PawciosS 5 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Grałem sobie dziś taki jeden fajny mecz na LIVE. Przeważałem calutkie spotkanie, ale to rywal wygrywał 2 - 0. W 85. minucie zacząłem odrabiać straty. W 89. minucie był już remis. Wtedy koleś coś tam sobie zaczął ustawiać. Po 40 sekundach wreszcie wrócił do gry, ale zmiany nie dokonał żadnej. No ale co mnie to obchodzi, zaczynam dalej grać. A więc gram sobie normalnie, a tu nagle na boisku pojawia się jakiś niewidzialny zawodnik:| Odbiera mi piłkę, podaje, strzela... O co KURDE biega? Cziter? Cytuj Odnośnik do komentarza
capone 0 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Ma ktoś rady na rzuty wolne oraz ten strzał z szczupaka, bo raz na rok wychodzi mi :x ? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 ja grają przed momentem walnąłem ze szczupaka R80:) fart trza mieć. ja dziś grałem na LIVE 2 mecze i było super. zero lagów itp. w jedym strzeliłem gola w ostatniej minucie dogrywki, a w drugim przegrywałem 0-2, ale wygrałem 3-2:) grałem także z chłopakami drużynowego 2 na 3 i było za(pipi)iście, pozdro ekipa od Fify ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 A więc gram sobie normalnie, a tu nagle na boisku pojawia się jakiś niewidzialny zawodnik:| Odbiera mi piłkę, podaje, strzela... O co KURDE biega? Cziter? Coś mi się wydaje, że jest to jakiś błąd króry był również w EURO 2008, tylko tam mi się przytrafił jak grałem z konsolą. Może osoba z którą grałeś wie jak go wywołać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 szczupaki i przewrotki to faktycznie fart musi być wątpię by ktoś był na tyle dobry by dośrodkować idealnie ja oddałem na razie 4 strzały z przewrotki: 2 w słupek, 1 po za i w bramkarza - byłem bardzo niepocieszony (*@&^%*!&$!^%#) Cytuj Odnośnik do komentarza
nightrunner 6 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) Napisałem w weekend maila do ea odnośnie niepłynnej animacji na stadionie 23 maja w wersji na PS3.... i o dziwo nawet odpisali O_o Cytuję: "Witam, Dziękuje za informacji, dla pewności też próbowałem zagrać na tym stadionie. Wynik - ten sam problem. Proszę o troszeczkę cierpliwości, już pisałem do swoich przedłożonych i też do deweloperów. Mam nadzieje, że problem zostanie szybko usunięty. Przepraszamy za takie kłopoty Pozdrawiam, Tomas Smid CS CEE team/ Poland Centrum Pomocy Technicznej EA ( ProGamers na zlecenie EA) tel: +48 0 22 8522730 Centrum Pomocy Online" Hehe - ciekaw jestem czy zaczęli sprawdzać, że coś jest nie tak dopiero kiedy wysłałem tego maila - LoL Edytowane 7 Października 2008 przez nightrunner Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Szczupak i przewrotka sa trudne, ale w demie 2 razy udalo mi sie z przewrotki strzelic. Narazie jakos nie daje rady. Co do online to chore jest to, ze jak ktos ewidentnie ucieka (przegrywajac wysoko) to konsola nie zalicza nam zwyciestwa wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Jak zaakceptować ten chory regulamin EA? Już połączyłem konto ea z kontem psn i nadal nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ma ktoś rady na rzuty wolne oraz ten strzał z szczupaka, bo raz na rok wychodzi mi :x ? Weź np; Real Madryt(Sneijder) daj się sfaulować na 20 metrze następnie uderz mocno w górny róg z bramkarzem Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) Szczupak i przewrotka sa trudne, ale w demie 2 razy udalo mi sie z przewrotki strzelic. Narazie jakos nie daje rady. Co do online to chore jest to, ze jak ktos ewidentnie ucieka (przegrywajac wysoko) to konsola nie zalicza nam zwyciestwa wtedy. Na pewno nie zalicza? Miałem już kilka razy przypadek ucieczki, ale wydaje mi się że zaliczyło mi zwycięstwa:) Edytowane 7 Października 2008 przez PawciosS Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 A mi wlasnie nie zaliczylo. Gdzie trzeba dokladnie wejsc w grze by powiazac konto, ktore mam na www? Jakos nie potrafie ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Pytanie: Czy w trybie menadzerskim jest Liga mistrzow, badz UEFA ? Jezeli nie, to czy mozna kupic gwiazdy z innych lig ? Cytuj Odnośnik do komentarza
