Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Gdzieś widziałem komentarz, że ten predator wygląda jakby miał alergię na orzeszki
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi W ogóle trochę bez sensu ta planeta z jakimiś żywymi pnączami i pędzącymi stworkami wielkości ciężarówki. Skoro mają taki ekosystem gdzie indziej, to po cholerę przylatuję na ziemię polować?
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi 9 minut temu, Butt napisał(a):W ogóle trochę bez sensu ta planeta z jakimiś żywymi pnączami i pędzącymi stworkami wielkości ciężarówki. Skoro mają taki ekosystem gdzie indziej, to po cholerę przylatuję na ziemię polować?Ile można polować na to samo? Szukają wyzwań.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi To pewno Predatorowe pokolenie Z, które nie usiedzi w miejscu i musi mieć ciągle nowe bodźce.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Ja tu widzę stronk female protagonist z mocną opalenizna. Dają nam nowe lore a ludzie się czepiają.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Predator jest czarny, kosmiczna milicja będzie biała no i biala laska android będzie trzymała stronę tego predzia. Te świecące miecze bez sensu jak i te duże potwory i pnącza. Co oni nawymyślali jakichś bzdur.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Te kolczaste żyjące pnącza wyglądają na coś, co próbowaliby pogłaskać kosmonauci w nowym Alienie od Scotta.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Czarny predzio będzie pewnie uchodźcą z rodzimej planety, gdzie są prześladowani przez białych predatorów
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Wygląda jak film, który był napisany w oderwaniu od uniwersum i na końcu ktoś wpadł na pomysł, żeby to jakoś spiąć z Predatorem.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi "- Pani Krysiu, te Starwarsy to się dobrze sprzedają, wrzućcie tam do filmu jakieś miecze świetlne" "- Ale Panie Areczku, nie możemy tak wprost" "- To pozmieniajcie trochę żeby się nie czepiali"
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi To ma sie dziać w przyszłości i chuj wie na jakiej planecie. Predator jest z kosmosu więc ile można zapraszać go na ziemie? Niech akcja dzieje sie jak najdalej od ziemi. Na innych planetach. Juz dajcie spokoj. Moze z tego wyjść cos naprawde fajnego. Ja daje twórcom ogromny kredyt zaufania.Jaram sie i czekam.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Nie no akcja na obcej planecie to akurat plus. Pewnie od tego czy film zarobi, bedzie zalezalo czy dostaniemy kolejne AvP.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Ten predator to albo baba, albo mlody, albo inny gatunek, albo inwencja tworcza. Oby nie to ostatnie.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi W dniu 23.04.2025 o 20:37, Shen napisał(a):Nie wiem co myśleć. Mialem nadzieje, że w komiksowe klimaty pójdą. No i ta mordaTa morda by pasowała do forumowych emotek, niech ktoś doda.
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi Autor Mnie się podobał ten teaser. Co jest dziwne to to, że Obcy i Predator mają odobne uniwersa, więc to logo Weyland Yutani i cyborżka ( ;) ) Fanning zapowiadają kolejny film osadzony w uniwersum Alien Vs Predator.
Opublikowano piątek o 19:412 dni Na Disney+ od dzisiaj Killer of Killers. Ależ to było dobre. Ten sam.reżyser, co Prey, więc o nowego Predatora jestem spokojny.
Opublikowano piątek o 19:482 dni Zapomniałem, że Predator ma własny temat i wrzucilem do Aliena. Dzis juz chyba nie obejrze, bo summer game fest za godzine
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Killer of Killers - po dwoch epizodach mialem tu napisac "ale to ku.rwa byl dobre", wstawic pingiwna i tym zamknac temat. Niestety trzeci ep korzenie ma w dawnym disneyu czyli 95% bajka. Final tez taki sobie, ot napier.dalanka. Ale dwa pierwsze, a zwlaszcza drugi gdzie pada doslownie pare zdan git. Calosc 7/10.