Skocz do zawartości

Piłka ręczna

Featured Replies

• Odpowiedzi 361
  • Wyświetleń 63,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• komentatorzy prze.uje, klimat x100000000000000000000000   no prosze cie - 2 bramki na minute przed koncem czy bramki w ostatnich sekundach w hokeju to raz na ruski rok, fakt zdarza sie ale no (pipi)

• nic tak nie podnosi ciesnienia jak mecze polskiej reprezentacji szczypiornistow

• Ja też dziś w euforii jestem, ale zaraz się nasuwa (odpukać) typowo polskie lekceważenie przeciwnika i zachłyśnięcie się zwycięstwem nad świetną drużyną Chorwacji, a potem sprowadzenie na ziemię przez

Opublikowano

SKU.RWYSYNY!!!!!!!!!!!111!11!1

Opublikowano

nie ma bardziej dramatycznego sportu druzynowego, no (pipi)a nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to sobie przypomnij finał olimpijski w hokeju na lodzie kobiet rok temu :D

a co tam się działo? 

Co do meczu to kurna, coś pięknego :D

Opublikowano

komentatorzy prze.uje, klimat x100000000000000000000000

no prosze cie - 2 bramki na minute przed koncem czy bramki w ostatnich sekundach w hokeju to raz na ruski rok, fakt zdarza sie ale no (pipi)a sporadycznie w porownaniu do recznej, same te mistrzostwa, przesledz mecze w grupach czy pucharowe, co chwile tu sa dramaty do ostatnich sekund/minut

Opublikowano

Dobra to teraz cos wszamac i potem patrzec jak blaber z timem oraja sprzedajne dzifki.

Opublikowano

Musiałem wyjść w połowie drugiej połowy z domu, bo byłem umówiony w Galerii. Po spotkaniu idę i myślę, że chvj, pewnie końcówa była mega a ja nie widziałem. Przechodzę obok Saturna, a tam TŁUM PONAD 20 OSÓB OGLĄDA DOGRYWKĘ W TV! ale jazda, dołączyłem i oglądaliśmy ostatnie 5 minut dogrywki jak w strefie kibica.

(pipi)a mać, ale się jaram tym medalem.

Opublikowano

Nagle okazuje sie, ze katarczycy tez popelniaja faule i siadaja na lawce kar.

Opublikowano

No proszę, jakiś rodowity katarczyk wziął się za rzucanie i od razu nie wiem co tak słabo ;D

Opublikowano

ja dzisiaj mialem na 14 zlot rodzinny bo urodziny dziadka, pierwszej polowy nie widzialem ale na druga poszedlem do pokoju obok bo czulem w kosciach ze moze byc nerwowka i nie moge tego pominac. od denerwowania sie to mi malo mozg dupa nie wylecial. boze co to byl za mecz. chyba najwiekszy horror polakow w reczna a bramka Szyby to przebija imo Siodmiaka pod wzgledem dramaturgii i stawki spotkania. no ja takich nerwow nie czulem juz dawno a widzialem chyba wszystkie nasze najwieksze i najbardziej nerwowe osiagniecia w sporcie ostatnich lat.

spoko tez ze francja wygrala, chociaz 'katar' postawil trudne warunki a sedziowanie mysle bylo ok bo tez ten mecz ogladalem taki bylem podjarany po polsce z hiszpania. francja jest taka maszyna w reczna ze nie wiem czy ktos na dzien dzisiejszy jest im w stanie zagrozic. ale to nie wazne bo jestem dumny jakbysmy zdobyli zloto.

http://sport.tvp.pl/18684691/polska-hiszpania-szyba-superstar-gol-w-ostatnich-sekundach-ratuje-polakow

10/10

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

brawo polki, kolejny dzien zycia mniej dzieki ogladaniu pilki recznej, czy to chlopy czy to baby

Opublikowano

ostatnie 4 minuty to praktycznie linia ciągła na wykresie. jak nie słupek to poprzeczka, później jeszcze tuż przed końcem ponad bramką z koła. na szczęście obie nasze bramkarki dzisiaj stały twardo i robiły. ostatnie akcje na wagę złota, możliwe że dosłownie. komentatorzy też dali się ponieść, i dobrze bo radość ludu ogromna. tak trzymać.

kurna bez kitu te sporty zabierają nieco zdrowia i dni z życia. zawsze końcówki że :obama:

Opublikowano

pierwszy mecz na tych mistrzostwach ktory widzialem ale bylo warto xd sport jest cudowny, reczna w ogole jest dosc emocjonujaca, przeciez gdzies z rok temu malo nie narobilem w gacie jak chlopaki grali z hiszpania o braz, a dzisiaj dziewczyny tak milo zaskakuja. w piatek holandia!

Opublikowano

Stosunki z Rosją zawsze mogą być jeszcze gorsze.