Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Najlepszy moment meczu to jak Kimmich dawał rajd po bramkę a Szpakowski myślał, że to Muller i krzyczał MULLER MULLER. Wpadła bramka, komentatorska cisza i konsternacja  i nagle ajj Kimmich xd

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
4 godziny temu, standby napisał:

Cisniecie Lewego ale on prawie zadnego dobrego podania nie dostał i miał na plecach non stop 2-3 graczy Realu.

nie wiem ja tam Lewemu kibicuję, ale jak gra słaby mecz, to po prostu gra. A czy to wina jego samego, czy całego Bayernu, który od kilku lat gra jedno i to samo i trzyma podstarzałych egoistów typu Robben to już inna sprawa. Miał dwie okazje, topowy napastnik jedną musi wykorzystać. 

Opublikowano
30 minut temu, krupek napisał:

Najlepszy moment meczu to jak Kimmich dawał rajd po bramkę a Szpakowski myślał, że to Muller i krzyczał MULLER MULLER. Wpadła bramka, komentatorska cisza i konsternacja  i nagle ajj Kimmich xd

No ten komentarz Szpaka to był taki rak :yakubu:

9 minut temu, ścierpła mi noga napisał:

który od kilku lat gra jedno i to samo i trzyma podstarzałych egoistów typu Robben to już inna sprawa

No wczoraj ten Robben to strasznie egoistycznie grał, zgadzam się. 

Opublikowano
Godzinę temu, ścierpła mi noga napisał:

nie wiem ja tam Lewemu kibicuję, ale jak gra słaby mecz, to po prostu gra. A czy to wina jego samego, czy całego Bayernu, który od kilku lat gra jedno i to samo i trzyma podstarzałych egoistów typu Robben to już inna sprawa. Miał dwie okazje, topowy napastnik jedną musi wykorzystać. 

Też mu kibicuję, ale niestety Lewandowski przestał strzelać w tej edycji Ligii Mistrzów.  Wczoraj wszystko szło lewym skrzydłem, przez tego biednego Franka, który ledwo żył pod koniec meczu. 

Opublikowano
8 godzin temu, krupek napisał:

Wszyscy juz powinnismy byc przyzwyczajeni, ale jego komentatorskie perelki to beczka smiechu. 

„Puscil Bąka lewa strona”

”Del Piero! GOOOOL!!!! ...bylby, gdyby trafil w swiatlo bramki, a nie w boczna siatke.”

„Lewandowski podrywa kolegow”

itd

Opublikowano

.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Piłkarze ekstraklasy mowia ze to fake

Opublikowano

Przecież to replay z pesa. 

Opublikowano

Podrzuci ktoś na PW jakiś link do dzisiejszego meczu? Skazany jestem na laptopa z internetem mobilnym, ale może jakoś da się obejrzeć.

Opublikowano

Właśnie, potrzebny dobry STRIMIOR.

Opublikowano

http://ripple.is/

Jeśli nie zniechęca was brak polskiego komentarza to polecam. Całkiem sensowna jakość i działa OK. Przynajmniej u mnie, a nie mam super szybkiego internetu.Klikacie "football" na górze i tam jest odnośnik do meczu.

Opublikowano

tak jest, tylko acestram

acestream://96e4d5e1f6d24838fd0a0d699d8e8ccc3f650ff5

acestream://e25be2cd879b87e31b5cbb45590e25352420195e

a odpalamy na tym programie:

https://www.sodaplayer.com

Edytowane przez ragus

Opublikowano

szybko poszło xD

Opublikowano

i cyk finalik

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał:

szybko poszło xD

Opublikowano

Jeżeli gola strzela ci Benzema, to znak, że LM to za wysokie progi.

Opublikowano

kurła, zawsze mi wypadnie coś jak jest lm i znów mnie pierwsza polowa ominie :[

ale jak już benzema strzelił to mecz musi być wyjątkowy

Opublikowano

Lewandowski liczył, że Navas się odsunie czy o co chodziło z tym strzałem ? Ale dobitka Jamesa jeszcze lepsza.

Opublikowano

Oszsz, caly czas brakuje centymetrow. No niech sie Real przewroci na chwile. Jakas reka by sie przydala. 

Opublikowano

Ręka już tam była :potter: 

Edytowane przez Butt

Opublikowano

Co do ace streama to pamiętam jak pierwszy raz skorzystałem przed EURO 2016 i byłem zszokowany jakością i płynnością. Od jakiegoś czasu jednak mi buforuje, przycina, ale co najgorsze, stream jest opóźniony względem meczu o minumum minutę, czasem nawet i ze trzy. Wkur.wia mnie to, internet mam bardzo dobry (choć po wi-fi), nie wiem co może być przyczyną ;/.

w sumie spróbuję tego sodaplayer co ragus wrzucił, bo korzystam ze zwykłego ace playera

Edytowane przez c0ŕ