Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spider-Man Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 161,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Teraz na Metacritic jest 73 i nie zapominaj, że filmy ogólnie dostają niższe oceny. Takie Avengers Infinity War ma 68 

Opublikowano

No spoilery srogie już na necie latają :) 
Uważajcie 

Opublikowano

Widziałem jeden trailer tego filmu i oczywiście yebany w dupe youtube pomyślał że chciałbym zobaczyć spoilery  :)

Opublikowano

kochany youtube <3. Podobnie miałem jak słuchałem soundtracku z Bonda a tam hyc, ostatnia scena :3

Opublikowano

O panie ten film to mokry sen dla takiego fana Spider mana jak ja :obama:

Spoiler

W sumie wszystkie domysły sie sprawdziły. Jedyne co mnie zaskoczyło to śmierć ciotki. Na tle pozostałych pająków niestety jeszcze bardziej widać, że ten z mcu jest najbardziej irytujący i bezjajeczny. Matt nie był zaskoczeniem, szczegolnie po potwierdzeniu Kingpina, ale i tak dobrze było go zobaczyć na ekranie:banderas:

Co do sceny po napisach

Spoiler

Jak widać Venom będzie, ale nie ten z Hardym. Może i lepiej, dostanie prawilny origin.

Opublikowano

Fanservice spoko, ale skróty fabularne (jak i sama fabuła) od pewnego momentu zachowują się tak, jakby na siłe chciano upchać 100 pomysłów na raz. 

sa sceny gdzie bawiłem się świetnie, nie powiem że nie. Ale ogólnie - kurwa, głupie to było. 

Opublikowano

Pytanko do tych, którzy już widzieli: czy w filmie są nawiązania/odniesienia do filmów z nowej fazy (Eternals i Shang Chi) lub seriali z Disneya? Bez spoilerów, wystarczy tak/nie.

Opublikowano
Spoiler

Do chinczyka nie, eternals nie widzialem, ale tez raczej nic nie bylo, Co do seriali to było nawiazanie do jednej produkcji netflixa i w przyszlosci pewnie i disneya

Opublikowano

No i w scenie po napisach jest 

Spoiler

Wanda

Piękny film kurcze.

W sumie mam ochotę go za parę dni znowu obejrzeć.

Opublikowano

Jest sens się spinać na imax? Zwykłe seanse mają znacznie normalniejsze godziny.

Opublikowano

Ja idę jutro na 20:30 u mnie bo hajp osiągnął niebezpiecznie wysoki poziom.

Opublikowano

Marvel budował latami uniwersum, napędzał hajp, wprowadzal nowe postacie, w końcu dostaliśmy wszystkich razem w ostatnim filmie i "avengers assemble!". A potem wjechali 

Spoiler

Tobey i Andrew i rozje.bali avengersow. Scena jak pojawiają się ich sylwetki na tej wieży i spotykają pierwszy raz spider-Hollanda :banderas:

Opublikowano
19 minut temu, mcp napisał:

A potem wjechali 

Pokaż ukrytą zawartość

Tobey i Andrew i rozje.bali avengersow. Scena jak pojawiają się ich sylwetki na tej wieży i spotykają pierwszy raz spider-Hollanda :banderas:

U mnie ludzie klaskali na sali.

Przechwytywanie.thumb.JPG.ff054aace94c742254bb998b41a6793d.JPG

Opublikowano

Oh yuck, to było dobre, chwilami naiwne, ale moment, w którym 

Spoiler

na ekranie pojawia się Andrew i Tobey mnie totalnie rozyebał.

Potem już tylko ślinotok. Blu-ray Day One.

Opublikowano
Spoiler

Każda scena z tobim i przeciwnikami z pierwszej trylogii to było kurwa to ale tak samo jak w star warsach tak i tutaj muszą wyciągać trupy z szafy żeby wywołać jakieś emocje u widza bo nowe ziomki to tam chuy. Chociaż ja lubię Hohlanda jako pajonka. No i nawet garfield mnie nie wkurwiał A go nie cierpię, całkiem fajny film 

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

U mnie ludzie klaskali na sali.

Przechwytywanie.thumb.JPG.ff054aace94c742254bb998b41a6793d.JPG

Właśnie wyszedłem z kina. U mnie też klaskali dwa razy. W sumie ja też 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Oesu ale to było wspaniałe, dla fana Pająka to Ultimate Nerdgasm :banderas: Tak pięknie spiąć klamrą prawie 20 lat filmowej historii to naprawdę szacunek. 

Spoiler

Jak się pojawili Garfield i Tobey to banan od ucha do ucha. Na ich tle Holland wypada niestety blado choć w tym filmie pokazał swoją lepszą stronę. I że też wszystkich aktorów zaangażowano, piękne to było. 

Opublikowano

Niestety Holland

Spoiler

od początku był dla mnie najsłabszym Spider manem, a na tle pozostałych widać to jeszcze wyrazniej

Opublikowano

Sam film to wybuchowa bomba emocjonalna. Jeden z najlepszych o ile nie najlepszy film marvela.

Opublikowano
11 minut temu, Shen napisał:

Niestety Holland

Ukryj zawartość

od początku był dla mnie najsłabszym Spider manem, a na tle pozostałych widać to jeszcze wyrazniej

Otóż to. 

Spoiler

Tobey to taki klasyczny Friendly Neighborhood Spider-Man, Garfield faktycznie był Amazing a Holland to dzieciak z gadżetami. 

Scena jak Garfield ratuje MJ to było złoto, ten ładunek emocjonalny :obama: