Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 780,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano

Widziałem jak jeden strzelał z karabinu do nowej PS4 to i można szlifierką telefon zaatakować. Po co się pytam?

Opublikowano

Nie jestem w ogóle obeznany w temacie telefonów, szukam czegoś taniego bo na telefonie głównie dzwonię, piszę maile i oglądam Netflixa/Twitch.

Wymagania NFC, żeby nie ciął Netflix/Twitch, aparat mi nie robi w gry na komórkach nie gram.

Cena najlepiej w okolicach 800zł ale jeśli telefony w takiej cenie to badziew mogę dać więcej.

Fajnie jakby był Dual SIM, ale nie jest to konieczność.

Edytowane przez iks

Opublikowano

coś tanio

to legitny sklep?

Opublikowano

Ale to chyba w zestawie ze szkłem powiększającym do netflixa?

Opublikowano
30 minut temu, sprite napisał:

:yao: 

@szejdj nie wrzucaj linków jakich złodziei plz

na allegro też po tyle chodzą

Opublikowano

Najtańsza używka z outletu 980zł.

Najtańsze, legitne NOWE 16 GB 1100 w górę.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

nie śledzę jakoś tak mocno ale czy kolega Tokar już wybrał swój wymarzony telefon ? ( to poważne pytanie)

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Przymierzam się do zakupu iphona 6s. W jakim przedziale cenowym wertować allegro żeby nie nadziać się na zużyty egzemplarz? Znalazłem taką aukcje (jedną z wielu) za 1100zł

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7295080140

czy może lepiej odszukać od prywatnej osoby?

przeglądam te aukcje i teraz nie wiem czy 6s czy 7. W jakim przedziale cenowym szukać siódemki 32/64gb ?

Edytowane przez Mikołaj

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam telefonu dla mamy, nic specjalnego nie musi posiadać poza aparatem, radiem i obsługą mp3. Myślałem nad Samsungiem J3/5, ale może znacie lepsze wybory?

Opublikowano

Polecam rozważyć Xiaomi Redmi 4X :usmiech:

Więcej RAM-u, więcej pamięci wewnętrznej, P O T Ę Ż N A bateria 4000 mAh, półka cenowa około 400 zł tak jak J3.

Opublikowano

oczywiście śajomi

Opublikowano
W dniu 7.05.2018 o 09:08, raven_raven napisał:

Polecam rozważyć Xiaomi Redmi 4X :usmiech:

Więcej RAM-u, więcej pamięci wewnętrznej, P O T Ę Ż N A bateria 4000 mAh, półka cenowa około 400 zł tak jak J3.

4X ma baterię 4100 mAh nawed :cool::lapka: 

Opublikowano

czy iphone SE to dobry wybór?

popsuł mi się chińczyk i nie mam zamiaru naprawiać po raz drugi. Szukam telefonu możliwe jak najmniejszego, 5,5 czy 6 cali to cegła nie telefon.

Tak patrzę na oferty i jedynie zostaje xperia compact i właśnie iphone.

Pozdrawiam i zapraszam do gorącej dyskusji

Opublikowano

Jak chcesz małego to zdecydowanie SE.

Opublikowano

SE zdecydowanie polecam. Potężny mały telefon. Świetny aparat no i płyniutki iOS.

Opublikowano

Ja się wkur,wiłem ostatnio. Chciałem wziąć iP8+, byłem zdecydowany. Zacząłem czytać, że przez swoją wagę mogą być problemy z gimbalami, szczególnie z jakimś etui czy dodatkowym obiektywem. To myślę ch,uuuuuuuuuuuuuuuj, wezmę iPX. Jak już byłem oswojony z tą decyzją okazało się, że w iOS nie można wyłączyć optycznej stabilizacji obrazu i nagrania z iPhonów z gimbalami wyglądają jak rzygi. 

Edytowane przez szejdj