Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LittleBigPlanet

Featured Replies

Opublikowano

Na trophy za bodajże 50 gier jest prosty sposób. Logujemy się na drugi profil i z niego gramy, wychodzimy, gramy, wychodzimy, aż do znudzenia... ;]

Jedyny sajgon to właśnie te serca. Szkoda, że zrobili trophy za tak horrendalną liczbę - całkowicie to psuje ideę tych heartów bo każdy, w tym i ja, lamerzy i spamuje. ;P

Edytowane przez Berion

• Odpowiedzi 342
  • Wyświetleń 28,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Liczba gier to nie problem. Problemem sa serduszka. Nie mam czasu żeby siedzieć w edytorze, więc ide na łatwiznę. Szkoda tylko że nikt nie heartuje :/

Edytowane przez Turas

Opublikowano

Liczba gier to nie problem. Problemem sa serduszka. Nie mam czasu żeby siedzieć w edytorze, więc ide na łatwiznę. Szkoda tylko że nikt nie heartuje :/

Jest na to sposób, ale trochę kiszką wieje. Wybierz byle jaki poziom, naciśnij raz X po czy na prawo naciskaj aż do wiadomości innych użytkowników. Szukaj ludków co mają napisane h4h itp. po czym ich heartujesz (klikasz na jego nazwę) i w ich poziomach piszesz komenta że ich ohertowałeś i że prosisz o to samo...

No chyba że to miałeś na myśli pisząc iście na łatwiznę :P

Edytowane przez ubol

Opublikowano

Dajcie mi serce do mojego żałosnego poziomu i do mojej osoby :) Odwdzięczę się tym samym :)

Mój ID: zagul111

Musze tez przejść 1 level z 3 znajomymi i chyba z 4 znajomymi minigre wygrać ktoś pomoże ?

Edytowane przez zagul

Opublikowano

Prosze o osercowanie mnie i mojej planszy. Jest bardzo krotka, jej przejscie zajmuje doslownie kilka sekund. Jesli zostawis w komentarzu "h4h", to na pewno sie zrewanzuje. Moj psn id: prarts, nazwa planszy: h4h fast level.

Opublikowano

Dajcie mi serce do mojego żałosnego poziomu i do mojej osoby :) Odwdzięczę się tym samym :)

Mój ID: zagul111

Musze tez przejść 1 level z 3 znajomymi i chyba z 4 znajomymi minigre wygrać ktoś pomoże ?

nie moge cie znalezc, jak nazywa sie twoja plansza?

Opublikowano

Szukam ludzi na trofea:

* Party Person - Ukończ planszę online z 3 ludźmi którzy są na liście znajomych

* Top of the Class - Wygraj grę na 4 graczy

* Celebrity - Zostań dodany do ulubionych przez 5 graczy (id: zagul111 brakuje 3 serc)

Edytowane przez zagul

Opublikowano

Szukam ludzi na trofea:

* Party Person - Ukończ planszę online z 3 ludźmi którzy są na liście znajomych

* Top of the Class - Wygraj grę na 4 graczy

* Celebrity - Zostań dodany do ulubionych przez 5 graczy (id: zagul111 brakuje 3 serc)

jestem chetny :)

Opublikowano

nie mam tylko party person, a stoodio i frankfutera moge osercowac. Wiec poki co na party person:

* stoodio

* frankfuter

* moja niezwykle skromna osoba

* wolne miejsce :)

Opublikowano

Też nie mam party person więc mogę zagrać.

Kto może niech osercuje mi level bo juz niewiele brakuje do tych 50 serc ;P

Opublikowano

Nie wiem czy zdążę wrócić do domu. Może lepiej ok 21?

Opublikowano

no niestety, lagi były okrutne jak grałem z frankfuterem, artur się nie pojawił, stoodio troszkę się spóźnił, nie mniej jednak, jakby ktoś miał ochotę na pucharki: party person oraz booty master, chętnie zagram.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie trofeum Team Creator. Czy da radę to zrobić z druga osobą online , czy tylko za pomoca drugiego pada ?

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie trofeum Team Creator. Czy da radę to zrobić z druga osobą online , czy tylko za pomoca drugiego pada ?

Do wyboru do koloru ; )

Opublikowano

witam mam taki problem z Expert Creator.Nie wiem co dokładnie źle robię że nie wychodzi mi ? Wobble Bolt , Rod,Spring,Winch i Piston. Ktoś potrafi pomóc ?

Opublikowano

Musisz przejśc wszystkie tutoriale a trochę ich jest. Zalicz wszystko przy czym jest znak zapytania ( lub wykrzyknik nie pamiętam juz ).

Opublikowano

chodzi o to że nie wiem co za bardzo mam zrobić przy tych co wymieniłem.te filmiki nawet mi nie pomagają :confused:

Opublikowano

Dobra już zdobyłem wszystkie stickery i zaliczyłem poziomy bez deadów, jak ktoś chce pomocy, pisać na psn :)