Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ma też trochę lepszych podzespołów względem zwykłej wersji. Nowszy moduł GPS, lepsza bateria, dokładniejszy pulsometr(chyba z fenix 6) no i ma pulsoksymetr tak ważny w covidowych czasach. 

dobry do sportu jak i na wyprawy. Są też jakieś funkcje ze smartwatcha: powiadomienia i sterowanie muzyką. No i nie trzeba z nim obchodzić się jak z jajkiem. 

Obwódka w koło tarczy nie jest gumowa, to tworzywo wzmocnione włóknem szklanym.

pisałeś o garminie co wytrzymuje na baterii półtora miecha, który to model?

Edytowane przez D.B. Cooper

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 334,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

Fenix 6x. Jak mu wszystko wyłączysz. Czyli w sumie funkcja zegarka zostaje. Pokazuje tylko czas :D 

Podstawowe funkcje, to te 2 tyg spokojnie chodził. Z GPS to kilkanaście godzina. 

Jest Spotify i płacenie też było. Ale bądźmy szczerzy, działało to mocno słabo i nie ma startu do Apple Watcha. Jako zegarek do sportu ok, jak ktoś chce smartwatcha niech omija. 

EDIT

Nowy Garmin Enduro na oszczędnym trybie- rok :D 

Edytowane przez iluck85

Opublikowano
18 godzin temu, Czezare napisał:

Mniej więcej w 1:08 powyższej reklamy pojawia się koszykarz NBA Rui Hachimura z Washington Wizards, któremu z resztą jest poświęcony osobny model G-Shocka:

https://www.zegarmistrz.com/pl/p/Zegarek-Casio-G-Shock-G-Steel-Rui-Hachimura-GST-B100RH-1AER-GSTB100RH1AER/18131?gclid=CjwKCAjwvMqDBhB8EiwA2iSmPL5DyBIzcBCNJvhrxetv_eLJutHLoFVzjTaLfOX0si8xz044oC8M6xoCDGQQAvD_BwE

A swoją drogą @Kris77 to jest już znana cena tego najnowszego smarcika Casio G-Shock? Warto będzie mu się przyjrzeć pod kątem zakupu? A może lepiej pomyśleć o bezpiecznym triumwiracie Garmin/Polar/Suunto?

Na razie jeszcze ich nie ma w sprzedaży, ale obstawiam że to będzie coś około 2500 zł.

Opublikowano

Mowa o Casio G-Squad Pro GSW-H1000? 
699 dolarów podają w necie. Zibi lubi pieniążki, obstawiam okolice 3 jak nie ponad.

Opublikowano
2 godziny temu, iluck85 napisał:

Mowa o Casio G-Squad Pro GSW-H1000? 
699 dolarów podają w necie. Zibi lubi pieniążki, obstawiam okolice 3 jak nie ponad.

Jeśli będzie trójaś lub ponad to niech się walą...

Opublikowano

https://zegarownia.pl/zegarek-meski-g-shock-g-squad-gps-solar-gbd-h1000-1?gclid=Cj0KCQjw38-DBhDpARIsADJ3kjmE8c4W2V894QJdXhwANeqrRGVxEJA_32uphO6OptJlY5sibhWNEOIaAn_EEALw_wcB

300zł drożej za nowy model?

Kwestia czy będzie w PL w maju. Jak dobrze czytałem, premiera maj, ale nie na wszystkich rynkach.

Dla mnie 3k jest realne. Nie jest to kosmiczna cena, bo Garmin Fenix 6x to był koszt 3k+ Teraz tyle kosztuje solar, a był za 4 chyba jak pamiętam. 

To jest i tak bdb cena patrząc na funkcje i w sumie za niezniszczalny zegarek. Pytanie tylko jak to będzie chodziło- jaki jest chip w środku. Druga kwestia to soft, ten googlowy i casiowy soft jak się sprawdzi. 

