Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Pad od Xboxa mi bardziej pasuje do FIFY, lepsze tiggery do zmiany zawodnika i sprintu, wygodniejsza gałka.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 226,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Poradnik został oparty na FIFIE 09 i FIFIE 10. Będzie przydatny pewnie w FIFIE 11. Zawarłem w nim właściwie wszystko co chcielibyście wiedzieć o taktyce w FIFIE. Zacząłem od krótkiego wstępu odnośnie

• Myślę, że na Marketplace będzie już koło 10-12 maks. Ja siedzę cały dzień w domu i czekam o 15 już zdam raport chociaż pewnie będzie opór typa pobierał i troszkę zejdzie ;D

• Jest już demko na psstore.

Opublikowano
http://tinyurl.com/nuzdfo

W skrócie:

w soundtracku PES PRZEGRYWA a w animacjach pada słowo "DRAW".

Z tego co mnie uczyli w szkole "draw" nie oznacza lepszy.Ale chu.ja się znam.

Proszę Cie, jasne ze pada slowo DRAW, ale do remisu to chyba bardzo daleko...

Zreszta recka jak to w PSM - online i licencje PES tez bardziej punktowany. W sumie nie dziwne,skoro nawet PES 2009 i 2008 byly lepsze od poprzednich edycji FIFY.

Co do pada zapomnialem wlasnie napisac o tych spustach z Sixtassa - dla mnie porazka, bo sa zbyt male i nie wygodne.

Edytowane przez easye

Opublikowano
http://tinyurl.com/nuzdfo

W skrócie:

w soundtracku PES PRZEGRYWA a w animacjach pada słowo "DRAW".

Z tego co mnie uczyli w szkole "draw" nie oznacza lepszy.Ale chu.ja się znam.

Proszę Cie, jasne ze pada slowo DRAW, ale do remisu to chyba bardzo daleko...

Zreszta recka jak to w PSM - online i licencje PES tez bardziej punktowany. W sumie nie dziwne,skoro nawet PES 2009 i 2008 byly lepsze od poprzednich edycji FIFY.

Co do pada zapomnialem wlasnie napisac o tych spustach z Sixtassa - dla mnie porazka, bo sa zbyt male i nie wygodne.

No no,ale tego zwycięstwa w soundtracku to nie widziałem.Skąd bierzesz takie bajki?

Opublikowano

Dlatego biorę wersję na 360tkę bo na DS nie da się grać, spusty za małe i gałki słabo precyzyjne.

Opublikowano
Moze i pracowali, kto wie, ale przewage taka druzyna miec bedzie zawsze - w sumie nie dziwne...

Co do PSM, ktory opublikowal swoje porownanie, na sieci kraza juz skany. Wiedzialem, ze recka bedzie idiotyczna i nie obiektywna, ale w PSM mozna wyczytac, ze nawet soundtrack i animację są w PESie lepsze niz w FIFA 10.

Dla mnie rewelka. ^_^

Nic tam takiego nie pisze,nie ma to jak być fanbojem jednej gry i przekręcać informacje byle tylko na każdym kroku zgnoić PESa.

Opublikowano

Jestem w stanie już teraz powiedzieć,po obejrzeniu 2 filmików od MYSZy7,że 10 zapowiada się na najlepszą grę w historii na temat piłki kopanej :)

Opublikowano

na tym pierwszym filmiku mam wrazenie, ze boisko sie powiekszylo(albo zawodnicy sie zmniejszyli) co w sumie wyjdzie na plus, no ale w kilku momentach zawodnicy biegaja jakby sie slizgali nad ziemia, no chyba ze mam oczy do wymiany.

