Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 445,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Mój obiad idealny.

11055434_870181633041215_1724568521_n.jp

Pierś i ziemnioki na parze oraz sałatka z rukoli, cebuli  (no a jak?) czerwonej, ogórka świeżego i fety.

Opublikowano

Bardziej to do Spartakusa bym wrzucił, ale i tak zasługujesz na plus, choć osobiście dołożyłbym więcej mięsa.

Opublikowano

Bo to porcja dziewczyny, moja miała więcej kuraka i ziemniorów ;)

Opublikowano

Mój obiad idealny.

11055434_870181633041215_1724568521_n.jp

Pierś i ziemnioki na parze oraz sałatka z rukoli, cebuli  (no a jak?) czerwonej, ogórka świeżego i fety.

co ty kurfa kurzy cycek jesz kurfa przecież to suche jest kurfa i w ogóle kurfa tłuszczu nie ma i jeszcze kurfa jakieś pedalskie hip sałatki kurfa hipsterze

a tak serio to najlepsze jedzenie ever :wub:

Opublikowano

Oyebałem prawie pół kilo ziemniaków, 300g kurczaka i pół opakowania rukoli, a po obiedzie w ogóle nie było mi ciężko, ani nei byłem zamulony. To najbardziej lubię w takim jedzeniu.

Opublikowano

Ladne zdjecie danie, tylko ten instagramowy filtr...

Opublikowano

Ostatnio pesto z tagiatelle. Najszybsze danie obiadowe (o ile mamy "kupne" pesto), a do tego genialne w smaku.

Opublikowano

W sam raz na Wielki Piątek :)

Ja po takiej dawce czekolady, to bym miał ryj wypryszczony jak nigdy.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

2kg czekolady na śniadanie = rzyg

Opublikowano

A tam pajgi gadasz, jest przeciez szklanka soku pomaranczowego na przelamnie :sorcerer:

Opublikowano

Goty zestaw, chociaż jak dla mnie trochę za dużo słodkości na raz. Chocapiki uwielbiam, jak chwilę poleżą w mleku i zrobią się miękkie.

Opublikowano

opedzlowalem talerz takiego tlustego żuru do ktorego podsmazylem swojskiego boczku i cebuli i zara otwieram paczke delicji, podejrzewam ze pojdzie cala

Opublikowano

2 dni wpierdzielania makowca, aż mi uszami wychodzi :/

Pyszny jak pączki na tłusty czwartek, ale dobrze, że je się kilka razy do roku, bo uzależnia.

Opublikowano

Czyli Red kolejnym moderatorem foruma.

Opublikowano

"A moze ty z naczelnikiem makowca wpierdalasz, a potem sie prujesz pod cela?" ---- wpierdalac makowca i pruc sie, to znaczy, ze kapujesz za cos, np. ty mowisz psom, ze ktos od ciebie z celi ma jakis niedozwolony przedmiot, itp. a on w zamian daje ci jakas wygode, np. lepsze zarcie i takie tam.

Opublikowano

Podp.ierdalać za darmową prenumeratę ? Red nie pasuje do tego, nie jest takim liskiem.

Opublikowano

ZCBIROM.jpg

IgE0eB8.jpg

Smaczne, nawet bardzo.

co tam dokladnie wrzuciles? Wyglada rewelacyjnie! Jak robiłeś ten "gyros" ?