Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 445,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Ja dwie kawki i zupe z groszku, pozdrawiam :sir: 

Opublikowano
22 minuty temu, Metoda napisał:

zupy+krem.jpg

Te som spoko

własnie te jadłem 

no i tak jak pan metoda powiedział, robienie zupy sam xdd czy mamy ere paleolitu?

Opublikowano
35 minut temu, areka napisał:

Przecież tu chodzi tylko o marketing. Bez tych nazw te produkty by się tak nie sprzedawały. Tylko tyle. 

Ale jakie produkty?

Opublikowano
Godzinę temu, Okie from Muskogee napisał:

Nie o wygodne, tylko o niezgodne z rzeczywistością i zawierające błąd logiczny.

Najgorzej jak ktoś chce nakłonić zwierzęta do weganizmu. A są baby, które nie karmią np kota mięsem :/

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano
1 minutę temu, grzybiarz napisał:

A są baby, które nie karmią no kota mięsem

No nie wiem jeśli ktoś tak robi to jest chory psychicznie i torturuje zwierzaka bo koty to mięsożercy. 

Opublikowano

A co jak kot nie lubi smaku mięsa????!!!!1111

Opublikowano

No razem, za łapkę. Kota można już zostawić, bo nie do uratowania, a właścicielowi podać silne psychotropy,  bo z własnej winy kotu tak nie odjebało.

Opublikowano

Zjadłem sobie banana, takiego przejrzałego słodziuskiego.

Edytowane przez Butt

Opublikowano

Banana z kiełbasy?

Opublikowano

Taki zwykły banan z banana.

Opublikowano

e28a08d24f0912b98908560d230a8503.jpg

Kaczka z pyzami powtarzam PYZAMI w Hacjendzie u nas... pod Poznaniem. W sumie trochę przykryta tymi jabłkami i nie widać jej w pełnej okazałości, ale musicie mi uwierzyć, że zaje,bista.

Opublikowano

O jezu tak trzeba żyć. 

Kocham te wasze pyzy na parze, bo to chyba to? U nas w Polsce B takich się nie robi :(

Opublikowano

A w sklepach nie ma? kupne też moga być pyszne.

Kupujesz garnek, rakiete tenisową i  robisz.

Opublikowano

W dowolnym markecie są do dostania. Dla milordów od Hengleina, dla plebsu od Virtu. Jak wyżej milan mówi, sru na garnek i wpier.dalać potem z sosikiem, łojezu Halyna jake to dobre, cymesik. 

Opublikowano

Wczoraj sobie ugotowałem "rosół" i zjadłem go tak trochę po azjatycku, bo z makaronem chińskim i tabasco, a dzisiaj do ugotowanych ćwiartek kurczaka dorzuciłem na talerz ziemniaki i polałem sosem chrzanowym zrobionym z rosołu, mąki, masła, chrzanu itd. Gurwa, pierwszy raz robiłem i wyszło za(pipi)iście jak u babci :banderas:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

od dawna polowałem na kuchnię indyjską i w końcu się udało. Na zdjęciu chicken madras, dosyć pikantne. Dziewczyna wzięła  butter chicken, również zaje.biste. No i fantastyczne mango lassi. Świeżo robione pieczywo naan. Wyszło tyle co za śniadanie w hotelu, ale warto było. 

7525f5b6481034d3med.jpg