Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption X360

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj zacząłem grać. RDR już jakiś czas temu leżało na półce (podstawkę kupiłem od kumpla, a Undead Nightmare na XBL, wszystko za 52zł :D). Gra ma klimat ostry jak żyleta, gra prezentuje się świetnie i jest mocno sugestywna :) Coś czuję, że ciężko będzie się oderwać, a jak już wszystko skończę, to będę żałować, że nie była dłuższa :)

• Odpowiedzi 725
  • Wyświetleń 123,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

dobra dziś byłem obadać RDR ok. 1h z czego 30minut pograłem, resztę ciekawszych momentów/miejsc kumpel pokazywał i...znowu powtórka z gta4, wielki hype i kosmiczne oceny które są z dupy wzięte.   T

• bierz koniecznie. UN to jeden z najlepszych dodatków jakie miałem okazję ograć. fabuła jest ciekawa i zaskakująca momentami by nie powiedzieć że śmieszna, klimat jest świetny i fajnie kontrastuje z dz

• Singiel zaliczony i to naprawdę porządna gra. Zdziwiłem się, jak bardzo przypomina GTA (ikonki, celowanie, schemat misji) i duże wrażenie zrobiła na mnie grafika - myślałem, że będzie tylko przyzwoita

Opublikowano

Długie jest UN? Fajne? Podstawę przeszedłem raz i sprzedałem, dużo achievementów zostało do zrobienia a mam ochotę popykać w to znowu. Więc może od razu z dodatkiem...

Opublikowano

Fajne? Jest zayebiste. Długość to około 10h. Jeżeli masz ochotę wrócić do gry to koniecznie bierz od razu z dodatkiem.

Opublikowano

Trzeba zagrać w Red Dead Revolver żeby spokojnie zagrać w Red Dead Redemption??? Czy można od razu celować w "nową generacje" ??

Opublikowano

wal śmiało w RDR a poprzedniczkę sobie daruj

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co do Undeada to wcale taki za(pipi)isty nie jest. Dla mnie baaardzo schematyczne misje - pojedź, wybij i tak w kółko - nic specjalnego. oczywiście zombiaki na dzikim zachodzie to wczesniej tylko w filmach były i to niesko budźetowych - oglądałem swego czasu taki całkiem znośny westernik horrorer z podobnym klimatem. Dodatek dobry ale szału nie ma w porównaniu z podstawką.

Opublikowano

Jak na DLC to jednak jest za(pipi)isty, dobrych kilka godzin gry, pełna mapa do zwiedzenia, całkiem sporo zadań i wyzwań, a wszystko z przymrużeniem oka.

Pokaż mi dodatek do współczesnych gier, który oferuje tyle zabawy Undead.

Opublikowano

Długość rozgrywki jak najbardziej, jajcarski też końcówka bdb, ale naprawdę mnie w pewnym momencie strasznie zaczął nużyć małą różnorodnością misji. Konie połapałem, ukończyłem - ostatnia misja śreeednio zadowalająca. Moja ocena 7/10

Opublikowano

Misje w RDR to dodatek do możliwości podziwiania pięknych widoków (no, może oprócz zombie :D).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś może jak wygląda GOTY RDR? W sensie czy mamy zwykłą płytę + 298 karteczek z kodami na dlc, czy może dodatki na osobnej płycie? Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Singiel zaliczony i to naprawdę porządna gra. Zdziwiłem się, jak bardzo przypomina GTA (ikonki, celowanie, schemat misji) i duże wrażenie zrobiła na mnie grafika - myślałem, że będzie tylko przyzwoita, a okazała się bardzo dobra. Szczególnie spodobały mi się lasy Tall Trees, zupełnie inne niż pustkowia prerii. Sporo do roboty, fajny patent z polowaniem na zwierzaki, rezygnacja z pierdół do zbierania (300 gołębi z GTA) na rzecz mało uciążliwego szukania kwiatków; to wszystko sprawia, że przyjemnie wbija się 100%.

