Opublikowano 26 lipca26 lip To nieźle zapierdalałeś muszę przyznać. XD Sama furka piękna, Francuzi potrafią w design, ale i ze spalaniem wszystko tip top.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka dni temu odebrałem volvo xc60 w hybrydzie. Mega auto, fajnie wyposażone, supcio silnik. Zero potrzeb.Spoiler
Opublikowano 14 sierpnia14 sie 250 kucy? Fajna fura, nie mogę tylko z tego panelu dotykowego, raz, że ustawienie pionowe mi nie leży, a dwa, że obsługa mało intuicyjna.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Super auto. Do tego bardzo korzystne ceny obecnie za 450 kuca volvo w cenie prawie jakiegoś tayrona czy innego kodiaqa z gorszym silnikiem.Szykują się na 3 generację, że takie dobre ceny?Co do aut za dobry hajs to polecam jeszcze obecnie a6. Są mega oferty bo wyprzedają starą generacje. Można naprawdę mega wyposażona a6 z 204 tdi quatro wyrwać za 240-250 tys.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie 40 minut temu, MichAelis napisał(a):455 , 4,9 do setkiMatko bosko, jeszcze w hybrydzie. To działa w ten sposób, że jak naciskasz gaz, to niezależnie od sily nacisku (czy lekko czy ro oporu) pierwsze kilkadziesiat km/h robi na elektryku, a potem włącza się benzyna? Bo jesli tak, to w sumie od początku masz "docelowy" moment obrotowy.
Opublikowano poniedziałek o 12:464 dni Zakładam, ale to auto mozna ladowac z gniazdka normalnie.W dniu 14.08.2025 o 17:02, Blaise napisał(a):Matko bosko, jeszcze w hybrydzie. To działa w ten sposób, że jak naciskasz gaz, to niezależnie od sily nacisku (czy lekko czy ro oporu) pierwsze kilkadziesiat km/h robi na elektryku, a potem włącza się benzyna? Bo jesli tak, to w sumie od początku masz "docelowy" moment obrotowy.Zależy od trybu jazdy, normalnie tak jest, ale jak mocniej depniesz to szybciej załaczy silnik benzynowy. W trybie ‚sport’ od razu oba silniki dostepne.