Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Wiem jak jest opinia na temat tego portalu, ale po raz kolejny się potwierdza, że Gruszczyk nie lubi, gdy ktoś zwraca mu uwagę o sławnej recenzji 10/10 Starfielda i tym, że albo było to opłacone, albo chłop postradał rozum. Kto tam w ogóle jest pracuje, że jakakolwiek krytyka = ban czasowy, a regulamin jest tylko po to, żeby go przeinaczać na korzyść moderacji? Jeszcze nie użyłem żadnego wulgaryzmu, dosłownie żadnego XD Starfield solą w oku.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Jak ktoś odwiedza ten portal już ma nie pokolei w głowie. Komentowanie na takim ścieku to już wyższy poziom spierdolenia.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Gruszczyk za recenzję Starfielda powinien zostać wygnany z kraju. Edytowane 14 kwietnia14 kwi przez Czokosz
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi 20 minut temu, Ukukuki napisał(a):Jak ktoś odwiedza ten portal już ma nie pokolei w głowie. Komentowanie na takim ścieku to już wyższy poziom spierdolenia.Jak to mówi narkoman - to już ostatni raz.
Opublikowano poniedziałek o 10:222 dni Oni chyba zbyt dosłownie wzięli sobie pociski, że robią gównonewsy o niczym.
Opublikowano poniedziałek o 11:192 dni Może to chociaż autorski "news" a nie zapierdolony i wklejony do tłumacza z zagranicznych stronek
Opublikowano wczoraj o 10:30 1 dzień Pisane pod clicki i 1050 voltów osiągnięte. Nius o subnautice ale wpleciono krzykliwe „gta 6”
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 8 minut temu, Pix napisał(a):Znajdźcie mi bardziej wściekły gatunek niż GRACZETo już epidemia, dotyka wszystkich po kolei - właśnie wszedłem na Interię:
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. IGNppenintendolifeWszystko czego potrzebuje gracz aby być zorientowanym w światku okołogierkowym. Koń zwalony.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jak ktoś przy okazji nienawidzi ubisoftu to jeszcze można dorzucić do tego zestawu kanał arkadikusa. Każdy spadek akcji ubi na giełdzie zostaje tam odnotowany i szczegółowy omówiony.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. The Gamer, Kotaku i IGN. Święta trójca spierdolenia. PPE zaraz za nimi.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Bez sensu ten ban, tylko wyswietlenia sobie ograniczyli. Ale moze maja to w ch.uju bo i tak reszta, ktora gardzi tym portalem wejdzie sprawdzic czy po raz 2137 wrzucili post o gta6 z generatora gpt.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Najgorszy rak to kiszak i za nim reszta towarzystwa. Może ign ma kontrowersyjne recenzje/oceny, ale nie słyszałem żeby jakiś redaktor od nich udał się do parku i pobił tam menela, a potem uciekł przed sprawiedliwością do Rumunii i stamtąd krytykował deweloperów, że żaden nie stworzył gry zbliżonej poziomem do pierwszych dark soulsów.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Kiszak menel fighter to jest stan umysłu, najgorsze gowno jakie miałem nieprzyjemność zobaczyć, ubóstwiam Soulsy ale nosz kurła xd