Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Po ile teraz chodzi pierwsze Dark Souls? Chcialem odkupic a na allegro na kup teraz tylko jedna sztuka (essential ble) za 139zl.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l 3-4 dychy max troche za bardzo obniżyłem, 4-6 po 6 dych mozesz kupic na gametrade Edytowane 25 kwietnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Masz jeszcze aukcje konczaca sie za 4 dni ale widze, ze niezle ds1 wymiotlo z allegro nie mowiac juz o edycji ptd.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l ptd to w ogole rarytas i kosztuje grube hajsy. Lepiej już kupić podstawkę i DLC na PSNie/XBL bo kosztuje grosze. Also, wracając do mojego tematu naklejki na płytę: Naklejka naklejona, płyta w napędzie kręci się aż miło i wszystko jest w porządku, także polecam taki wynalazek
Opublikowano 27 lipca 20168 l Co powiecie na umieszczenie tvika na kominku ? Mnie sie to nie widzi, ale kobieta nalega. Bo raz, ze dyble trzeba umieszczać, a nie wiem gdzie jest komin dokładnie i nie chce nic z(pipi). Dwa to czy temp. płomienia paleniska nie zaszkodzi lcd'kowi wiszącemu powyżej? Edytowane 27 lipca 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 27 lipca 20168 l Taki mam z tym, ze prawdziwy, ale kryty, nie mniej jednak to kominek. Pytam poważnie, a nie dla beki. Ludzie dziś maja wszędzie swoje tviki i nic w tym złego. Co 3 osoba ma na kominku. Znajomi również i sobie chwalą. Do tego kominek jest idealnie na środku, wiec fajnie sie będzie oglądało z narożnika zajmującego cały salon Edytowane 27 lipca 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 27 lipca 20168 l Ta... Zamiast sie patrzeć co na ekranie, będziesz sie gapił na płomień, co bedzie Cie rozpraszało. Ja nawet obrazka nie mogę mieć obok tv, a co dopiero kominek.
Opublikowano 27 lipca 20168 l Nie ma to jak dodatkowe zrodlo swiatla w ryj podczas ogladania tv a gorace powietrze z kominka, zgodnie z zasadami fizyki, bedzie (pipi)lo dolem po podlodze. A tak w ogole to w tym pokoju zmiesci wam sie jeszcze tv? Podobno kanapa dosyc spora.
Opublikowano 27 lipca 20168 l Ku.rwa czemu to pytanie jest w pytaniach roznistych w graczpospolitej? xD
Opublikowano 27 lipca 20168 l Bo tv jest do grania tez, taknie ? W lecie sie nie pali, a w zimie to tylko dla klimatu, bo centralne jest. Grzybiarz dobrze prawi. Nie ma miejsca i trzeba zamocowac na ścianie w rogu, lub na kominku, gdzie równie dobrze można zawiesić eleganckie lustro. Musze sie z tym przespać
Opublikowano 28 lipca 20168 l Zamontujesz na kominku, a po zimie w "co cie wkur.wia" będziesz pisał, że wypaliły Ci się piksele
Opublikowano 28 lipca 20168 l Zamontujesz na kominku, a po zimie w "co cie wkur.wia" będziesz pisał, że wypaliły Ci się piksele I tak będzie, bo to stara plazma jeszcze od pana Sonic'a.
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Ma ktoś ten szary portfel Playstation imitujący szaraka? Jakie są jego wymiary, długosć, szerokosć i grubość?
Opublikowano 11 października 20168 l Czy ktos ma kontakt z R* ? Czy maja w planach robic cokolowiek bo jesli nie to przynajmniej remaster Max Payne 3?
Opublikowano 15 października 20168 l Jakieś sprawdzone kanały na yt gdzie można przechodzić gierki w całości. Przede wszystkim bez cięć gameplayu. Trafiłem na jakieś ale zawsze po 3-4 minutach czystej gry było cięcie do cutscenki. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 października 20168 l To chyba zbyt wygodne by było, ale jest może jakaś strona z tabelkami i wykresami, gdzie prezentują na której konsoli dana multiplatforma chodzi płynniej, jest ładniejsza itd, czy muszę wpisywać w google każdy tytuł i czytać artykuły, bądź tracić życie oglądając filmiki na yt?
Opublikowano 27 listopada 20168 l Czym sa mody w dzisiejszych grach video - czy można je nazwać kodami, cheatami ?
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Warto brać Dying Light Enhanced Edition na ps4 za 80 zł? Jak rozumiem ta edycja zawiera podstawkę i wszystkie dlc w tym The Following, taknie?
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Warto, jak lubisz klimaty zombie to jest najlepsze w swoim gatunku, a dodatek dlc z samochodem to poezja. Tak The Following ma wszystko, co wyszło. Cena fajna bez zastanowienia się. Edytowane 27 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 28 lipca 20177 l Jes mozliwosc skippowania cutscenek/dialogow w Castlevania:SOTN i czy przeciwnicy respawnuja się w nieskonczonosc? Edytowane 28 lipca 20177 l przez SlimShady