Opublikowano wtorek o 19:312 dni 1 minutę temu, Mejm napisał(a):Zalewski powinien dostac kartke a dostal kiwior xDDSędzia też gra gówno
Opublikowano wtorek o 19:322 dni Jakie krycie, trzech typów do piłki sobie wyskakuje, coś pięknego :DDDD
Opublikowano wtorek o 19:332 dni Premia dla kuleszy się oddala. Pewnie już pijany gdzieś pod stołem z Ikei leży
Opublikowano wtorek o 19:332 dni 1 minute ago, KrYcHu_89 said:Sędzia też gra gównono już tam się nie zesraj, pomylił się z kartą i chuj z tym nie miało to wpływu na bramkę
Opublikowano wtorek o 19:342 dni Teraz, Kaczi napisał(a):no już tam się nie zesraj, pomylił się z kartą i chuj z tym nie miało to wpływu na bramkęBardziej chodziło o to, że tam nie było nawet faulu, Kiwior dostał za protestowanie
Opublikowano wtorek o 19:352 dni Dużo pudłujemy, ale drugie takie dobre 45 minut to raczej niemożliwe dla nas, niesamowita ilość okazji i przegrywamy, szkoda
Opublikowano wtorek o 19:352 dni Od paru lat? Od kiedy żyję nie pamiętam żebyśmy mieli jakąś obronę xDWiedziałem, że nam strzelą na samą przerwę. Chyba idę odpalić jakiś serial bo i tak przegraliśmy.
Opublikowano wtorek o 19:352 dni 4 minuty temu, Mejm napisał(a):xDDDDDDDDDDDDDDNicola myslal ze wyprzedzi szybkiego zwinnego murzyna. A jednak nie.Właśnie na początku to on myślał, że ten murzyn nie wystartuje do tej piłki i olał. Gdzie jak gdzie ale na boisku murzyni się nie opierdzielają
Opublikowano wtorek o 19:362 dni Zalewski kurwa odjeba jak z Holandią na Euro z tym balonem co puścił.Za kare do kąta na 45 minut powinien iść mordą do ściany.Dawać za niego Pietuszewskiego już nie ma nic do stracenia
Opublikowano wtorek o 19:362 dni Jak to jest, że biegnie za tobą silny szybki murzyn, a ty sobie truchtasz
Opublikowano wtorek o 19:362 dni Teraz, Chewie napisał(a):Od paru lat? Od kiedy żyję nie pamiętam żebyśmy mieli jakąś obronę xDWiedziałem, że nam strzelą na samą przerwę. Chyba idę odpalić jakiś serial bo i tak przegraliśmy.Za Nawalki mało bramek tracili
Opublikowano wtorek o 19:372 dni 2 minuty temu, Pix napisał(a):Kurva, ale patusy u mnie na osiedlu drą ryje ;/Krzyknij ZAMKNIJ MORDEDziała!
Opublikowano wtorek o 19:382 dni 2 minuty temu, Chewie napisał(a): Chyba idę odpalić jakiś serial bo i tak przegraliśmy.jezuu jakie mnie kurwa męczy to polskie pierdolenie
Opublikowano wtorek o 19:382 dni Zalewski cwel nie spodziewał się, że pan murzyn chcę go przegonić. Któż by się spodziewał że można biegać na boisku.
Opublikowano wtorek o 19:382 dni 1 minute ago, KrYcHu_89 said:Bardziej chodziło o to, że tam nie było nawet faulu, Kiwior dostał za protestowanieno to jest element gry, jak jest Var maszyna na grubość żyletki to też ludzie narzekają. Ani w jedną dobrze ani w drugą. Mamy kolejne 45 min wszystko w głowach naszych piłkarzy
Opublikowano wtorek o 19:382 dni Taka przewaga na boisku i w statystykach, a to Szwedzi schodzą z korzystnym wynikiem...Czuję, że w drugiej połowie się ogarną i nie będziemy już stwarzać takiej ilości sytuacji