Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 minut temu, Rtooj napisał(a):Oczywiście że chodzi o ten motyw. Przepiękna piosenka, autorska. Jedna z najlepszych w historii wg mnie. To jak napisać że MGS3 nie ma motywu przewodniego.Snake Eater z intra to nie jest motyw przewodni. Tak samo jak nie jest nim Best is yet to come.To jest motyw przewodni MGS3:Melomani psia mac.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dla mnie motyw przewodni to również piosenka która przewija się w trakcie utworu gry/filmu, do tego w różnych aranżacjach, a nawet w formie nucenia przez bohatera.Z tymMGS3 masz chyba rację, po prostu źle kojarzyłem że w trójce motyw z intra powtarzany jest bodajże podczas wspinaczki na drabinie i w trakcie któreś walki. Ale ten co wskazałeś to zdecydowanie bardziej podąża za graczem cały czas. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Rtooj