Opublikowano 30 stycznia 201510 l Ale uwierz mi, w każdym sporcie zespołowym ciężko się skupić na wykonywaniu swojego zadania jak sędziowie odstawiają taką (pipi)nie.
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Troche stracilem szacunek do ichniej fify. Myslalem, ze takie rzeczy w cywilizowanym swiecie sie nie zdarzaja, no ale przeciez gramy u ciapatych. Nasi tez spieci jak poslady uzytkownikow CW.
Opublikowano 30 stycznia 201510 l No spięci, ale co się dziwić jak mieli przeciwko sobie na boisku czołowych zawodników z całego świata, chvjowych sędziów i młyn brudów na trybunach.
Opublikowano 30 stycznia 201510 l wkur wilem sie tylko i nic wiecej. sedziowanie faktycznie bylo po stronie kataru ale nasza obrona to dzisiaj nie przypominala tej z poprzednich dwoch meczow. szkoda. przynajmniej mamy prawdziwa repre z ktora dzieki ciezkiej pracy mozna bylo dojsc tak daleko. kupic sobie sprzedawczykow wlasnych krajow i z nimi cos osiagnac to raczej srednia sprawa. przynajmniej dla mnie. jesli katarczycy szczerze sa dumni ze swojej reprezentacji reszty swiata to gratulacje XD
Opublikowano 1 lutego 201510 l Brawo Chrapkowski. Mlody gniewny i sie nie pier.doli, jak bartezo za dwanych czasow. Po takim cyrku, na ich miejscu, polecialbym do torby po banknoty i zaczal "wyplacac" tym parchom. http://sport.tvp.pl/18672718/wymowny-gest-polaka-sedzia-zamknij-sie Mam nadzieje, ze dzis blaber utemperuje turbanow.
Opublikowano 1 lutego 201510 l Muinęły 2 dni, a Szpakowski nadal nie ogarnia jakim wynikiem zakończył się mecz z kaszlem. Któryś raz powtarza, że przegraliśmy 3 bramkami.
Opublikowano 1 lutego 201510 l Szpakowski już jakoś średnio ogarniał na MŚ w Brazylii. Nie wiem, czy chłop wenę stracił, czy co.
Opublikowano 1 lutego 201510 l dobry mecz - fajne akcje, piekne interwencje bramkarzy, sedziowie nie przeszkadzaja, jesli druga polowa tez bedzie taka to znowu horror pod koniec
Opublikowano 1 lutego 201510 l Mecz z Katarem to była katorga i droga przez mękę, wszystko przeciwko nam, ale tego meczu będzie strasznie szkoda, jeśli przegramy, bo jest duża szansa.
Opublikowano 1 lutego 201510 l nie ma bardziej dramatycznego sportu druzynowego, no (pipi)a nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 1 lutego 201510 l O (pipi)A JA (pipi)E CO ZA AKCJA! BĘDĘ TO OPOWIADAŁ ARABOM JAK NAS SKOLONIZUJĄ, SZYBOMANIA JAK NIC O (pipi)a …
Opublikowano 1 lutego 201510 l nie ma bardziej dramatycznego sportu druzynowego, no (pipi)a nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sobie przypomnij finał olimpijski w hokeju na lodzie kobiet rok temu Edytowane 1 lutego 201510 l przez Yakubu
Opublikowano 1 lutego 201510 l Roznica dwoch bramek w hokeju, na minute przed koncem, to juz pozamiatane.