Opublikowano 14 godzin temu14 godz. No i wyszło, że nikt tego nie czyta tylko rzuci plusem i leci dalej a niektórzy tu kilkugodzinne referaty smarują
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja chyba nie dałem nigdzie plusika, wyczułem brak duszy. Bzduras pewnie dał się nabrać bo on nie wierzy w duszę gracza
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Bankowo tak było, chociaż ja to brałem raczej jako takie, hmm, skróty myślowe. Sam siebie łapię na tym, że czasami zdanie dobrze brzmi mi w głowie, napiszę je na klawiaturze, a później czytam całość i mówię do siebie "o chuj ci tu chodziło typie xd". Tego "autora" to zrozumiałem jako developera, no ale jak widać za bardzo GRACZOM nie można ufać w tych czasach i takie łatwowierne duszyczki jak niżej podpisany dadzą się zrobić w dżipita
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Zaraz wyjdzie, że jedni będą prosić AI o napisanie recenzji na forum, bo są leniwi, a drudzy będą prosić AI żeby im tę recenzję streściło i oceniło czy należy się plusik, bo im za to się czytać nie chce.Natomiast w gry i tak nikt nie gra. ;)A w takim razie po co wszystkim te świecące się jak psu jaja klawiatury i nowe klawisze z wyprzedaży, skoro i tak tego nie używają?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jeszcze trochę i AI tak się rozwinie, że i tak nie będziemy potrafili odróżnić recenzji napisanej przez nią od takiej skleconej przez człowieka. Może nawet gierki zacznie nam przechodzić, żebyśmy się nie musieli męczyć
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja tam plusika nie dałem bo nie mam w zwyczaju czytać maturalnych wypocin i kilkustronicowych elaboratów na forum. Chcesz eseje pisać to sobie bloga załóż albo do gazety o grach wideło wysyłaj recki.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 23 minuty temu, GearsUp napisał(a):No i wyszło, że nikt tego nie czyta tylko rzuci plusem i leci dalej a niektórzy tu kilkugodzinne referaty smarują Jesli rzucisz okiem ile ludzie dawali plusow rok, dwa temu to wyraznie widac ze od kilku miesiecy cos sie tutaj zadziewa.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Dla mnie on od początku specyficznie pisał, ale nie miałem z tym większego problemu, bo też nie każdy musi jakoś super operować słowem. Grunt, że chciał się podzielić swoją opinią i coś tam skrobnął od siebie. Plusów mu nie dawałem tylko pod tym postami, w których wrzucał więcej obrazków niż słów. Raz opisywał Bayonette, wrzucił z 3-4 obrazki a pod nimi jednozdaniowe opisy w stylu "to gra gdzie się walczy, klasyczek hehe, polecam" aż się zastanawiałem czy mi się coś nie pojebało i nie wszedłem do wątku "wrzuć screena". Nie każdy zaraz musi podchodzić do tematu szczegółowo (mimo wszystko miło jak ktoś się chce nieco bardziej rozpisać) i rozkładać grę na czynniki pierwsze, ale też nie tak, że napisze dosłownie pięć zdań na odpierdol.Naprawdę nie zakładałem, że ktoś może być aż takim debilem, żeby opisywać wrażenia z gry za pomocą chata gpt xD Albo chłop jest jebanym leniem do potęgi entej, albo w ogóle nie grał w te gry i kazał chatowi skrobnąć jakąś recenzję dla paru plusików i serduszek, bo sam nie miał pojęcia o czym to w ogóle było. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Czokosz
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wy Tu marudzicie, a Rafał pewnie już dawno w Izraelu wraz ze swoimi prawdziwymi plusikami, kąpie się z nimi w wannie gówna. Dobranoc.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No tempo kończenia gier po tej akcji też należy chyba brać pod wątpliwość dla bezpieczeństwa
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 25 minut temu, Pupcio napisał(a):No tempo kończenia gier po tej akcji też należy chyba brać pod wątpliwość dla bezpieczeństwa Trzeba wprowadzić taga 'AI assisted' xD.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Debil w dodatku nawet nie odniesie sie, nie napisze glupiego "sorry", tylko klauny wlepia. No emocjonalna ameba.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ale by było jakby się okazało, że fotki z zakupów growych to wzięte od kogoś albo też AI.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ciekawe jakby wyszła opinia o numerze PE napisana w chacie GPT. Pewnie jakiś cringe w stylu "Pierdzący oszołom przeszedł samego siebie, dwie strony brutalnej prawdy zza kulis pisma. Nie wiesz co Aju wciągał przed każdą końcówką? Przeczytaj..."