Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Nieco mnie zaskoczyło, ze Jimez cały czas przykładał palce do czoła przed teleportacją, podczas walki z Cellem Goku kilka razy się teleportował bez tego gestu. Yardatczanin też powinien potrafić to zrobić, Gohan wyglądałby mniej żałośnie :)

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 598,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Ten cały motyw "miłości" z Universe 2 na początku mógł być zabawną parodią, ale przyznam, że teraz już się robi zwyczajnie męczący i żałosny w oglądaniu. Gdyby jeszcze naprawdę pozwolili 17-tce ich na całego wyeliminować, a nie tylko rzucić krótkim żartem o czelności przerwaniu transformacji, to by było super.

Opublikowano

Przypuszczam, że Ribrianne zbyt szybko nie odpadnie. Dość mocno ją reklamują, podobnie jak Kale i Cauliflę. Jej walka z Goku niestety wygląda (póki co) tak sobie, wyraźnie mając na celu zapełnienie odcinka.

W specialu może będzie lepiej, chociaż liczę, że Goku vs Jiren rozpocznie się jak najszybciej.

55YNlbS.gif

KOM9yZ1.gif

:D

Opublikowano

Haha, przypuszczałem że Frieza się tak zachowa. Zapewnie nieraz zdradzi tego i tamtego. Kiedyś Frieza wyraził zdziwienie zapytany czy ma dla kogo walczyć. Są samotnikami, chyba jedynie jakoś tam więzi rodzinne działają, ale tak to każdy sobie chce zawłaszczyć wszechświat ;)

Opublikowano

Szkoda, że dzisiaj nie ma odcinka, bo chętnie bym obejrzał. Mam nadzieję, że walka podoła hajpowi, bo ten jest ogromny :D

Opublikowano

Nie ma, za tydzień będą 2 odcinki.

Goku chyba

wchłonie odbitą genki-dame? Tak to jakby wyglądało. Nie wiem, ale cieszę się, że będzie tylko w niebieskim podkoszulku, bo to zawsze budzi dobre wspomnienia z sagą Friezy.  

Nie mogę się doczekać, oby nie zawiedli.  ^_^

Edytowane przez agst

Opublikowano

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Tragedia ta przemiana.

Opublikowano

Nadal lepsze od różowego futerka i gołej klaty bez sutków xd

son_goku_ssj4_by_xxcholo15xx-dbelujk.png

Opublikowano

Tak naprawdę, to jeszcze nie wiemy w jaki sposób dojdzie do przemiany i co ją spowoduje. Można się oczywiście domyślać (Genkidama), ale ile razy zapowiedzi wprowadzały w błąd przez to jak były zmontowane. ;)

W każdym razie jeśli zrobią to na poziomie transformacji Golden Friezy z 94 odcinka, to nic lepszego nie potrzeba. 

Opublikowano

Nadal lepsze od różowego futerka i gołej klaty bez sutków xd

son_goku_ssj4_by_xxcholo15xx-dbelujk.png

To ja już wolę przemiany z GT a nie jakieś blue, red, black czy ten nowy twór.
Opublikowano

Mnie się tam ta transformacja z GT podobała - przynajmniej jest fajnie zakorzeniona w historii Sayan i fabule Dragon Balla. A i cały ciąg logiczny prowadzący do jej zaistnienia był całkiem w porządku rozpisany.

Blue, Red, Gold, Whatever - już trochę mniej mi siadają. Przy tylu poziomach mocy jedyny ratunek to wyraźniejsze rozgraniczenie ich zalet/wad i wykorzystanie tego w walce pod konkretnego przeciwnika. Zalążki tego zaczynam dostrzegać w ostatnich odcinkach, więc mam nadzieję, że jeszcze bardziej pociągną te motywy.

Opublikowano

Zrobiłem sobie prezent na dzień chłopaka, stuleja mocno.
22141158_10203696512811540_6011282328815

Opublikowano

Spoilery do odcinka 111:

DLSTQrIV4AAyWLS.jpg

:obama:

Jiren jest na zupełnie innym poziomie niż reszta wojowników.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

A w innym tłumaczeniu SSJEgoista XDXD kisne mocno,ale czekam bo robi sie ciekawie.

Opublikowano

Jeden odcinek specjalny długości dwóch odcinków, albo 2 w jednym. Jak zwał, tak zwał. W każdym razie - tak. ;) 

Opublikowano

Tak, 2 odcinki - 109 i 110.

Opublikowano

Wg tych spoilerów to bardzo dużo fajnych rzeczy się wydarzy w następnych odcinkach.