Skocz do zawartości

Piłka ręczna

Featured Replies

Opublikowano

Ale uwierz mi, w każdym sporcie zespołowym ciężko się skupić na wykonywaniu swojego zadania jak sędziowie odstawiają taką (pipi)nie.

• Odpowiedzi 361
  • Wyświetleń 63,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• komentatorzy prze.uje, klimat x100000000000000000000000   no prosze cie - 2 bramki na minute przed koncem czy bramki w ostatnich sekundach w hokeju to raz na ruski rok, fakt zdarza sie ale no (pipi)

• nic tak nie podnosi ciesnienia jak mecze polskiej reprezentacji szczypiornistow

• Ja też dziś w euforii jestem, ale zaraz się nasuwa (odpukać) typowo polskie lekceważenie przeciwnika i zachłyśnięcie się zwycięstwem nad świetną drużyną Chorwacji, a potem sprowadzenie na ziemię przez

Opublikowano

Troche stracilem szacunek do ichniej fify. Myslalem, ze takie rzeczy w cywilizowanym swiecie sie nie zdarzaja, no ale przeciez gramy u ciapatych. Nasi tez spieci jak poslady uzytkownikow CW.

Opublikowano

No spięci, ale co się dziwić jak mieli przeciwko sobie na boisku czołowych zawodników z całego świata, chvjowych sędziów i młyn brudów na trybunach.

Opublikowano

wkur wilem sie tylko i nic wiecej. sedziowanie faktycznie bylo po stronie kataru ale nasza obrona to dzisiaj nie przypominala tej z poprzednich dwoch meczow. szkoda.

przynajmniej mamy prawdziwa repre z ktora dzieki ciezkiej pracy mozna bylo dojsc tak daleko. kupic sobie sprzedawczykow wlasnych krajow i z nimi cos osiagnac to raczej srednia sprawa. przynajmniej dla mnie. jesli katarczycy szczerze sa dumni ze swojej reprezentacji reszty swiata to gratulacje XD

Opublikowano

Muinęły 2 dni, a Szpakowski nadal nie ogarnia jakim wynikiem zakończył się mecz z kaszlem. Któryś raz powtarza, że przegraliśmy 3 bramkami.

Opublikowano

Szpakowski już jakoś średnio ogarniał na MŚ w Brazylii. Nie wiem, czy chłop wenę stracił, czy co.

Opublikowano

Swietny rzut Maradony.

Opublikowano

ehhh czemu szmal tak nie bronil dwa dni temu

Opublikowano

dobry mecz - fajne akcje, piekne interwencje bramkarzy, sedziowie nie przeszkadzaja, jesli druga polowa tez bedzie taka to znowu horror pod koniec

Opublikowano

Mecz z Katarem to była katorga i droga przez mękę, wszystko przeciwko nam, ale tego meczu będzie strasznie szkoda, jeśli przegramy, bo jest duża szansa.

Opublikowano

Mysle, ze niestety 4 miejsce.

Opublikowano

wtf te 2 minuty za niby nieprawdilowa zmiane

Opublikowano

to kur.wa nie jest sport na moje nerwy :D :D

Opublikowano

(pipi)a, ten sport i te emocje można jedynie do hokeja porównać :D

Opublikowano

Skur.wysyny ;D Ja im posle rachunek od kardiologa.

Opublikowano

nie ma bardziej dramatycznego sportu druzynowego, no (pipi)a nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

O (pipi)A JA (pipi)E CO ZA AKCJA! BĘDĘ TO OPOWIADAŁ ARABOM JAK NAS SKOLONIZUJĄ, SZYBOMANIA JAK NIC

O (pipi)a …

Opublikowano

nie ma bardziej dramatycznego sportu druzynowego, no (pipi)a nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to sobie przypomnij finał olimpijski w hokeju na lodzie kobiet rok temu :D

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Roznica dwoch bramek w hokeju, na minute przed koncem, to juz pozamiatane.