Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 648
  • Wyświetleń 100,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Prosiliście o próbkę jak prezentuje się polski dubbing. Nagrałem fragment z początku gry, więc myślę, że jesteście teraz w stanie stwierdzić.   http://w654.wrzuta.pl/audio/0nTYc0k6Rd3/crysis_2_dubbi

• Buuuuuuulshit. Jeżeli gra prowadzi za rączke to jest biadolenie, że gracz jest traktowany jak debil. Jeżeli daje możliwośi do kombinowania, różnych taktycznych podejść i nie wykłada ich na talerzu i n

• Zauwazylem to. Jest to jakis glitch. Tak mnie to irytowalo, ze az sprawdzilem czy we wczesniejszych poziomach tego nie bylo. No i okazalo sie, ze faktycznie nie bylo. No wiec odpalam chapter, na ktory

Opublikowano

Różnice w poziomach pingu nie są wcale wyrównywane a to wywołuje chore sytuacje. Po Black Opsie mam dość takich sytuacji i nie planuję wydawać pieniędzy na jego klona z jeszcze większymi głupotami w multi.

Opublikowano

Wiele złych rzeczy można o CODzie mówić, ale w nim przynajmniej próbowano zredukować różnice w pingach. W Crysis 2 natomiast jeżeli mam 3 kreski a przeciwnik 4 to nigdy nie wygram z nim. Dzisiaj to już doszło do tak psychicznej sytuacji, że jeden gość miał 4 kreski i statsy na poziomie 15-3 co rundę. Raz nawet zobaczyłem go 2s przed nim a i tak zginąłem.

Dokładnie, często sie to zdarza i nieźle trzeba się "napocić" mając 2 kreski i stając w ramie z takim kolesiem któremu pokazuje 4, to co wspominałem ostatnio i jak tego nie poprawią to w sumie będzie kibel i pozostanie wyłażenie po każdym meczu.

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Nie rozumiem w czym macie problem. Zagrałem 5 meczy w każdym mając 1 kreskę i nigdy ratio nie spadało mi ponieżej 2.0

Opublikowano

W poprzednim demku lagi czesto sie zdazaly. Tutaj na 10 meczy mam 1 zlagowany, jak dla mnie wszystko jest ok.

Opublikowano

Nie rozumiem w czym macie problem. Zagrałem 5 meczy w każdym mając 1 kreskę i nigdy ratio nie spadało mi ponieżej 2.0

Z wynikiem tez nie miałem problemu , ale ilośc wpakowanej amunicji i zgony z opóźnieniem daje się jednak raz od czasu odczuć.Żeby nie było, mam 10 mbit łącze.Widocznie rozpieściły mnie używane serwery w BC2 :P

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

MaZZeo, to i tak nieźle bo ja mam prawie cały czas czerwone i nie idzie grać w zasadzie. Dziwne bo we wcześniejszym demku miałem większość czasu zielone. Do południa to jeszcze szło grać, ale teraz to jest masakra. :confused:

Opublikowano

Potwierdzam - to co się dziś wieczorem dzieje to tragedia, jakiej jeszcze przy tym demie nie widziałem. Za wcześnie chwaliłem.

Opublikowano

problemu w/w nie mam, lecz lacze na to pozwala...

Opublikowano

Niestety ale laga lagiem poganiany w demie , gra się tragicznie .Pakuje w typa cały magazynek ,przeładowanie a on dopiero pada :D.

Sama rozgrywka także nie robi szału ,takie połączenie halo z.... BC2 .

Miałem nadzieję ze multi w C2 bedzie czym solidnym i dla tego trybu chciałem zakupić gre jednak tak się nie stanie .

Opublikowano

Dokładnie, istna kopia wszystkiego co już było :P Ale za to podana wyśmienicie i co wazne daje przedsmak tego co uświadczymy w pełnej wersji bo wiele czycha jeszcze niespodzianek w postaci nie odkrytych perków, które na bank urozmaicą zabawe i znając na tyle (część) ekipę rewelacyjnego Perfect Dark-a czy Time splitters-a.Multi wciągnie , przemieli i pozostaną nam tylko nieprzespane noce...oby ;)

...ale i jest nadzieja, sypneła się już pierwsza pozytywna ocena :banana:

http://www.ppe.pl/news-6249-Jest_pierwsza_ocena_Crysis_2.html

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Demo już umarło śmiercią naturalną ? dzisiaj chciałem pograć trochę i nie znajdowało nikogo :D , pomimo wielu prób szukania gry znalazło tylko raz 1 typa a tak to byłem zawsze sam :D wtf ?

Opublikowano

Raczej nie ma takiej opcji, no chyba, że podczas meczu wszyscy wyjdą i tylko ty zostaniesz.

Opublikowano

W sumie, jak nawet będzie pusta do do czego masz zamiar strzelać ? :scratch_one-s_head:

Opublikowano

nie, dostaniesz informację, że beta się skończyła - tak przynajmniej było po pierwszym demie.

Opublikowano

Demo od wczoraj nadal działa, pomimo wcześniejszej informacji od EA