malcher 1 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Pytanie do ludzi grających po LIVE na X360: mieliście jakieś problemy z pobieraniem update'a składów przed meczem? Chciałem zagrać pierwszy mecz i kurde już od pół godziny próbuję pobrać to ścierwo. Jak tak ma być przed każdym meczem to ja dziękuję za taki LIVE ... Aha, net to neo 1mb/s. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Weź np; Real Madryt(Sneijder) daj się sfaulować na 20 metrze następnie uderz mocno w górny róg z bramkarzem Można jakoś się zablokować lub symulować faul tak aby zawodnik mnie sfaulował ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Pytanie: Czy w trybie menadzerskim jest Liga mistrzow, badz UEFA ? Jezeli nie, to czy mozna kupic gwiazdy z innych lig ? tak jest , gram PL ligą i pojawiła się i LM i UEFA (oczywiście nie w oryginalnych nazwach) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 I mozna kupowac zawodnikow z innych lig Cytuj Odnośnik do komentarza
Lalalilo 3 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ja mam PS 3 i nie mam absolutnie żadnych problemów ze stadionem 23 maja. Chodzi płyniutko jak każdy inny. Może to zależy od wersji PS 3. Fifa 09 rządzi. O jakości świadczy to że włączam ją i nie wiem w co zagrać. Może 10 na 10 albo rankingowy??? A może nierankingowy z kumplem??? A może w Be a Pro??? Nie chyba w menedżera zagram. Kurde jedna opcja lepsza od drugiej Mi się tylko nie podoba że nie mam języka angielskiego w Polskiej wersji. Strasznie ciężko się przyzwyczaić do naszego języka. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ja już mam achiva i za szczupaka i za przewrotkę grajcie, samo wpadnie. wiecie jaki jest ten acziw wart 1 punkt ? bo odblokowałem ten za 19 pkt i denerwuje mnie to brakujące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ten za 1G to ugrać 50h ogólnie w fife . Z sekretnych znalazłem jeszcze: Secret Achievement 50G Play a ten vs ten in club mode The Venhola Ice 20G Win a FIFA 09 Clubs match with your club ^ te nam wpadną w naszym klubie :]. Ten jeszcze ciekawy: The Kwong 10G Score a headed goal with the shortest created player Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 dobre acziwy. Qb3k w czwartek będę miał od nowa GoW jeden także ustawiamy się Cytuj Odnośnik do komentarza
capone 0 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Ma ktoś rady na rzuty wolne oraz ten strzał z szczupaka, bo raz na rok wychodzi mi :x ? Weź np; Real Madryt(Sneijder) daj się sfaulować na 20 metrze następnie uderz mocno w górny róg z bramkarzem Hm a jak ustawić zawodnika, żeby strzelił w ten górny róg Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Pytanie: Czy w trybie menadzerskim jest Liga mistrzow, badz UEFA ? Jezeli nie, to czy mozna kupic gwiazdy z innych lig ? tak jest , gram PL ligą i pojawiła się i LM i UEFA (oczywiście nie w oryginalnych nazwach) I mozna kupowac zawodnikow z innych lig Nie mam pytań ! KOZAK ! Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Mistrzostwo świata. Kupiłem, nie wytrzymałem. Co tam, ważne, że warto było. Multi ogarnia mnie zachwytem i lebiody które wychodzą w trakcie meczu bo Juve ich gromi. W tej edycji można robić wszystko. Demo jest tak niedoskonałe, że nie wiem jakim cudem się nim podniecałem. W finalnej wersji jest o niebo lepiej. Jestem pod wrażeniem. Pała stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gasei 3 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 A jak w wersji na PS3 z poziomu gry zaprosic na meczyk kogos z friendlisty ? Co do tego stadionu to u mnie rowniez dziala plynniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 dobre acziwy. Qb3k w czwartek będę miał od nowa GoW jeden także ustawiamy się Wała, teraz to ja tylko FIFĘ i Rock Band ogarniam . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi