Opublikowano 10 stycznia 201312 l pierogi z mięsem z lidla co za góvno, ale nic innego nie mam teraz bo czasu nie ma ;/
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Lepiej nie jeść pierogów z mięsem innych niż domowe lub w sprawdzonym lokalu. Sam gotowe kupuję tylko z kapustą, ruskie lub na słodko, bo nie mam ochoty gdybać ile w farszu jest mięsa, a ile nie wiadomo czego.
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Całkowicie odradzam produktów typu pierogi, pyzy, krokiety z lidla...shit niesamowity. Za to z pierogi ruskie ze sklepu dla najuboższych dają radę.
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Właśnie jem. Wg mnie szału nie ma a na pewno nie za tą cenę. W smaku w ogóle nie podobne do batona. Też jadłem, niezłe w sumie. Ostatnio w ogóle się zajadam płatkami i całe życie uważam, że nie ma nic ponad chocapici i nesquiki. <3
Opublikowano 11 stycznia 201312 l Nareszcie wyczaiłem w Polsce musli tego typu, rewelacja. Bardziej sycące i smaczniejsze niż płatki, można jeść z mlekiem, jogurtem naturalnym albo podżerać samo.
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Cena niestety zabija - nie pamietam juz ile kosztuja, ale chyba z 8zl za paczke, dlatego wole kupic sobie musli z biedry ktore chyba kosztuje 3zl z kawalkiem, a jest dobre (bakaliowe praktycznie rzecz biorac jest jak te Sante, tyle ze nie jest truskawkowe). Edytowane 14 stycznia 201312 l przez Yabollek007
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Cena niestety zabija - nie pamietam juz ile kosztuja, ale chyba z 8zl za paczke, dlatego wole kupic sobie musli z biedry ktore chyba kosztuje 3zl z kawalkiem, a jest dobre (bakaliowe praktycznie rzecz biorac jest jak te Sante, tyle ze nie jest truskawkowe). 5,50 w piotrze i pawle. Orzechowe najlepsze.
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Cena niestety zabija - nie pamietam juz ile kosztuja, ale chyba z 8zl za paczke, dlatego wole kupic sobie musli z biedry ktore chyba kosztuje 3zl z kawalkiem, a jest dobre (bakaliowe praktycznie rzecz biorac jest jak te Sante, tyle ze nie jest truskawkowe). 5,50 w piotrze i pawle. Orzechowe najlepsze. 4 zł w auchan, zgadza sie, orzechowe najlepsze
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Cena niestety zabija - nie pamietam juz ile kosztuja, ale chyba z 8zl za paczke, dlatego wole kupic sobie musli z biedry ktore chyba kosztuje 3zl z kawalkiem, a jest dobre (bakaliowe praktycznie rzecz biorac jest jak te Sante, tyle ze nie jest truskawkowe). Za 8 zl to w Lidlu kupuje kilogram klasycznych musli. Naprawde dobre, za taka cene.
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Ostatnio dość często kupuję makrelę wędzoną w Biedronce. Kosztuje 1zł z kawałkiem za 100 gram, a jest naprawdę dobra. Polecam.
Opublikowano 20 stycznia 201312 l ...dobry, jak każdy szwedzki cydr, jednak do truskawkowo-limonkowego Rekordeliga nie ma startu.
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Kupiłem dwa pudełeczka prażonej cebuli, tej co ją kładą do fastfudów. Daję na wszystko - rewelacja
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Wczoraj jadłem ośmiornicę w oleju i muszę przyznać, że o dziwo całkiem smaczne
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Dr Pepper- wreszcie go dorwałem. W piotrze i pawle. Rzeczywiście dobry, rzeczywiście inny niż wszystko co do tej pory piłem. Smak najbliższy marcepanowi IMO. Na plus że nie jest bardzo słodki, na minus cena.
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Ostatnio już go nie widzę, ale jeszcze w listopadzie kupowałem. W Piotrze i Pawle też widziałem ostatnio, ale w butelce 0,5 za 7 zł z kawałkiem, więc odpuściłem. Generalnie, bardzo mi smakuje, faktycznie nie jest za słodki, wszak ma mniej cukru niż inne tego typu napoje. Swoją drogą, niektórzy pisali tu, że w biedrze jest Cola Original wiśniowa i waniliowa. Ja jeszcze nigdzie jej nie widziałem
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Jutro bede to zakupię. Chociaż miałem iść do Lidla bo tydzień chiński...
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Schodzi szybko z tego co widziałem, to samo było z waniliową - nawet nie widziałem jej na oczy ; [