni?

Opublikowano

Z racji nowych obostrzeń muszę trenować na s u c h o xDDDD

Tak sobie kpicie, ale w realu bym wypłacił suckerpuncha i s(pipi)ił w pięknym stylu ze śródstopia i kadencją 180 spokojnie w drugim zakresie tętna. I kto byłby wtedy mądry?

Edytowane przez tomasz_sromasz

Opublikowano
5 minut temu, tomasz_sromasz napisał:

Z racji nowych obostrzeń muszę trenować na s u c h o xDDDD

Tak sobie kpicie, ale w realu bym wypłacił suckerpuncha i s(pipi)ił w pięknym stylu ze śródstopia i kadencją 180 spokojnie w drugim zakresie tętna. I kto byłby wtedy mądry?

Ale dlaczego chcesz sie bić? 

Opublikowano

Mówię hipotetycznie. Teraz zresztą bicie nie wchodzi w grę, chyba że ktoś potrafi cisnąć lepe na dwa metry.

Opublikowano

Szybki poradnik, jak na kreatynie zrobić sylwetkę:

Spoiler

3 gramy przed treningiem:

23 godziny temu, tomasz_sromasz napisał:

0tAtnVM.jpg

7 gram po treningu:

13 minut temu, mrynk napisał:

YGRzLoh.jpg

W dniu 31.03.2020 o 23:15, SpacierShark123 napisał:

10 gram przed i jeszcze 5 gram po:

20200319-102029.jpg

Opublikowano

Tak serio to tylko białko Olimp WPC wchodzi od 1 roku. Więc bardziej 29 lat piwniczakowego (tylko z 4 lata na prawdziwej siłce) stażu, cały czas "na sucho". 45 lat na karku.

Opublikowano

Jest dobrze, ale nogi tez moglbys zaczac cwiczyc ;)

Opublikowano

Chłop może wysoki, więc ciężej obudować dłuższe kopyta.

Opublikowano

7 minut temu, kanabis napisał:

Jest dobrze, ale nogi tez moglbys zaczac cwiczyc ;)

I owszem ;) coś tam zacząłem od niedawna, ale i też w moim wieku duże schaby mi niepotrzebne. Niewygodnie się z tym poruszać choćby. 

Opublikowano
22 minuty temu, mrynk napisał:

duże schaby

To nie jest kwestia jednego sezonu. A podrównanie masy do całokształtu już bardziej.

Opublikowano
W dniu 2.04.2020 o 11:03, mrynk napisał:

I owszem ;) coś tam zacząłem od niedawna, ale i też w moim wieku duże schaby mi niepotrzebne. Niewygodnie się z tym poruszać choćby. 

Jeżeli nie ćwiczysz sportów sylwetkowych w motywuje ciebie spejson to gitara ;) Ale w innym wypadku proporcje robią się choojowe.

U mnie 4 kg w dół,obecnie jest tak:

f516459321510e74med.jpg7d3af58355a60cadmed.jpg

Opublikowano

Litwin nie boisz się redukować w obecnej sytuacji? Ja nie posiadając dostępu do dużych klamotów odpuściłem kompletnie redukcje. Już nauczyłem się na błędach i nie schodzę z wagi mocno bez bodźcowania dużymi ciężarami .

Opublikowano

W jakiej sytuacji?O ciężarach napisałem,robię liczne serie łączone i się czuję zajechany.Nawet mam wrażenie że dobrze reaguję na ten nowy bodziec.Nowe sytuacje to też możliwość szukania nowych rozwiązań i teraz się bawię metodami treningowymi.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano
5 godzin temu, Litwin81 napisał:

Jeżeli nie ćwiczysz sportów sylwetkowych w motywuje ciebie spejson to gitara ;) Ale w innym wypadku proporcje robią się choojowe.

Zdjęcie jest trochę z góry. Nogi są 59cm. Wiec nie patyki. Ćwiczę dla zdrowia. I mojej 22-latki. Nie narzeka

Opublikowano
8 godzin temu, mrynk napisał:

Zdjęcie jest trochę z góry. Nogi są 59cm. Wiec nie patyki. Ćwiczę dla zdrowia. I mojej 22-latki. Nie narzeka

Aaaa to spoko,jak nie narzeka,w jakich zawodach IFBB sędziuje? :D Bo takie powoływanie się że lasce pasuje to jest słabe,zwłaszcza że rozmawiamy o proporcjach a nie o guście kobiety.rób jak uważasz,natomiast nie ma co się spinać że ktoś ci zwrócił uwagę że cierpi całokształt.