Opublikowano 11 lutego 20178 l Melia jest poteżna i nie trzeba z niej korzystać. Jak ma się end game to Melia to podstawa. Edytowane 11 lutego 20178 l przez Xord
Opublikowano 11 lutego 20178 l Ubiłem chyba kazdego bossa i moj team to glownie byl Shulk, Dunban i Fiora
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Własnie ogrywam i jestem zachwycony. Czy to tylko moje wrażenie czy "dzisiejsze" jRPG'i są strasznie ubogie w porównaniu do takiego Xenoblade'a?
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Nie jesteś sam. Dla mnie pierwszy Xeno jest jednym z lepszych jrpg w jakie grałem. Może nie pod względem historii ale całokształtu i przede wszystkim klimatu (moje gusta).
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Skończone, jedna z najlepszych gier w jakie grałem, zakończenie cholernie satysfakcjonujące.
Opublikowano 20 grudnia 20177 l W ng+ lvl przeciwników rośnie? Czy da rade przeleciec przez fabułę tylko dla jej przypomnienia bez stresowo?
Opublikowano 5 września 20195 l Zapowiedziano Xenoblade Chronicles Definitive Edition na Switcha. Premiera 2020
Opublikowano 5 września 20195 l Mój kandydat do GOTY 2020 Chyba tylko BoTW 2 lub nowe Mario 3D mogą ją pokonać. Liczę, że wersja DE będzie tym dla Xenoblade czym było HD dla Wind Wakera Z tego co czytałem w trailerze widać też rzeczy, których nie było na Wii/3DS. Ponoć to materiał wycięty z braku czasu z pierwszej wersji
Opublikowano 5 września 20195 l Różnice w oprawie audiowizualnej są olbrzymie. To praktycznie remake.
Opublikowano 5 września 20195 l Kupiłem około rok temu na N3DS'a i teraz mam dylemat czy płacic znowu Zagrałby w lepszej oprawie bo to co mam trochę straszy.
Opublikowano 5 września 20195 l Ja odpadam, na Wii przyszedlem lizac sciany, wycisnalem z gry co sie da. Potem mialem luzne podejscie na 3ds, mi wystarczy, chyba, ze beda duze zmiany w rozgrywce, bo sama grafika to za malo. Jak kogos gra ominela na dwoch poprzednich konsolach, to wtedy must have.
Opublikowano 5 września 20195 l Ja się odbiłem po Xeno X, bo system walki był słabszy, ale teraz liczę na jego podkręcenie
Opublikowano 5 września 20195 l Ciekawe właśnie czy to port 1:1 z poprawioną grafiką czy to DE w nazwie naprawdę coś znaczy i np. właśnie system walki zostanie uwspółcześniony (tzn. po XC2 już nic nie jest takie samo i system z jedynki mocno trąci myszką).
Opublikowano 5 września 20195 l jak sobie przypomnę jaka ta gra na 3DS była szara, pusta i smutna to ja (pipi)e. I ta mapa XD
Opublikowano 5 września 20195 l Mam nadzieje, ze wprowadza jakies zmiany w systemie walki bo czesto pojawiaja sie opinie, ze po XC2 ten tutaj to jakies drewno. Chetnie sprawdze.
Opublikowano 5 września 20195 l Czyli niepotrzebnie się martwiłem, że XC2 stoi na półce i czeka. Ogram w kolejności tym bardziej, że spec serii @Kinoji polecał swego czasu taką opcję. Swoją drogą to zdarzało się już tak, aby "Definitive Edition" jakiegoś tytułu była tylko podbitą grafą ?
Opublikowano 5 września 20195 l Raczej nie ale wynikało to z tego że chyba zadna wczesniej nie miała az tak podbitej grafy i musieli nadrabiac dodatkami. Takie NSMBU czy MK8 to chyba tylko rozdzielczość i może jakis aliasing (ale tutaj strzelam bo dla mnie te gry wyglądają identycznie jak na WiiU).
Opublikowano 5 września 20195 l Jaram się nowymi rzeczami których nie zdarzyli zrobić w pierwotnej wersji i tu wrzucają. Jak jeszcze system walki dopakuja to bedzke w ogóle pięknie i kolejne xeno na switcha na poleczce. Jeszcze xcx z poprawkami i będzie PETARDZIOCHA.
Opublikowano 5 września 20195 l Zdecydowanie największe zaskoczenie tego Directa i szczerze nie spodziewałem się tego, ponieważ Takahashi ostatnio wspominał, że przeniesienie X na Switcha będzie wymagało dużych pokładów kasy a tu proszę toż jedynka wygląda jak rasowy remake. Co z tego że przy oryginale na Wii przesiedziałem ok. 300h jak ta seria to czysty cud, miód i orzeszki. Dzięki Ci Big N za spięcie du.pska. Oby nie spartolili przyszłego roku i nie skończyło się tylko na Xeno.
Opublikowano 5 września 20195 l I ten ost - każde xeno to jakas je.ba.na orgia muzyczna A o niemozliwym xeno to przeportowanka to mówił o xcx. NOW ITS REYN TIME
Opublikowano 5 września 20195 l Dla mnie te "nowe" Xeno to obowiązkowy zakup, i po sukcesie "dwójki" po cichu liczyłem na to że przerzucą jedynkę. Tym bardziej patrząc na końcówkę Xeno 2. Kupuję na premierę po raz trzeci, i zapewne przejdę również po raz trzeci ze sporą ilością godzin...
Opublikowano 5 września 20195 l 46 minut temu, XM. napisał: I ten ost - każde xeno to jakas je.ba.na orgia muzyczna A o niemozliwym xeno to przeportowanka to mówił o xcx. NOW ITS REYN TIME Mogliby wydać jakąś limitkę na wzór XC2 z wybranymi kawałkami z gry i potężnym artbookiem. Ta seria to jak dla mnie obok Zeldy i Metroida trzeci fillar wśród najważniejszych serii. P.S. Ja również miałem na myśli XCX (dlatego napisałem tylko X od końcówki a nie np. XC)