Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, iluck85 napisał(a):Do tego przełączanie kart w safari- brakuje ikonki, trzeba na dole dotknąć raz, drugi żeby wybrać karty i dopiero przełączyć się między kartami albo wejść w prywatne.Też mnie to zirytowało, ale przypadkiem odkryłem, że zsunięcie palców, jakbyś chciał zmniejszyć stronę, pokazuje otwarte karty.
Opublikowano 55 minut temu55 min 52 minuty temu, iluck85 napisał(a):Mi się nie podoba nowy iOS.Efekt szkła psuje tapetę- zniekształca.Do tego przełączanie kart w safari- brakuje ikonki, trzeba na dole dotknąć raz, drugi żeby wybrać karty i dopiero przełączyć się między kartami albo wejść w prywatne.Dla mnie najfajniejszy wygląd miał 1 iOS na pierwszych telefonach. Potem coraz gorzej.Możesz dotknąć pola url i przeciągnąć palcem w górę. Otworzy to wybór kart. :)