Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 446,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Fasolka po bretońsku oszamana przed robotą. Oj będą "atomice" lecieć w pracy ale co mi tam, dość przewiewnie jest :)

Opublikowano

Beka, bo jak jestem człowiekiem mocno pierdzącym tak po fasolce nie daję nic, ostatnio od mamy dostałem to dni wsuwałem i zero dolegliwości gazowych. 

Dzisiaj ryż brązowy, fasolka zielona i krewety BBQ. Krewetki z Biedry dają radę, dobra cena, a dobrze smakują. Byle nie koktajlowe, bo to kibel.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie kaszanka z patelni z cebulką wchodzi aż miło, a do przegryzki dwie pajdy białego chleba z masłem. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rolada śląska z boczkiem, cebulką i ogórkiem kiszonym, do tego kluski śląskie z sosem i surówka z czerwonej kapusty :banderas::obama: Wspaniały podkład przed dzisiejszą fiestą!

Opublikowano

coulommiers.png

Taki ser dostalem z francji. Nie wiem czy to jakas wysoka polka czy ichni Turek ale o kur.wa jaka jakosc. Normalnie po jednym kawalku polskich plesniakow czuje jakbym mial caly nos i gardlo w zarodnikach i nie daje rady zjesc wiecej. Tego za pierwszym razem oje.balem 1/4 i tylko lekki posmak plesni byl wyczuwalny przy jedzeniu. #polskikapitalyao

Opublikowano
22 godziny temu, Mejm napisał:

Taki ser dostalem z francji. Nie wiem czy to jakas wysoka polka czy ichni Turek ale o kur.wa jaka jakosc. Normalnie po jednym kawalku polskich plesniakow czuje jakbym mial caly nos i gardlo w zarodnikach i nie daje rady zjesc wiecej. Tego za pierwszym razem oje.balem 1/4 i tylko lekki posmak plesni byl wyczuwalny przy jedzeniu. #polskikapitalyao

Taka wyższa średnia, ale we Francji, ani chyba nawet w Niemczech raczej w ogóle nie ma czegoś podobnego w smaku do naszego Turka.
Tyle że większość jednak jest intensywna. Z takich o delikatnym smaku, spoko są wszelkie Brique i Pave, w formie płaskiej kostki.
Jeden z ciekawszych pleśniowych serów, jakie można dostać w Polsce w marketach, to ten niżej, na francuskim tygodniu w lidlu. Hint to lait cru (surowe mleko) w składzie. Na francuskim tygodniu lidl w ogóle ma raczej spoko sery, między innymi Munster (tyle że zwykle z kminkiem :sick:) i Tomme de Savoie są jeszcze godne polecenia 

Spoiler

fot.jpg

Opublikowano

Ale z tyloma weglowodanami to słabo widzę te -15 kg :reggie:

Opublikowano

A ile tu jest węgli? z 300g ryżu plus troche owsianki. Bez przesady. 

Opublikowano

Mój organizm reaguje na czyste jedzenie, i już makrosy aż tak ważne nie są. Spasłem się bo pizza, cola, ciastka, drożdżówki i energtyki wchodziły często więcej jak normalne posiłki.

A ile tu jest węgli? z 300g ryżu plus troche owsianki. Bez przesady. 

Dokldnie 300g ryżu i 60g owsianki z kilkoma rodzynkami.Na podobnym jedzeniu od 1 stycznia do połowy maja 2016 zrobiłem -10kg

Opublikowano

Ale to zdjęcie mogłeś sobie darować.

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

darował to se raz twój tato zakładanie gumy i nic dobrego z tego nie wyszło

Opublikowano

5ig3zLl.png

edit:

usunięte foto ;/

Edytowane przez _Red_

Opublikowano
32 minuty temu, Rozi napisał:

Popatrz raz jeszcze na jego zdjecie, potem na jego avatar, potem na zdjecie i jeszcze raz na avatar. I zastanow sie nad tym co napisales mlody czlowieku.

Opublikowano

ale że co? że jego stara leci na xobxa?

Opublikowano

Możesz wrzucać do Spartakusa, ale nie do działu z jedzeniem, dzięki!

Opublikowano

Grzanki z pastą z awokado, łososiem, na to papryka, szczypiorek i pomidorki koktajlowe. 

A na obiad dorsz z surówką z kiszonej kapusty i pieczone ziemniaki.