Opublikowano
22 godziny temu, Ölschmitz napisał:

ostatecznie wybor padl na dwa sikory

https://zegarownia.pl/zegarek-meski-seiko-prospex-diver-automatic-spb187j1

na co dzien

https://dolinski.pl/seiko-prospex-solar-snj025p1/

na sportowo

w tym drugim sie zakochalem. pewnie ma w tym swoj udzial, ze taki model nosil Arnold w predatorze i komando :P

Dziwi mnie trochę, że kupiłeś jednocześnie dwa zegarki tego samego typu, ale ok ;) 

Opublikowano

wlasciwie to kupilem tylko ten czarny, ten granatowy chce kupic jakos w nastepnym tygodniu.

sa podobne, ale nie znalazlem nic innego poza diverami co by mi sie podobalo. na elegancko nie chodze i w sumie niewiele mi pasowalo poza tymi.

Opublikowano

Bogactwo. Nie lepiej było kupić next genów? Xd Ja kupiłem bambino za 800 i to dla mnie nie mało, jak za zegarek.

Opublikowano

@Czezare najpierw Szturmanskie, potem Sputnik, a na końcu będziesz maszerował na Donbas. Przemyśl to. 

Kurde, znowu mi się odpaliła zajawka na zegarki i mam ochotę coś kupić. Nie powinienem przeglądać takich tematów. 

Opublikowano

Nie wiem ile warte są zegarki tej włoskiej zegarmistrzowskiej manufaktury (chodzi o jakość, nie cenę), ale jak ostatnio spoglądałem to wizualnie szalenie spodobały mi się dwa modele:

https://zegarownia.pl/zegarek-meski-meccaniche-veneziane-nereide-4-0-jubilee-1302004j

oraz szczególnie ten:

https://zegarownia.pl/zegarek-meski-meccaniche-veneziane-redentore-4-0-automatic-1301004

:banderas:

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Nie wiem ile warte są zegarki tej włoskiej zegarmistrzowskiej manufaktury

Z tego co kojarzę, to na forum kmziz ze 2 lata temu miały dobrą opinię (stosunek ceny do jakości), więc wydaje mi się, że od tego czasu nie powinno się to zmienić na minus. 

Co do włoskich zegarków to:

image.thumb.png.9dde2bfc71624214383d09964cbcdff8.png

:banderas::fsg:

Opublikowano
8 godzin temu, DamianGrecky napisał:

Z tego co kojarzę, to na forum kmziz ze 2 lata temu miały dobrą opinię (stosunek ceny do jakości), więc wydaje mi się, że od tego czasu nie powinno się to zmienić na minus. 

Co do włoskich zegarków to:

image.thumb.png.9dde2bfc71624214383d09964cbcdff8.png

:banderas::fsg:

Fakt, zegarek extra, tylko ta cena...:sapek:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ze swojej strony mogę polecić ciekawy automat. I nie za miliony monet. 

98273435-zegarek-zinvo-blade-phantom-zinZegarek-Zinvo-26-0615.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
W dniu 30.04.2021 o 19:41, LiŚciu napisał:

Ze swojej strony mogę polecić ciekawy automat. I nie za miliony monet. 

98273435-zegarek-zinvo-blade-phantom-zinZegarek-Zinvo-26-0615.jpg

Co to za marka?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
11 godzin temu, Shen napisał:

Zgubiłem ulubiony zegarek, myślę teraz o tym seiko, jest dosyć mały, więc na moj drobny nadgarstek jak znalazł

zegar.thumb.JPG.b2428b71c0bdcdbb2b0ea10e28f541d9.JPG

Z zegarków w tym stylu, które nie kosztują fortuny to brałbym Glycine. 

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

gurwa, się naczytałem na tym forum, że każdy jeździ lexusem, stawia dom pod warszawą i pracuje jako programista 15k to myślałem, że takie zegarki się kupuje wyskakując w czasie pracy na papierosa :/  

Co nie zmienia faktu, że fajny sikor, a przystępna cena odnosiła się raczej do innych Szwajcarów. Wiadomo, że Seiko zdecydowanie bardziej przystępny.