Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Featured Replies

Opublikowano

Thx. Grałes w tym trybie ?

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 412,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Josh the Boy
    Josh the Boy

Ok 30 h na liczniku, fabuła już dawno skończona, przy okazji porobione trochę questów. Pomimo wcześniejszych narzekań na bohaterów muszę przyznać, że z czasem zaczęły pojawiać się coraz ciekawsze post

• Tak, tak wiadomo są gusta, guściki ale jeżeli Marston jest ch,ujową postacią czy co gorsza pi.pką to...   Mogę zrozumieć, że komuś nie podszedł jako postać tak jak mi jakoś szczególnie nie podpasił

• Z innego forum     When I was drunk and stoned, I rescued a woman. She thanked me kindly for saving her life and started to walk away. I then lassoed her and put her on my horse. We rode around tog

Opublikowano

Niestety nie więc nie mam bladego pojęcia jak to działa.

Opublikowano

Jak Wygląda Multi na ps3 teraz, dzieje się coś tam jeszcze można z kimś pograć. No mnie tak coś naszło ;-)

Opublikowano

No pewnie :) ludzie ciągle grają. Może nie ma takie tłoku jak kiedyś ale multi ma się całkiem dobrze :) 

Opublikowano

I co raven, na ile oceniasz?

Opublikowano

4/10.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam sobie własnej tą piękną gierkę i przypomnijcie mi czy po końcu końcu można nadrobić znaki zapytania oraz polowania i zbieractwo roślinek ?

Opublikowano

Jeden znak zapytania przepada.

Opublikowano

Można prosuć w spoilerze który ?

A reszta do zrobienia tak ?

Opublikowano

Dokładnie. Jeden przepada ze wzgledu na rozwój sytuacji w fabule. Zbierania roślin i osiągnięcia zrobisz bez problemu.

Wysłane z mojego S Z3 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

Gram właśnie w Undead Nighmare. Powiedzcie mi, co się dzieje z jakimś tam koniem apokalipsy, gdy wymienię go na innego konia apokalipsy? Znika i już więcej się nie pojawia?

Opublikowano

Tak znika, ale możesz złapać kolejnego. Poza tym jak skończysz fabułę to dostaniesz możliwość przywołania dowolnego konia z tych które złapałeś.

• 1 rok później...
Opublikowano

Wyczytałem na Twitter, że dziś mija 6 lat od czasu premiery Undead Nightmare.

W sumie nic wielkiego, taka ciekawostka.... Jak to szybko zleciało. A gra wciąż jara ...

Opublikowano

Lel dzis właśnie skończyłem un :D

Opublikowano

Ja miałem UN i mnie w ch'uj wymęczyło, nie wiem czy nawet do połowy doszedłem.

Opublikowano

UN mega ;) z jajem zrobione i przede wszystkim konkretne DLC a nie tam jakieś 2 mapy do shootout albo innego Gold Rush. Ale oczywiście to kwestia indywidualna ;)

Opublikowano

6 lat ... a ja pamiętam jak leciałem do media kupić grę. Pamiętam że duże problemy z dostępnością były i w media jeszcze czekali na paczkę z grami , ale na szczęście jeden pracownik powiedział że odłoży mi jedną kopie do schowka bym sobie potem odebrał . Najlepiej wydane 239zł w moim życiu , pamiętam jak siedziałem do rana ogrywając(wersja ps3) misje na farmie . Żadnej gry singleplayer nie kończyłem tyle razy co RDR i gdyby nie to że muszę wybuchło mi ps3 to dalej bym przechodził . Teraz czas łyknąć slimke i przejść jeszcze raz bo pewnie zapisy poszły się yebać . Wersja na X360 pamiętam dużo sprawniej chodziła ale jakoś więcej radości dawała mi wersja ps3 , to samo tyczy się starego San Andreas gdzie mimo że grę miałem na xboxie i ps2 to wersja ps2 dużo bardziej robiła mimo gorszego frameratu.

Opublikowano

Pewnie to tylko i wyłącznie sentyment ale też tak mam.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zamierzam kupić RDR w wersji GOTY, co by mieć od razu ten dodatek z zombiakami. Właśnie, to fabularny dodatek, czy tylko jakiś bzdet do online? Bo ja nie gram online.
Są nówki, ale w wersji essentials, używki są w wydaniu premierowym, tylko czy te wszystkie dodatki to wklepanie kodu, który może być już zużyty? No i w sumie w używce raczej nie dodają mapy (ciekawe co z nią zrobili).
Pytanie, czy darować sobie i brać zwykłą wersję? Czy szukać wersji GOTY NIE essentials?

Opublikowano

Już wszyscy siedzą na PS4 PRO i nikt nie zaprząta sobie głowy starociami? :/

Opublikowano

UN to dodatek singleplayer + multi. 

kup osobno UN i RDR, albo szukaj wersji GOTY ;) na plycie jest UN o ile pamietam. 

Jak chcesz to moge ci spylic podstawke RDR stan idealny w przyszlym tyg bo bede sie wyprzedawal z gierek PS3 i samej konsoli :lapka:

Opublikowano

Ten dodatek z zombiakami to fabularny, normalny single na kilka godzin ale taki słaby, że można sobie go darować. :lapka:

GOTY edycja wszystkie dodatki oczywiście ma na płycie, żadnych kodów nie ma. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.