Opublikowano 3 września 201212 l są bezpłatne stony w języku szekspira ... dokładniejsze i ciekawsze niż polskie Edytowane 3 września 201212 l przez typfon
Opublikowano 4 września 201212 l są bezpłatne stony w języku szekspira ... dokładniejsze i ciekawsze niż polskie Co masz na myśli pisząc, dokładniejsze?Płatna miałem na myśli oczywiście kalibracje, chociaż sama stronka też nie do końca jest darmowa. Edytowane 5 września 201212 l przez Hipolos
Opublikowano 6 września 201212 l 'http://www.currys.co...848075-pdt.html' Warto? A tak przy okazji, co oznacza Frequency np 200hz
Opublikowano 10 września 201212 l Kupuję na dniach Sony 46hx750 i prawdopodobnie będę go wiózł godzinę autem, w związku z tym czy on może sobie leżeć poziomo ? bo plazmy wiem, że przewozi się w pionie, a jak sprawa wygląda z Ledami 3d ?
Opublikowano 10 września 201212 l nie możesz wziąść dostawy ja bym postawił, swojego LEDa wiozłem na stojąco
Opublikowano 10 września 201212 l No to jest taka opcja, że 60 km mam 400 zł taniej, to bym sobie podjechał...
Opublikowano 10 września 201212 l to kombinuj z przewozem w pozycji stojącej, LEDy są pewnie mniej delikatne niż PDP, ale lepiej dmuchac na zimne i jak Ci wejdzie na stojąco to tak przewieź
Opublikowano 10 września 201212 l Kurcze, już myślałem, że zdecydowałem się na Sony kdlex720 40 calowego... ale w moim zaprzyjaźnionym sklepie przywiozą go za mniej więcej 2900 zł. Trochę dużo. Czy w podanej cenie mogę wyrwać coś lepszego? Albo tańszego ale o zbliżonych paramaterach?
Opublikowano 10 września 201212 l za ok 3 k wyciągniesz GT30 i UT50 http://allegro.pl/listing.php/showcat?a_enum%5B1441%5D%5B1%5D=1&a_text_f%5B194%5D%5B0%5D=42&a_text_f%5B194%5D%5B1%5D=42&a_text_i%5B1446%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B1446%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B1449%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B1449%5D%5B1%5D=&change_view=1&distance=1&id=49162&listing_interval=7&listing_sel=2&offer_type=0&order=pd&postcode_enabled=0&state=0
Opublikowano 10 września 201212 l lg lw570s, jeśli nie interesują ciebie bajery internetowe które jak dla mnie są słabe w nim to warto kupić. Parametry, 42' cale, matowa matryca, odpala wszystkie formaty video, tanie i wygodne 3D pasywne >> 3D aktywne, mały input lag i w trybie Gry co ważne TV poza dwoma dopalaczami może mieć włączoną całą resztę. W wielu TV ten tryb który nadaje się do granie wygląda okrutnie.
Opublikowano 10 września 201212 l Znalazłem dość jednoznaczny wyrok dla graczy jeśli chodzi o wspomnianego LG http://multi-blog.pl/2011/05/15/lg-lw570s-czy-pasywne-3d-ma-sens/ A te Panasy w czym są lepsze od tego Sonego? Powiem raczej czym przemawia do mnie ten Sony - piękne 3D i bardzo dobra współpraca z PS3, grami etc. Jeśli te Panasy są zbliżone to się zastanowie, ale czy mógłby ktoś czarno na białym porównać te telewizory Sony i Panasonic, bo tabelki tabelkami, ale opinia graczy i widzów jest najważniejsza wg mnie. Naprawdę chętnie wysłucham każdych uwag
Opublikowano 10 września 201212 l artykuł z przed ponad roku, aktualizacja oprogramowania wiele zmieniła w serii LW jak np: wyższa rozdzielczość w 3D i zminimalizowanie input laga. Poczytaj na forach. W Guitar Hero normalnie trzaskam 100% piosenek, a to jest gra która wymaga jak najmniejszego laga do tego.
Opublikowano 10 września 201212 l To może sam opiszesz trochę na temat tego tv. Trochę już go używasz i zapewne znasz jego wady i zalety. Głównie mi chodzi o odpowiedzi w tych tematach: jak współpraca z konsolami? wrażenia pasywnego 3d? no i jak input lag jeśli chodzi o konsole i pc? jak wygląda obraz na kanałach sd. Mam tuner w SD przez Euro/Scart i raczej tego nie zmienie przez dłuższy czas. Proszę napisz coś więcej na temat tego tv. Byłbym ogromnie wdzięczny. Edytowane 10 września 201212 l przez dawdi17
Opublikowano 10 września 201212 l 3D pasywne >> 3D aktywne w tym miejscu zakonczylbym sugerowanie sie radami uzytkownika Daddy
Opublikowano 10 września 201212 l LG i Szajsungi kupują tylko biedacy, elyta wybiera coś między Panasonikiem, Sharpem, a Sony. Tyle w temacie.
