Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 6 minut temu, Rtooj napisał(a):Oczywiście że chodzi o ten motyw. Przepiękna piosenka, autorska. Jedna z najlepszych w historii wg mnie. To jak napisać że MGS3 nie ma motywu przewodniego.Snake Eater z intra to nie jest motyw przewodni. Tak samo jak nie jest nim Best is yet to come.To jest motyw przewodni MGS3:Melomani psia mac.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dla mnie motyw przewodni to również piosenka która przewija się w trakcie utworu gry/filmu, do tego w różnych aranżacjach, a nawet w formie nucenia przez bohatera.Z tymMGS3 masz chyba rację, po prostu źle kojarzyłem że w trójce motyw z intra powtarzany jest bodajże podczas wspinaczki na drabinie i w trakcie któreś walki. Ale ten co wskazałeś to zdecydowanie bardziej podąża za graczem cały czas. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Rtooj
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie zgadzam się ze wszystkimi wypisanymi wadami, ale jebanie Death Stranding zawsze docenię plusikiem. Kojima, idź już na emeryturę. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Josh
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja tam się bawiłem przy DS wybornie, ale każdy ma inne podejście do gry. Ja nie mogłem się doczekać każdej sesji a kumpel porzucił po 2 dniach. Co kto lubi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tytuły, które mogą cię zainteresować po ograniu Death Stranding <dodaj do koszyka>
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gameplay mozna jeszcze by przelknac gdyby dostarczala fabula, postacie i nie bylo tego ciaglego pier.dolenia o jednoczeniu sie i laczeniu bo to wazne i potrzebne.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Looknij na ostatnie zdanie w moim opisie, jak zgrabnie wplotlem niechec do grania w MGS 5 z ocena DS. Sam Kojima by sie nie powstydzil takiego ukrytego znaczenia.Pewnie kiedys zagram ale juz mna telepie na mysl o ROZBUDOWYWANIU bazy. W PW byl to najgorszy element rozgrywki.
Opublikowano 39 minut temu39 min V? Czasami puszczam scenę z lustrem by sobie przypomnieć o geniuszu Kojimy. Wspaniała gra, ale bazy nie rozbudowywałem. Za mało czasu w życiu.Jak widzę filmiki co ludzie tam pozdobywali w tej grze to wydaje się że dotknalem tylko powierzchni. Jeżdżenie na mechu, jakieś strzelające rękawice. Edytowane 38 minut temu38 min przez Rtooj
Opublikowano 36 minut temu36 min Wychwyciłem wszystkie smaczki, ale źle zacząłeś. Nie w tej kolejności, co trzeba. Nie musisz tego robić tj. bazy po prawdzie, ale powinieneś, PONIEWAŻ...i tak to zostawie.
Opublikowano 18 minut temu18 min Ma kozackie momenty(dużo więcej niż DS), samo Ground Zeroes jest 10/10. Skradanki, to do dzisiaj - po ponad dekadzie - nikt nie zrobił lepszej, i pewnie do premiery jego gry widmo z PS6, nikt nie zrobi. No, ale oczywiśćie nie jest dokończona jeśli chodzi o zawartość i są braki w departamencie bossowo-fabularnym, ale to jak u niego. Rzuci ci sporo grafomanśkiego syfu, ale oprócz tego dorzuci coś co będziesz pamiętał na zawsze. Dlatego to jest taki unikat mimo wszystko. Najbardziej zmarnowany potencjał generacji, ale to co jest i tak robi, tylko jest rozmemłane przez różne rzeczy jak otwarty świat, czy ten syf z PW, więc tego się tak nie docenia jakby było skondensowane.