Szczerze to mi wystarczy jak poprawia gre bramkarzy na przedpolu i te glupe stawanie obroncy, gdy ktos wypuszcza zawodnika gora, po czym leci sam na bramke. Mogli by tez ogolnie zmiejszyc lekko predkosc zawodnikow przy pilce, bo wiekszosc napastnikow(w sumie wszystkich z dobrych klubow)biegnacych z pilka nie idzie dogonic obranca-to jest debilne(to by dalo szanse slabszym zespolom, gdy sie gra na taka barce czy w szczegolnosci terminatorow ManU). No i za wyjscie z gry mogliby przyznawac podwojna strate punktow niz za porazke, to bym w koncu mogl wiekszocs meczy konczyc normalnie.

Aha i manualna zmiana zawodnika, ogolnie jakos beznadziejnie to dziala, no i najczesciej zmieni na nie tego co chce.

Edytowane przez polson

Opublikowano

Pierwsza ocena(N+)-9.4/10

Opublikowano

NICE, zwlaszcza, ze oceniaja pewnie nie pelna wersje, bez trybu Online i inncyh rzeczy.

Mozesz wymienic jakies plusy, ktore padaja w zapowiedzi ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye:Nie czytałem recki,rzuciłem tylko okiem na oceniaczkę...z tego co pamiętam w notach cząstkowych "miód" dostał maxa (10/10) także wszystko pewnie jest tip-top :D

Jako minus było tylko:"słabsza grafika na zbliżeniach"

Opublikowano

Jak tak patrze na ten najnowszy filmik...moja wiara w FIFA 10 rośnie - wyraźnie widać ze strzały w końcu nabrały mocy (co prawda nadal jeszcze nie takiej jaka powinna być ale w stosunku do 09 jest znacznie lepiej)...przerzuty góra też nabrały tempa i wyraźnie widać że piłka już nie leci wolnym balonem jak we wcześniejszych wersjach...jest naprawdę dobrze :)

Opublikowano

Jako wieloletni fan PES, jestem szczerze zainteresowany ta nowa doslona Fify (niewarygodne sa te animacje). Ale jedno mnie niepokoi- ogladalem kilkadziesiat filmikow z Fifa10, ale na zadnym z nich nie widzialem gry kombinacyjnej (grali amatorzy?). Chcialbym chociaz raz zobaczyc 3-5 podan z pierwszej pilki, po ktorym pomocnik dogralby swietna prostopadla pilke do wychodzacego, sam na sam z bramkarzem, napastnika (moze jakis filmik na youtube?). Z tego co widzialem, to; podanie, przyjecie, podanie, przyjecie itd.... A czy sa akcje w stylu Carrick'a-dlugie, wysokie podania do skrzydlowych? Dajcie jakis dowod (to nie jest ironia), ze nowa Fifa to symulacja (bo juz mam dosyc tego PEs'a:)).

Opublikowano

Grali amatorzy - zreszta jak na filmach z PES'a, gdzie wiekszosc opiera sie na walce w srodku pola i totalnym chaosie (zero akcji)

Opublikowano

Co niektórzy z nas swoje klepy bedzie juz uskuteczniać w czwartek:) Czekam na wasze filmy.

Opublikowano

Od tego zeby wejsc na Marketplace/PS Store i je sciagnac ?

Opublikowano

Jeśli chcesz pobrać demko od razu to musisz mieć Golda...W przypadku Silvera trzeba czekać ok 7 dni bo nakładana jest blokada.

Opublikowano

Pewnie przez pierwszy tydzień tak.

Przeglądając dziś w Empiku recenzję FIFA 10 w Neo widać, że piszącemu udzielił się entuzjazm i chwalił grę na lewo i prawo. Podobno mechanika jest idealna, zoptymalizowana. EA znalazło środek ciężkości z realizmem futbolu a dobrą zabawą. Can't wait na czwartek.

Opublikowano

Ja pierdziele, też ciśnienie mam niesamowite. Trochę słabe team'y będą w demie, ale co zrobić. Nie lubię grać Barceloną ;/ Szkoda, że nie ma Arsenalu. Dobrze, że mecz będzie po 3 min, a nie 2 jak to było w wersji 09. Can't wait ;)