Opublikowano 27 stycznia 20187 l Jadlem jakas z zabki ale nie pamietam jaka, na pewno nie tarczynski czy inny sokolow. Jak 4zl w lidlu to sprobuje ale cena mocno dziwna.
Opublikowano 28 stycznia 20187 l Czego się spodziewałeś po produkcie Made in Germany za 4 zł? Tylko Jack Link's, wadą jest jedynie cena.
Opublikowano 28 stycznia 20187 l w PiPie np. A co do tej z Lidla, to pierdzielicie jak potłuczeni, że jest gówniana, no ale jak ktoś używa szafranu to mielonych i schabowych, bo inaczej to by się utożsamiał z klasą niższą, to beka. Kaszanka na ciepło z cebulką, musztardą i razowym pieczywkiem.
Opublikowano 28 stycznia 20187 l Nie że jest gów.niana, ale jest twarda, jak opona niektóre kawałki. Nie ma to nic wspólnego z używaniem szafranu do mielonych A ja dziś domową pasztetową z chlebem orkiszowym i ogórkiem kiszonym
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Ostatnio jadłem 2 ciekawe wariacje burgerów. Pierwszy to z ananasem i kandyzowaną cebulką, bardzo dobry, fajne połączenie. Drugi to meksykański, z nachosami, guacamole, kandyzowaną cebulą i kukurydzą, no chyba najlepszy jakiego jadłem, mega sprawa. Obydwa w Śródmieściu w Gdyni, polecam lokal, bo burgery zacne, cenowo spoko, a porcje spore.
Opublikowano 3 lutego 20187 l Cup Noodles od Nissin to to jakieśtam zaje,biste, czy coś mi się pomyliło? Bo właśnie takie zjadłem, ale żeby dupę urywało no to nie bardzo.
Opublikowano 13 lutego 20187 l Falafela jadłem w libańskiej knajpie w Kato. No nawet spoko te kotleciki, w picie zawinięte były z warzywami (ogórek, marynowana rzepa, pomidor, pietruszka, rzodkiewka) i polane tahini. Ciekawy smak, ale żeby to jeść non stop, to e e, no, nein, niet. Brakowało mi w tym baraninki jakiejś, albo kurczaczka, mmmm. Jak wspaniale jeść mięso!
Opublikowano 17 lutego 20187 l Nie widzę tu tematu o konserwach, więc mogę powiedzieć że od około 3 miesięcy nie mogę się oprzeć filetom z makreli w słodkim sosie barbeque z Graala. Jak dla mnie przełom w konserwach rybnych, idealnie się ten sos wpasowuje
Opublikowano 17 lutego 20187 l Czy, w przeciwieństwie do wszystkich innych konserw z Graala, ta makrela nie je.bie rybą jakby jeść zepsute od tygodnia mięso? Z rybnych szanuję tylko Rio Mare.
Opublikowano 17 lutego 20187 l Zrobiłem sobie leczo po bretońsku [emoji14]Wszystko normalnie jak do fasolki tylko plus dużo cebuli i mix papryk Może jie wygląda, ale jest pyszne
Opublikowano 27 lutego 20187 l Byłem w pobliskiej knajpie serwującej m. in. sushi. No to zamówiłem sobie jakiś zestaw. Moim głównym czynnikiem decydującym było ratio ilość do ceny, więc wziąłem najkorzystniejsze i co nie jest specjalnie dziwne, było vege xd. A może cała knajpa była wegańska? Tutaj to nie jest niezwykłe specjalnie. Trochę w domu się zdziwiłem jak rozpakowałem to sobie, ale co tam, dobre było. Z jakimiśtam grzybami to smakowało w sumie jak ryba, avocado nie jestem wielkim fanem, jeszcze ze dwa nigiri z czymś czego nazwać nawet nie umiem, ale też było dobre.
Opublikowano 28 lutego 20187 l Zjadłem wczoraj na kolację makaron z tuńczykiem, oliwą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Tuńczyk Calvo to jest sztos, tuna master race, kosztuje 9 zł, ale w porównaniu do takiego za 5-6 zł to niebo, a ziemia. Edytowane 28 lutego 20187 l przez krupek
Opublikowano 28 lutego 20187 l I tak Rio Mare >>>> Calvo. Ale Calvo >>>> wszystkie inne tuńczyki >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Graal. A ja oyebaem żurek gryczany, taki pomysł dla bezglutenowców. Kupiony w Kaufim za 3.50, no i całkiem znośny.
Opublikowano 28 lutego 20187 l 21 godzin temu, raven_raven napisał: Byłem w pobliskiej knajpie serwującej m. in. sushi. No to zamówiłem sobie jakiś zestaw. Moim głównym czynnikiem decydującym było ratio ilość do ceny, więc wziąłem najkorzystniejsze i co nie jest specjalnie dziwne, było vege xd. A może cała knajpa była wegańska? Tutaj to nie jest niezwykłe specjalnie. Trochę w domu się zdziwiłem jak rozpakowałem to sobie, ale co tam, dobre było. Z jakimiśtam grzybami to smakowało w sumie jak ryba, avocado nie jestem wielkim fanem, jeszcze ze dwa nigiri z czymś czego nazwać nawet nie umiem, ale też było dobre. Ale zyebałeś, cena do ilości to pewnie jakie vege maki, czyli jakbys wział z lodziarni wafelek. Jak idziesz do sushi to porzuc worek cebuli przed drzwiami, i jak sie nie znaszto popros o polecenie zestawu startera lepiej. Nie obrażaj się.
Opublikowano 28 lutego 20187 l Nie no, przecież chyba wydźwięk całego mojego posta był taki, że zje,bałem próbując obliczyć jak największą cebulę? Czemu miałbym się obrażać, skoro ja sam to przyznałem? Ostatecznie nie było takie złe, więc nie wyszło najgorzej tak czy siak. Nie, nie znam się na sushi.
Opublikowano 28 lutego 20187 l Napisałem asekuracyjnie, nastepnym rzem poradź się forumka, spytaj kelnerki, albo po prostu weź mały zestaw ale z roznymi elementami by sprobowac tunczyka, tykwy, łososia, kraba, itd.
Opublikowano 28 lutego 20187 l Oho, kłótnia odnośnie wylegitymowania przez policjanta, przeszłą do kąciku smakosza
Opublikowano 28 lutego 20187 l Tu było wcześniej i nie kłótnia, ale możemy się my pokłócić grzybiarz. Nadaj temat
Opublikowano 28 lutego 20187 l Haha, tutaj nie ma o co się kłócić xD Muszą być by policjanci co nic nie robią mieli za czym się ukrywać.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.