Opublikowano poniedziałek o 23:012 dni No fantastyczne te Bronie, po wyjściu z kina miałem mocny zarzut w kierunku cinema city że jakoś obrazu była tak fatalna że w ciemnych scenach wszystko było szare, ale w trakcie powrotu obejrzałem reckę RLM i tam zrzucają to na twórcę. No trochę przesadzili, scena koszmaru głównego bohatera to była jedna wielka papka.A sam film wspaniale trzymał się kupy, tam gdzie w trakcie znajdywałem dziury, to film zaraz to wyjaśniał, zostaje w zasadzie jedna bzdurkaSpoilerW dobie kamer przy drzwiach, tak się dziwnie okazało że akurat na ulicy przed domem Alexa nie było żadnych które by złapały grupkę 17 dzieciaków, tym samym wskazując gdzie ich drogi się łączą - jedyne wyjaśnienie takie że federalni widzieli to, byli w domu Alexa, już sprzątniętym i jak nic nie znaleźli to odpuścili. No i nawet jak nie ma kamer, to od czego są psy, przecież zapach dzieciaków z każdego domu prowadziłby dokładnie w jedno miejsce.
Opublikowano wtorek o 18:001 dzień Podobno niedługo w polskich kinach. Horror, i to ponoć mocny, miejscami przytłaczający, opowiadany z perspektywy... psa. Tiaaaa, pamiętam jak Disney realizował jakieś filmy z psami grającymi w kosza, w piłkę nożną, siatkówkę: takie typowe odmóżdżenie family friendly, mocno infantylne i śmieszkowe dziś - lubiało takie cosik w sobotę rankiem puszczać TVP na swojej ramówce.... A tu proszę pies świadkiem zjawisk niewypowiedzianie mrocznych. XD... Must See ASAP!