Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 15.08.2025 o 13:12, SpacierShark123 napisał(a):

Panowie ogólnie noszę zegarki klasyczne ale jako że wpadłem w mannie sportów wydolnościowych szukam czegoś stricte pod sport plus żeby prezentowało jakąś jakość i było w przystępnej cenie. Najlepiej jakby była możliwość sprawdzenia tętna plus jakiś krokomierz i jeżeli da radę możliwość sprawdzenia ciśnienia. Dobrze też jakby był bardziej jakościowy bo pamiętam kiedyś kupiłem xiaomi band i jakość obrazu była paskudna.

Możesz rozważyć też markę Suunto. Kupilem ponad dwa lata temu Suunto 9 Peak i mógłbym po tym czasie wyrazić się o nim w samych superlatywach gdyby nie jedna wada która go całkowicie dyskwalifikuje. Gdybym o tym wiedział przed zakupem na pewno bym go nie nabył. Chodzi o to, że można na nim ustawić tylko 1 (słownie: jeden) alarm (sic!). Poza tym gdyby nie ten nieszczęsny alarm to wszystko pozostałe super. Śmiem twierdzić, że ani przed nim, ani po nim nie pojawił się śliczniejszy smartwatch. Wszystkie Garminy wyglądają przy nim jak zdezelowane węglarki z zamkniętej kopalni. poza tym bateria trzyma w nim dwa tygodnie co najmniej.

Rzuć okiem na jego następcę. Jest niedrogi i jeśli wyeliminowali w/w wadę to możesz się zastanowić.

No image preview

Suunto SS050809000 - Zegarek sportowy 9 Peak Pro • Zegaro...

Zegarek sportowy Suunto SS050809000 w promocji: 1 339,00 zł DARMOWY zwrot i przesyłka kurierem w 24h Ponad 23758 zegarków z dostawą w 24h

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 331,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.