Skocz do zawartości

Predator Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 719
  • Wyświetleń 79,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Słabizna. Oprócz nachalnej lewackiej propagandy dla przygłupów ("mężczyzna zły, biały człowiek zły, głupi i nieekologiczny, kolorowa kobieta silna i niezależna, niszczy socjalne normy i zamiast zbiera

• Z tym trafianiem w punkt to mielibyscie problemy nawet na paraolimpiadzie.   Nikt nie mowi, ze baba wojowniczka zle, tylko, ze jej cala postac jest zbudowana wokol dazenia do tego. Przez co

• Obejrzałem przed chwilą i naprawdę spoko. Co prawda słabiutkie CGI zdradzało streamingowe korzenie tego tytułu, ale ogólnie można było to przełknąć. Z bohaterką mam problem, bo niby aktorka jest w

Opublikowano

Gdzieś widziałem komentarz, że ten predator wygląda jakby miał alergię na orzeszki pizza

Opublikowano

Albo walił wiadro dzień w dzień.

Opublikowano

W ogóle trochę bez sensu ta planeta z jakimiś żywymi pnączami i pędzącymi stworkami wielkości ciężarówki. Skoro mają taki ekosystem gdzie indziej, to po cholerę przylatuję na ziemię polować?

Opublikowano
9 minut temu, Butt napisał(a):

W ogóle trochę bez sensu ta planeta z jakimiś żywymi pnączami i pędzącymi stworkami wielkości ciężarówki. Skoro mają taki ekosystem gdzie indziej, to po cholerę przylatuję na ziemię polować?

Ile można polować na to samo? Szukają wyzwań.

Opublikowano

To pewno Predatorowe pokolenie Z, które nie usiedzi w miejscu i musi mieć ciągle nowe bodźce.

Opublikowano

Ja tu widzę stronk female protagonist z mocną opalenizna. Dają nam nowe lore a ludzie się czepiają.

Opublikowano

Predator jest czarny, kosmiczna milicja będzie biała no i biala laska android będzie trzymała stronę tego predzia. Te świecące miecze bez sensu jak i te duże potwory i pnącza. Co oni nawymyślali jakichś bzdur.

Opublikowano

Te kolczaste żyjące pnącza wyglądają na coś, co próbowaliby pogłaskać kosmonauci w nowym Alienie od Scotta.

Opublikowano

Czarny predzio będzie pewnie uchodźcą z rodzimej planety, gdzie są prześladowani przez białych predatorów kekw

Opublikowano

Wygląda jak film, który był napisany w oderwaniu od uniwersum i na końcu ktoś wpadł na pomysł, żeby to jakoś spiąć z Predatorem.

Opublikowano

"- Pani Krysiu, te Starwarsy to się dobrze sprzedają, wrzućcie tam do filmu jakieś miecze świetlne"

"- Ale Panie Areczku, nie możemy tak wprost"

"- To pozmieniajcie trochę żeby się nie czepiali"

Opublikowano

To ma sie dziać w przyszłości i chuj wie na jakiej planecie. Predator jest z kosmosu więc ile można zapraszać go na ziemie? Niech akcja dzieje sie jak najdalej od ziemi. Na innych planetach. Juz dajcie spokoj. Moze z tego wyjść cos naprawde fajnego. Ja daje twórcom ogromny kredyt zaufania.

Jaram sie i czekam.

Opublikowano

Nie no akcja na obcej planecie to akurat plus. Pewnie od tego czy film zarobi, bedzie zalezalo czy dostaniemy kolejne AvP.

Opublikowano

Ten predator to albo baba, albo mlody, albo inny gatunek, albo inwencja tworcza. Oby nie to ostatnie.

Opublikowano
W dniu 23.04.2025 o 20:37, Shen napisał(a):

Nie wiem co myśleć. Mialem nadzieje, że w komiksowe klimaty pójdą. No i ta morda

Przechwytywanie.JPG

Ta morda by pasowała do forumowych emotek, niech ktoś doda.