Z kolei co do dodatku mam mieszane uczucia. Po świetnych opiniach podziewałem się nie wiadomo czego, a trochę się zawiodłem. Nie wiem, jakoś te zombie mi nie pasują do całości i sprawiają wrażenie wrzuconych na siłę. Jakby R* chciał zrobić grę o zombie na fali popularności zgnilizny, a skończyło się na wrzuceniu zombie do jednej z obecnych gier. Pojawiają się oczywiście postaci z podstawki, część jako zombie, część jako ludzie, ale nie licząc jednej osoby jakoś nie pasują do tych nowych realiów. Same misje są z kolei dość proste, a sporo czasu zajmuje schematyczne ratowanie miast i szukanie zaginionych. No i nie ma nowych lokacji.

Jak na DLC to nadal porządny kawałek zawartości, ale moim zdaniem nie jest to konieczny zakup i nie uzupełnia wcale singla.

Po multi widać, że po premierze musiało być całkiem fajne. Niestety teraz już raczej dogorywa i ciężko coś normalnie zagrać.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

ciężko coś normalnie zagrać bo ludzie są w **uj ograni - sam czasem wpadnę na multi to dostaję takie baty że głowa mała

sam się czasem zastanawiam czy aby nie cheatują - gość z odległości 400 metrów wali mi headshota i do tego jadąc na koniu a ja dwie godziny próbuję go zdjąć snajperką - takich przykładów można podać miliony

na friendly to samo - nie wiem co kolesie mają za broń - strzela do mnie a ja po chwili wybucham rozrzucając po okolicy wnętrzności - a rzekomo nie mogą mnie zabić w tym trybie

Opublikowano

ciężko coś normalnie zagrać bo ludzie są w **uj ograni - sam czasem wpadnę na multi to dostaję takie baty że głowa mała

sam się czasem zastanawiam czy aby nie cheatują - gość z odległości 400 metrów wali mi headshota i do tego jadąc na koniu a ja dwie godziny próbuję go zdjąć snajperką - takich przykładów można podać miliony

Red eye

na friendly to samo - nie wiem co kolesie mają za broń - strzela do mnie a ja po chwili wybucham rozrzucając po okolicy wnętrzności - a rzekomo nie mogą mnie zabić w tym trybie

Explosive Rifle

Edytowane przez Zdunek

• 9 lat później...
Opublikowano

@Rozi Też masz te złote skiny na broniach?
Da radę to wyłączyć/zmienić?
No i czy zwróciłeś uwagę na to, że mamy jakąś "japońską" wersję?
Ja kupiłem zwykłą podstawkę z X360 w pudełku, a i tak mam ikonkę chyba pakietu z Undead Nightmare i się zastanawiam, czy to z automatu nie ściąga GOTY :philosoraptor:

Opublikowano

Skiny możesz wyłączyć w opcjach.

I chyba ściąga GOTY zawsze, chociaż ja mam na dwóch płytach i tak też pokazane jest w menu - jedna ikonka to single player, druga to multi i UN.

Opublikowano

A właśnie, bo to wydanie jest na dwóch płytach. Masz te bronie z dodatków w podstawce normalnie @Rozi? Na ps3 mam osobno na płytce indeks nightmare i niestety tylko tam miałem te dodatkowe 2 brońki  :/

Opublikowano

Ja teraz z ciekawości zerknąłem do MS Store i mimo, że te "Golden Guns Weapon Pack" (a także np "Deadly Assassin Outfit") kosztuje niby 4,49 to w grze mam te rzeczy już odblokowane (tzn bronie, bo outfit jeszcze muszę sklecić, ale też widnieje wraz z wytycznymi).
Ciekawe, czy Undead Nightmare też mogę grać, mimo że mam zwykłą podstawkę - bo wychodzi na to, że obojętnie jaką wersję RDR z X360 wsadzisz do paszczy XSX to pobierze i tak to samo, japońskie GOTY.

Opublikowano

.

Edytowane przez emwusc

Opublikowano

K#rwa, kombinacja jak w jakimś Fatality do Mortal Kombat, ale podziałało - dzięki :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.