Opublikowano 12 września 200915 l Świetnie Mam nadzieję, że ta kompilacja odniesie wielki sukces, bo może dzięki temu i "jobane" Konami podłapie pomysł i w końcu też coś takiego zrobi . Marzenia ścietej głowy xD, ale marzy mi sie rezurekcja orginalnego MGO , bo te co jest, to jakieś popłuczyny zwykłe, crap i tyle.
Opublikowano 14 września 200915 l Coś się wymyśli. Podpinam się pod pytanie, skąd najlepiej ściągać z USA? ebay albo amazon
Opublikowano 14 września 200915 l Z Kanady: http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=16217
Opublikowano 23 września 200915 l God of War III E3 2009 Demo Included in God of War Collection http://blog.us.playstation.com/2009/09/god-of-war-iii-e3-2009-demo-included-in-god-of-war-collection/
Opublikowano 24 września 200915 l Bardzo dobra wiadomość. Teraz mam tylko dylemat co zrobić z GOW 1 i 2 na ps2
Opublikowano 28 września 200915 l Gameplay http://www.ps3site.pl/szczatki-gameplayu-z-gow-collection/21209/#more-21209
Opublikowano 28 września 200915 l Czy tylko mi się wydaje czy na tym filmiku wszystko wolniej się porusza niż w oryginale, tak jakby slow-motion zapodali?
Opublikowano 28 września 200915 l Autor mi się wydaje,że to wina filmiku a nie gry:P po prostu ten filmik jest zrąbany i tak wolno chodzi
Opublikowano 28 września 200915 l Filmik jest zrąbany, ale widać że gra wygląda jak na PS2. A to oznacza, że podciągnięto tekstury, żeby się ładnie na LCDku prezentowały i jest si. Na dalsze ocenianie grafiki trzeba poczekać na lepsze jakościowo materiały, tylko czy ktoś kupi tę reedycję dla grafiki?
Opublikowano 29 września 200915 l Filmik jest zrąbany, ale widać że gra wygląda jak na PS2. A to oznacza, że podciągnięto tekstury, żeby się ładnie na LCDku prezentowały i jest si. Na dalsze ocenianie grafiki trzeba poczekać na lepsze jakościowo materiały, tylko czy ktoś kupi tę reedycję dla grafiki? Wątpię by ktoś na całym świecie myślał o grafice w dniu kupna tejże cudownej składanki. Będzie myślec o starej sadystycznej rzezi greckiego pudziana na nowych maszynkach, taki przedsmaczek przed prawomocnym kontynuatorem na next geny (obecnie current geny ) który zapewne zerwie nam czosnek i zryje potylice Edytowane 29 września 200915 l przez Sadzikkk
Opublikowano 1 października 200915 l na znanym serwisie aukcyjnym juz pojawiaja sie aukcje z grami sprowadzanymi z USA
Opublikowano 1 października 200915 l Zlozylem preordera w gamestopie. Dla was polecam sledzic ebay albo amazon. Poezja w ogole... 2 gry za $40 z grafa w HD. Pol roku temu odswiezalem sobie GoD 1 i 2. Jedynke skonczylem, do dwojki doszedlem do polowy... nie no gra dalej kopie dupe.
Opublikowano 2 października 200915 l Mój mail: Dzień dobry, jestem zainteresowany wymienionym w tytule kompletem, ale najpierw chciałbym zadać kilka pytań. Piszą Państwo, że "stare ciosy wyglądają jeszcze lepiej, ale oprócz nich gracz na do dyspozycji dużo nowych kombinacji". Prosiłbym o źródło, z którego uzyskali Państwo informację, że gra zostanie uzupełniona o "dużo nowych kombinacji". Chciałbym się również dowiedzieć na jakiej podstawie napisali Państwo, że "sugerowana cena: 229 zł" skoro cena oficjalna to 40 dolarów bez jednego centa. Pozdrawiam. Odpowiedź: Witam, Niestety dalismy taka cene poniewaz dystrybutor od ktorego bierzemy ten produkt ustalił ją taką. Co do opisu, to jest ogolnie dostepny w internecie, zdanie "stare ciosy wyglądają jeszcze lepiej, ale oprócz nich gracz na do dyspozycji dużo nowych kombinacji" dotyczy sie drugiej czesci gry God War. Wersja na PS2 i nowe wydanie na blurayu pod wzgledem ciosów nie powinno sie róznic jedynie nowsze wydanie pod wzgledem grafiku bedzie lepiej wygladało-podbita rozdziałka 720p Pozdrawiam serdecznie, Rafał Pakuła Sklep ULTiMA.PL Edytowane 2 października 200915 l przez estel
Opublikowano 2 października 200915 l przy dzisiejszym kursie wychodzi 125 zl sklep pewny...szybka dostawa i 0 zl za wysylke.. gra znajduje sie na 1 miejscu w zamowieniach na ps3 w tym ze sklepie http://www.movietyme.com/catalog/product_info.php?products_id=46715&osCsid=07027d6ef49f5c7836414b6ccb53899e Edytowane 2 października 200915 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 2 października 200915 l Za drogo, lepiej samemu sprowadzić z US lub Kanady, ja biorę jak zwykle z videogamesplus.ca
Opublikowano 2 października 200915 l Za drogo, lepiej samemu sprowadzić z US lub Kanady, ja biorę jak zwykle z videogamesplus.ca A ile kosztuje wysyłka z tego sklepu do Polski? Kiedyś chciałem kupić aerograf w sklepie internetowym w Kanadzie i koszty wysyłki wyszły kosmiczne.
Opublikowano 2 października 200915 l Moze zbierzemy ekipe zeby wziac odrazu kilka kopii?? Mozna by zaoszczedzic na wysylce