Opublikowano 10 września 201212 l To może sam opiszesz trochę na temat tego tv. Trochę już go używasz i zapewne znasz jego wady i zalety. Głównie mi chodzi o odpowiedzi w tych tematach: jak współpraca z konsolami? wrażenia pasywnego 3d? no i jak input lag jeśli chodzi o konsole i pc? jak wygląda obraz na kanałach sd. Mam tuner w SD przez Euro/Scart i raczej tego nie zmienie przez dłuższy czas. Proszę napisz coś więcej na temat tego tv. Byłbym ogromnie wdzięczny. mam ten model od miesiąca, z x360 wszystko ok. ps3 jeszcze nie chciało mi się podłączyć. Input lag z tego co ludzie piszą był duży dobre kilka miesięcy temu do czasu aktualizacji softu do numeru 4.XXX. W trybie gry wszystko zasuwa jak należy, sprawdzałem w Guitar Hero, super meat boy, quake 3 arena, forza 4 i kilku innych, zero problemów, jak pisałem w trybie gry w Guitar Hero można spokojnie trzaskać 100% utworów zaś jak przełączę na tryb żywy tryb obrazu wtedy widać problem z input lagiem gdzie robię ok 85% utworu. W większości gier nie zauważysz tego laga pomiędzy trybem gry a żywym ale jak co to tryb gry dalej ma pełno dopalaczy/bajerów obrazów w przeciwieństwie do innych TV gdzie jest bieda z nędzą. Podłączony lapek 17' cali z niestandardową rozdzielczością 1600x900 też nie ma problemów z TV. Kanały w SD jak to na takich TV, porażka dla mnie, no chyba że ktoś naprawdę daleko będzie siedział/leżał, cyfrowy sygnał robi gigantyczną różnicę. 3D daję radę, wygodne, dobre, nie męczy oczu, z TV dostaniesz 5-7 par okularów, lekkie nie żadne kloce na baterie jak w aktywnym które męczą wzrok, takie 3D też ma lepsze kąty widzenia, nie trzeba siedzieć idealnie na wprost jak przy aktywnym, minusem jest za to niższa rozdzielczość. Można robić konwersje video z 2D do 3D, nie robi takiego wrażenia jak materiały pod 3D ale daje fajny efekt głębi ekranu. Zresztą najlepiej wybierz się do sklepu i pobaw się TV z podłączoną konsolą. szajsungi dla biedaków, no cóż, szkoda że jeszcze większe biedaki jak sony kupują od nich matryce do swoich TV :rofl2:
Opublikowano 10 września 201212 l LG i Szajsungi kupują tylko biedacy, elyta wybiera coś między Panasonikiem, Sharpem, a Sony. Tyle w temacie. Mądrością to ty nie grzeszysz. :rofl2:
Opublikowano 11 września 201212 l 2,3 / 2,8 k ... to nie lepiej dołozyć 300 i mieć GT30 ... Edytowane 11 września 201212 l przez typfon
Opublikowano 11 września 201212 l 3D pasywne >> 3D aktywne w tym miejscu zakonczylbym sugerowanie sie radami uzytkownika Daddy No niekoniecznie.Wybieram brak migotania nad minimalnie lepszy obraz.
Opublikowano 11 września 201212 l Migotanie? oO Obraz jest ciemniejszy niż w przypadku pasywnego 3D, ale migotania nie uświadczyłem. Minimalnie lepszy obraz - chcesz mi powiedziedzieć, że miedzy 1080p a połowa z tego jest minimalna różnica? Edytowane 11 września 201212 l przez Lucek
Opublikowano 11 września 201212 l Chodzi mi o teoretycznie niezauważalne,naprzemienne migotanie okularów,ja osobiście mam tego po pół godzinie dość,niby tego nie widać, ale czuję dyskomfort.Bardziej mi to przeszkadza niż niższa rozdzielczość. A co do 1080p, to ile jest gier,które wyciągną tę rozdziałkę w 3d?
Opublikowano 11 września 201212 l 3D to dla mnie głównie oglądanie filmów a nie gry. Co do tego migotania to faktycznie jest jakiś argument za pasywnym 3D - sam się jednak z tym nie spotkałem u siebie.
Opublikowano 12 września 201212 l I niektóre TV z 3D aktywnym mają problemy z 1080p. Edytowane 12 września 201212 l przez Hipolos