Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Godzinę temu, iluck85 napisał(a):Do tego przełączanie kart w safari- brakuje ikonki, trzeba na dole dotknąć raz, drugi żeby wybrać karty i dopiero przełączyć się między kartami albo wejść w prywatne.Też mnie to zirytowało, ale przypadkiem odkryłem, że zsunięcie palców, jakbyś chciał zmniejszyć stronę, pokazuje otwarte karty.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 52 minuty temu, iluck85 napisał(a):Mi się nie podoba nowy iOS.Efekt szkła psuje tapetę- zniekształca.Do tego przełączanie kart w safari- brakuje ikonki, trzeba na dole dotknąć raz, drugi żeby wybrać karty i dopiero przełączyć się między kartami albo wejść w prywatne.Dla mnie najfajniejszy wygląd miał 1 iOS na pierwszych telefonach. Potem coraz gorzej.Możesz dotknąć pola url i przeciągnąć palcem w górę. Otworzy to wybór kart. :)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 16 godzin temu, tlas napisał(a):a rzucili się w orange na te nowe ajfony, już miałem w koszyku pro maxa, a tu info że niedostępny ;/Na stronie Apple pewnie byś już dzisiaj miał. Ja zamówiłem… pokrowiec i właśnie odebrałem. Ajfona biorę lokalnie w media przejście z 13 - 17, ale będę się bawił. Podobno resident wyszedł mobilnie :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Też was wkurwia ten ficzer dzwonienia do kogoś i odbiera wibrowaniem? Można to jakoś wyłączyć?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. obejrzałem trochę recenzji i przenoszę się z 14 pro na Air. Aparatów nie potrzebuję (nie korzystam z nim w 14), ekran jest lekko większy, no i stylistycznie to jedyny nowy ajfon który mi się podobaBateria według recenzji trzyma tyle co w 15/16 pro, cały dzień na luzie
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na tym nowym iOS można te pozmieniane gówna w safari czy inne efekty ustawić na takie jak w starszych wersjach? bo się wstrzymuje z aktualizacją
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 33 minuty temu, tlas napisał(a):obejrzałem trochę recenzji i przenoszę się z 14 pro na Air. Aparatów nie potrzebuję (nie korzystam z nim w 14), ekran jest lekko większy, no i stylistycznie to jedyny nowy ajfon który mi się podobaBateria według recenzji trzyma tyle co w 15/16 pro, cały dzień na luzieDużo o tym myślałem, ale jednak aparat dla mnie ważny plus jednak przesadzili z ceną jak na takie cięcia. Fakt jest ładny i w końcu coś innego. Klasycznie pro max oczywiście pomarańczowy xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A chuj tam i tak na firmę jebać biedę xdwiadomo jak komuś aparaty ważne to nie ma co na Air nawet spoglądać, ja przez 3 lata na 14 pro robiłem tylko zdjęcia dokumentów plus jakieś wakacje więc mi tam rybka Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez tlas