Opublikowano 23 listopada 20222 l Odhaczone, widzimy się za rok. Szkoda, że nie ma ostrego tym razem.
Opublikowano 23 listopada 20222 l Dobra dosyć kłamstw! Wpisujcie miasta, którym gorąca zawartość kotleta serowego wylała się do mordki. ;/
Opublikowano 23 listopada 20222 l W 2014 roku poleciłem kumplowi w pracy właśnie drwala. Na drugi dzień zadzwonił, że ma zwolnienie lekarskie. Po pracy pojechał na drwala i robiąc pierwszego kęsa poparzył serkiem całe usta i brodę, do tego stopnia, że wylądował na pogotowiu.
Opublikowano 23 listopada 20222 l Taa, faktycznie. Zapomnialem ze to bylo dosc popularne w macu kiedys. Jest jeszcze?
Opublikowano 23 listopada 20222 l Godzinę temu, Smiti napisał: W 2014 roku poleciłem kumplowi w pracy właśnie drwala. Na drugi dzień zadzwonił, że ma zwolnienie lekarskie. Po pracy pojechał na drwala i robiąc pierwszego kęsa poparzył serkiem całe usta i brodę, do tego stopnia, że wylądował na pogotowiu. a taka beka jacy to amerykanie głupi, że trzeba im na kubkach pisac, ze kawa gorąca
Opublikowano 23 listopada 20222 l Skoro kiedyś baba wygrała proces z McD o kawę, która parzy, to może da się też to samo z serkiem ogarnąć. Jest jakieś ostrzeżenie, że serek jest gorący i lepi się do ryjka? Bo nie wiem czy po konsumpcji od razu jechać po obdukcję.
Opublikowano 23 listopada 20222 l Też się kiedyś tym serkiem oparzyłem, ale po jednym kęsie chwilkę odczekałem i dalej szamałem ze smakiem (oczywiście w międzyczasie zerując napój, bo było dość sucho). A koleżka Smitiego pewnie sraki dostał i wziął L-4, bo to aż niepojęte być takim pizdusiem.
Opublikowano 24 listopada 20222 l Nie No jak wrócił to miał ślady. Może dostał takiego prosto z frytury.
Opublikowano 24 listopada 20222 l 9 godzin temu, _Red_ napisał: Jest jakieś ostrzeżenie, że serek jest gorący i lepi się do ryjka? Jest. Nazywa się instynkt samozachowawczy
Opublikowano 24 listopada 20222 l No ale sprawę mógł im zrobić. Powinni wydawać kanapki jak parę minut odleza, jak w przypadku ciastka.
Opublikowano 24 listopada 20222 l Po paru minutach to może ten ser będzie mniej gorący, ale za to kotlet będzie kartonem, a frytki zimnymi patykami xd
Opublikowano 24 listopada 20222 l No co ty, frytki z maka u mnie musza chwile zawsze odlecieć. Takie prosto z frytury i gorące mi nie smakują.
Opublikowano 25 listopada 20222 l Podwójny opierdolon, zajebisty jak co roku, odpowiednio dużo sosu, ser rozpływający się i nadający soczystości, top burgerków świata Ale ponad 70 złotych za dwa zestawy, no kurwa, tyle to nie
Opublikowano 25 listopada 20222 l No na tej focie z Myszą w PST w Hyde Parku widać, że Rozi lubi opierdolić 4 k kalorii / dobę + miażdżyca wjechała mocno. @Rozi Zatrzymaj to póki możesz bo po miażdżycy jest tylko... lustrzyca.
Opublikowano 27 listopada 20222 l W dniu 25.11.2022 o 19:59, Adam GlapJńskJ napisał: No na tej focie z Myszą w PST w Hyde Parku widać, że Rozi lubi opierdolić 4 k kalorii / dobę + miażdżyca wjechała mocno. @Rozi Zatrzymaj to póki możesz bo po miażdżycy jest tylko... lustrzyca. Przecież ktoś musi tą średnia nadwagi w kraju robić
Opublikowano 27 listopada 20222 l Jak tak lubi to daj mu Panie Boże zdrowie bo lubię czytać jego recki fast foodowego żarcia i nowości energolowe ogarnia.
Opublikowano 28 listopada 20222 l Zjadłem dzisiaj za Roziego tego podwójnego Drwala. Dobrze dojebana kanapeczka - mięsa dużo, kotlecik serowy robi robotę a w połączeniu z sosikiem i bekonem jest serio SMAK NA MAKA po tym. Jedyny minus to ilość zieleniny - stanowczo za mało. O cenie nie dyskutuje bo wiadomo, że za drogo ale jak jest sezon na Drwala to czemu nie? No i chciałbym jeszcze powiedzieć, że jadłem go jakoś o 17 i do tej pory głodu nie czuję. Jedna z niewielu pozycji w menu Makdolana, która mnie syci na długo.
Opublikowano 30 listopada 20222 l W dniu 27.11.2022 o 20:48, Rozi napisał: Podwójny MCRoyal pikantny najlepsza kanapka
Opublikowano 30 listopada 20222 l W dniu 28.11.2022 o 20:36, Adam GlapJńskJ napisał: Zjadłem dzisiaj za Roziego tego podwójnego Drwala. Dobrze dojebana kanapeczka - mięsa dużo, kotlecik serowy robi robotę a w połączeniu z sosikiem i bekonem jest serio SMAK NA MAKA po tym. Jedyny minus to ilość zieleniny - stanowczo za mało. O cenie nie dyskutuje bo wiadomo, że za drogo ale jak jest sezon na Drwala to czemu nie? No i chciałbym jeszcze powiedzieć, że jadłem go jakoś o 17 i do tej pory głodu nie czuję. Jedna z niewielu pozycji w menu Makdolana, która mnie syci na długo. bo to pszne gówno ma milion kcal i z 60g białka, więc wiadomo, że zapycha
Opublikowano 30 listopada 20222 l 3 godziny temu, flavio napisał: Podwójny MCRoyal pikantny najlepsza kanapka Podwójny wieśmac <3