Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Featured Replies

Opublikowano

Po ile teraz chodzi pierwsze Dark Souls? Chcialem odkupic a na allegro na kup teraz tylko jedna sztuka (essential ble) za 139zl. 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 153,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzę, że ktoś tu kilka miesięcy temu pisał o lagu w Metal Slug Anthology Ktoś kiedyś mi wmawiał, że u niego na ps4pro nie ma laga.   No to mu nagrałem na swoim ps4pro. Sami oceńcie, c

• Jeśli już to chyba tylko Nintendo switcha, ale tak naprawdę to lepsze będą rodzinne planszówki. Lepiej spędzić czas razem a nie żeby szkraby były wychowywane przez elektronikę.

Opublikowano

3-4 dychy max

troche za bardzo obniżyłem, 4-6 ;) 

po 6 dych mozesz kupic na gametrade

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Masz jeszcze aukcje konczaca sie za 4 dni ale widze, ze niezle ds1 wymiotlo z allegro nie mowiac juz o edycji ptd.

Opublikowano

ptd to w ogole rarytas i kosztuje grube hajsy. Lepiej już kupić podstawkę i DLC na PSNie/XBL bo kosztuje grosze.

Also, wracając do mojego tematu naklejki na płytę:

Naklejka naklejona, płyta w napędzie kręci się aż miło i wszystko jest w porządku, także polecam taki wynalazek :) 

Opublikowano

W tej aukcji juz licytuje. Tragedia z dostepnoscia.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Co powiecie na umieszczenie tvika na kominku ? Mnie sie to nie widzi, ale kobieta nalega. Bo raz, ze dyble trzeba umieszczać, a nie wiem gdzie jest komin dokładnie i nie chce nic z(pipi). Dwa to czy temp. płomienia paleniska nie zaszkodzi lcd'kowi wiszącemu powyżej? 

Edytowane przez iMEVEK

Opublikowano

Taki mam z tym, ze prawdziwy, ale kryty, nie mniej jednak to kominek. 

ARTIMG4db80c5a90d2f_oryg.jpg

Pytam poważnie, a nie dla beki. Ludzie dziś maja wszędzie swoje tviki i nic w tym złego. Co 3 osoba ma na kominku. Znajomi również i sobie chwalą. Do tego kominek jest idealnie na środku, wiec fajnie sie będzie oglądało z narożnika zajmującego cały salon :D

Edytowane przez iMEVEK

Opublikowano

Ta... Zamiast sie patrzeć co na ekranie, będziesz sie gapił na płomień, co bedzie Cie rozpraszało. Ja nawet obrazka nie mogę mieć obok tv, a co dopiero kominek.

Opublikowano

Nie ma to jak dodatkowe zrodlo swiatla w ryj podczas ogladania tv a gorace powietrze z kominka, zgodnie z zasadami fizyki, bedzie (pipi)lo dolem po podlodze.

A tak w ogole to w tym pokoju zmiesci wam sie jeszcze tv? Podobno kanapa dosyc spora.

Opublikowano

Ku.rwa czemu to pytanie jest w pytaniach roznistych w graczpospolitej? xD

Opublikowano

Bo tv jest do grania tez, taknie ?  

W lecie sie nie pali, a w zimie to tylko dla klimatu, bo centralne jest. Grzybiarz dobrze prawi. Nie ma miejsca i trzeba zamocowac na ścianie w rogu, lub na kominku, gdzie równie dobrze można zawiesić eleganckie lustro. Musze sie z tym przespać :/

Opublikowano

Zamontujesz na kominku, a po zimie w "co cie wkur.wia" będziesz pisał, że wypaliły Ci się piksele :)

Opublikowano

Zamontujesz na kominku, a po zimie w "co cie wkur.wia" będziesz pisał, że wypaliły Ci się piksele :)

I tak będzie, bo to stara plazma jeszcze od pana Sonic'a.

Opublikowano

Ma ktoś ten szary portfel Playstation imitujący szaraka? Jakie są jego wymiary, długosć, szerokosć i grubość?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktos ma kontakt z R* ? Czy maja w planach robic cokolowiek bo jesli nie to przynajmniej remaster Max Payne 3?

Opublikowano

Jakieś sprawdzone kanały na yt gdzie można przechodzić gierki w całości. Przede wszystkim bez cięć gameplayu. Trafiłem na jakieś ale zawsze po 3-4 minutach czystej gry było cięcie do cutscenki.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To chyba zbyt wygodne by było, ale jest może jakaś strona z tabelkami i wykresami, gdzie prezentują na której konsoli dana multiplatforma chodzi płynniej, jest ładniejsza itd, czy muszę wpisywać w google każdy tytuł i czytać artykuły, bądź tracić życie oglądając filmiki na yt?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czym sa mody w dzisiejszych grach video - czy można je nazwać kodami, cheatami ? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzie dostane Resident'a 7 w steelbooku w sieci ? 

Opublikowano

Warto brać Dying Light Enhanced Edition na ps4 za 80 zł? Jak rozumiem ta edycja zawiera podstawkę i wszystkie dlc w tym The Following, taknie?

Opublikowano

Warto, jak lubisz klimaty zombie to jest najlepsze w swoim gatunku, a dodatek dlc z samochodem to poezja. Tak The Following ma wszystko, co wyszło. Cena fajna bez zastanowienia się.

Edytowane przez Faka

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jes mozliwosc skippowania cutscenek/dialogow w Castlevania:SOTN  i czy przeciwnicy respawnuja się w nieskonczonosc?

Edytowane przez SlimShady