Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ben&Jerry's i Magnumy w kubkach na promce w Kauflandzie. Kilka nowych smaków np. wanilia z babeczkami karmelowymi z różowej czekolady i karmelem :banana:

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 138,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Własnie mialem pisac, nowe Carte dor tez na promce 50%

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Snickers na patyku, przesłodzone gunwo za 6 zł z marną czekoladą, niech się je.bią na cyce. Lody na patyku ostatnio strasznie podupadły, nawet Magnum już nie jest warty swojej ceny, lepiej inwestować w Hageny, czy Ben&Jerry w większych opakowaniach.

Opublikowano

Ostatnio sprawdziłem pod długiej przerwie Ben&Jerry i nie wiem, czy kwestia smaku, ale jakoś dużo nie różniły się od tych podróbek lidlowych gallateli, a różnica 15 zika.

Opublikowano

Bądźmy poważni, tylko Haageny mają prawilne składy i nie są tak poyebane cenowo jak te beniówki obsrane.

Opublikowano

Podobno bluber wrocil, to moze go to zainteresuje, kaufland 5,99zl

N4yvK6O.jpg

Opublikowano

To Algida, więc w innych sklepach nie powinno być problemu z dostępnością. Sam jest ciekaw, bo Grycany peanut butter wegańskie w ogóle mi nie podeszły.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj wyrwałem Ben&Jerry's masło orzechowe z ciastkami za 8,60 zł :fsg: Data ważności to czerwiec, więc wziąłem 5 opakowań. Dobrze ten tydzień się zapowiada o jezu.

Edytowane przez Bartolinsky

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sowa wprowadzila lody w pojemnikach, w tym moj ulubiony smak :banderas:

Xte2YLn.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Pierwszy raz w  życiu jadłem lody makowe, sztosik, nie sądziłem, że mi tak podejdzie, bo gardze makowcem.

Opublikowano

Biedrowe marletto sernikowe z truskawkami i ciastkami <3 Markety dyskontowe zajebiscie dogonily segment premium dotychczas zajety przez Haagen Dazs. Gnojek kosztuje 10zl, kubek 500ml waży 400g, 1/3 to smietana, reszta to owoce, biszkopty, ser mascarpone. Oezu, wchodzilo do kawy jak nie wiem co.

Opublikowano

Szkoda tylko, że przechowywanie lodów w takiej Biedrze woła o pomstę do nieba. Pomijam już standardowy u nich burdel i zamieszanie z oznaczeniem cen. Nie tak dawno miałem brać pudełkowe Big Milki, bo fajna promka była, ale calutka "świeża" dostawa była mocno oszroniona z zewnątrz i całkiem miękka w środku. Czyli można śmiało zakładać, że dosyć długo poleżały poza chłodniami przy wypakowaniu.

Opublikowano

W biedrach audyt czasami sprawdza czy mrozonki nie sa za wysoko wrzucone w lodowke, w lidlu zawsze sie na to zwracalo uwage. Ale czasem sie zdarza, ze baby za wysoko wykladaja a big milki robia sie miekkie bardzo szybko. Najlepszy porzadek w zamrażarkach jest w lidlu i polomarket, ale to tylko moje zdanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 25.07.2021 o 19:54, _Red_ napisał:

Biedrowe marletto sernikowe z truskawkami i ciastkami <3 Markety dyskontowe zajebiscie dogonily segment premium dotychczas zajety przez Haagen Dazs. Gnojek kosztuje 10zl, kubek 500ml waży 400g, 1/3 to smietana, reszta to owoce, biszkopty, ser mascarpone. Oezu, wchodzilo do kawy jak nie wiem co.

Wziąłem właśnie słony karmel i z orzechami makadami, ten słony karmel petarda. Promka teraz jest, drugie opakowanie za 1zł.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ktoś widział gdzieś Hageny Peanut Butter? Kiedyś kupowałem w Lidlu i byly dłuższy czas, a teraz już kilka tygodni poluję i nie ma nawet jednej sztuki

Opublikowano
14 godzin temu, second napisał:

Czy ktoś widział gdzieś Hageny Peanut Butter? Kiedyś kupowałem w Lidlu i byly dłuższy czas, a teraz już kilka tygodni poluję i nie ma nawet jednej sztuki

W tamtym tygodniu brałem w Lidlu na Grabskiego, w promocji wyszło 18 zł . Dziwne, ze nie możesz trafić bo w Lidlach są tylko te i macadamia, jak coś wal tu, zawsze są.

Opublikowano

Dzięki za cynk, podjadę :lapka:

Serio już myślałem, że tylko Macadamia i Salted Caramel w Lidlach zostały.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dopiero była w biedrze promka 2+2 gratis na marletto, a dziś na patyczkowe Oreo/lion/milka. Wychodzi więc ok 2.30 zł za quality lodzik, milka zajebisty.